Bir adamla handjobseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir adamla handjob

Post by Anonymous »

Burada birçok kişi her şeyin mastürbasyonla başladığını yazıyor. Benim için de öyle. 23 yaşıma gelene kadar bir erkekle ne yapabileceğimi bile düşünemezdim... You need to register to see the link. 13 yaşında başladım ama gizlice evde kendi başıma yaşamaya başladım. Elbette arkadaşlarımın ve sınıf arkadaşlarımın da buna düşkün olduğunu tahmin ediyordum - böyle bir heyecana nasıl karşı konulabilirdi!? Ancak kimse bu konu hakkında konuşmuyordu ve bir arkadaşa mastürbasyon yapma düşüncesi de ortaya çıkmadı. İlk deneyimimi bir kızla 17 yaşımda yaşadım. İkisini de istiyor gibiydik, ama bir şekilde bizim için her şey kaotik bir şekilde gerçekleşti - üç kez neredeyse hiç girmeden geldim, o da pek mutlu değildi... Sonra başka toplantılar da vardı ama çok sık değil. Peki bu adamla tanışmaya nasıl karar verdim!? Askere gittiğimde zaten 21 yaşındaydım. Aklımda ilk kez ordu hamamında bir şey oldu - aniden çıplak adamlara bakmaktan hoşlandığımı hissettim ve hatta bu beni tahrik etti... Terhis olduktan sonra, sık sık arabada erkeklerin iletişim kurduğu bir sohbete girdim. Biriyle tanıştım, hayat ve seks hakkında konuştuk... Birlikte mastürbasyon yapmaktan bahseden ilk kişi o oldu. Ve bu fikir hoşuma gitti. Saunada buluşmaya karar verdik. Öğleden sonra yabancılar varken çekim yaptık ve buhar odasında çıplak oturduk. Yanınızda sert bir adam görmek ve bu sertleşmenin üzerinizde olduğunu fark etmek alışılmadık bir durum! Benden biraz daha yaşlı, kıllı göğüslü, güçlü kemikli ve dolgun taşaklı. İnce bir adamım, tamamen temiz, vücudumda kıl yok ve ayrıca ereksiyonum da var... Elbette ikimiz de neden geldiğimizi anladık ve bu penisin tek bir anlamı vardı, o da benim üzerimde ereksiyon halindeydi ve benimki de onun üzerinde duruyordu ve bu alışılmadık bir histi. Kendimizi ayrı bir odada bulduğumuzda, penisimi You need to register to see the link. başlayan ilk kişi o oldu. Buradaki hisler tanıdıktı, tek fark penisimin bir kadının nazik ellerinde değil, kıllı göğüslü bir adamın ellerinde olmasıydı. Nispeten hızlı geldim. Sikini You need to register to see the link. sırası bendeydi. Burada kendim için bir keşif yaptım. Penisin derisinin çok ince ve hassas olduğu ortaya çıktı; kendisi o kadar da ince görünmüyordu. Ellerindeki titremeye ve benim tecrübesizliğime rağmen spermi de oldukça hızlı bir şekilde boşalttı. Daha sonra duş aldık, bira içtik ve kendi yollarımıza gittik.
Eve giderken, zihinsel olarak kendime bir erkekle birlikte olmakla doğru şeyi yapıp yapmadığımı sordum ve cevabını bulamadım. Birkaç gün sonra sakinleştim ve tanışacak yeni bir adam aramaya başladım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post