Örneğin ben yutmayı You need to register to see the link.. Ancak bazen partnerim yüzümü veya göğsümü spermle kaplamak istiyor. Bu durumda ben karışmayacağım: bırak tadını çıkarsın!
Geçenlerde iki adamla seviştim; bana dövme yapan sanatçı ve onun arkadaşı. Meme uçlarıma geldiler (halka piercinglerim var, bu onları çok tahrik etti).
Örneğin ben yutmayı [url=https://talk.mysex.win/viewtopic.php?t=9613]seviyorum[/url]. Ancak bazen partnerim yüzümü veya göğsümü spermle kaplamak istiyor. Bu durumda ben karışmayacağım: bırak tadını çıkarsın! Geçenlerde iki adamla seviştim; bana dövme yapan sanatçı ve onun arkadaşı. Meme uçlarıma geldiler (halka piercinglerim var, bu onları çok tahrik etti).
Benim fetiş genç adam 18-22 büyük bir eşek ile sportmensiz narin ve yumuşak bir vücut ile (bir tür kategori kalın değil ve yakacak odun değil). Özellikle sallayabilmeniz için küçük yumuşak gençlik...
Peki kadın pedofilisi nasıl kanıtlanır? 13-17 yaşlarındaki tek bir genç erkek bile buna karşı çıkmayacak, kendisi de 20-50 yaşlarındaki seksi bir kadından eğitim almayı hayal ediyor!