Okuldan mezun olduktan yaklaşık 3 yıl sonra, aşık olduğum ve ilgi belirtileri gösterdiğim öğretmenin, sınıf öğretmeni olduğu bir öğrenciyle yattığını öğrendim. Biraz sinir bozucu olmaya başladı. Gençlik hayalinizi gerçekleştirmeyi başardınız mı?
Okuldan mezun olduktan yaklaşık 3 yıl sonra, aşık olduğum ve ilgi belirtileri gösterdiğim öğretmenin, sınıf öğretmeni olduğu bir öğrenciyle yattığını öğrendim. Biraz sinir bozucu olmaya başladı. [url=viewtopic.php?t=5522]Gençlik[/url] hayalinizi gerçekleştirmeyi başardınız mı?
Son ortağım bir öğretmen. Can güvenliğini öğretiyor, dediği gibi okullarda kutlanırdı ama artık birleşme oldu. Hadi doğaya, tur üssüne gidelim.
Öğretmen olan birçok kız tanıyorum.
Sofrayı kuruyoruz,...
Kocam ve ben mastürbasyon yapmayı ve kız öğrencilerle mastürbasyon yapmayı seviyoruz. Bu konuda çok heyecanlanıyoruz. Onlara delicesine çekilmiştim. Bazen internette kızlarla tanışıyoruz. Bu konuyla...
Eşim (24) ile babam (53) arasındaki ilişkinin alışılmadık bir karaktere büründüğünü fark etmeye başladım.
İlk başta ona olan gündelik dokunuşları daha uzun ve daha samimi hale geldi. Daha sonra sık...