Kim boynuzlu oldu? Siz ve eşiniz nasıl başladınız?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kim boynuzlu oldu? Siz ve eşiniz nasıl başladınız?

Post by Anonymous »

Kendimle başlayacağım. Henüz evli olmadığımız dönemde “aldatmak” konusuyla ilgilenmeye başladım. Gelecekteki karımın bekaretini kimin ve nasıl bozduğunu gerçekten bilmek istedim. Benimki bir ay boyunca beni kandırdı ve izin vermedi. Bakire gibi davrandı.
Sonra da yağmurda ve telefon kulübesinde köpek stili yaptı. Sonbahardı, hava zaten serindi, kot pantolon, sıcak tutan tayt ve külot giyiyordu. Köpek stili oldu, bütün bu yığını indirdi. Sikimi aşağı çekene kadar bir yere soktum ve gerçekten hiçbir şey anlamadım.
Ertesi gün yanına geldim ve onu yatakta becerdim, soyundu, bacaklarını açtı. Sonra çıplak ve rahat bir şekilde uzandılar ve o da şunu söylemeye başladı: Bu onun bir erkekle ilk kez birlikteliği.
Dün bekaretini bozduğuma beni ikna etmeye çalıştı.
Ama verme şeklinden, el sallamasından ve geliş şeklinden onun çok fazla tecrübesi olduğunu fark ettim. Ben de buna inanmadığımı söyledim.
Sonra ifadesini değiştirdi ve sadece bir tane olduğunu ve büyük sevgiden dolayı olduğunu söyledi. Her zamanki hikaye, muhtemelen hepsi bunu söylüyor. O günden sonra tavşanlar gibi seviştik, onu yaladım ve aletimin bakire amcığına nasıl girdiğini hayal ettim. Ve beni emdi ve oldukça ustaca, onu ağzına indirdim ve o da zevkle yuttu.
Bu yüzden onun kim olduğunu ve nasıl olduğunu bilmek ilgimi çekti. Onu tanıttım ve başladım. Ve bazen ilkinden bahsediyordu, onu hatırladığı anlaşılıyordu. İçimde öyle bir kıskançlık ve şehvet karışımı vardı ki, aklımı başımdan aldı. Kıskanıyordu ve sorular soruyordu ama kadın gerçekten açılmadı, sessiz kaldı ve bu beni daha da kızdırdı.
Ama en yoğun hisleri onu siktikten sonra becerdiğimde yaşadım. Şans eseri oldu.
Bir şekilde onunla işten sonra buluşacağım konusunda anlaştık, yanına gittim ve orada arkadaşı beni bekliyordu ve benimkinin iş için bir yere gönderildiğini falan anlatmaya başladı. Sonra beni bir kafeye sürüklüyor ve orada oturup oturuyoruz, zamanın geçtiğini görüyorum. Sonra benimkine gitmekten kendimi alamadım, o ve arkadaşı bir daire kiralıyorlardı. Eve geliyorum ve evdeyim, darmadağınık bir halde, dairede bir bornozla dolaşıyorum, ayak işlerini yaptığına dair bir şeyler dokumaya başladı.
Yanına gidiyorum, elimi bornozunun altına koyuyorum ve o ne külot ne de sutyen giyiyor. Onu yatağa yatırdım, kurtulmaya çalıştı ama onu yere düşürdüm. Onu içeri soktum ve orada deniz susuyordu... Regl dönemini yeni bitirmişti ve bunun onlar yüzünden olduğuna karar verdim. Büyük bir heyecanla onun yanına gittim. Ama amının kokusu bana bir şeyi hatırlattı, artık spermin hem kokusunu hem de tadını biliyordum. Ve tuvalete gittiğimde ıslak külotunu ve içinde sperm izleri olan bir havluyu gördüğümde neler olduğunu anladım. Ve o kadar üzerime geldi ki tekrar üzerine tırmandım. Ama sonra sustu.
Sasha'yı en son ne zaman gördüğünü, nerede olduğunu ve arkadaşının neden beni üç saattir kandırdığını sormaya başladı. Her şeyi bildiğimi ima etti. Dönmeye devam etti ama sonunda onu ayırdım. Ağladı ve Sasha'nın geldiğini, kız arkadaşının onu örttüğünü ve seviştiklerini itiraf etti.
Ağlamasın diye onu yatağında sakinleştirdim... Her zamanki gibi minnettarlığını gösterdi. O da tahrik oldu.
Sürekli kızgın olup olmadığımı sorup onu reddedemeyeceğimi çünkü bu onun ilk aşkı ve ilk erkeği olduğunu söyledi. Ben de onu sakinleştirdim ve kıskandığımı ama kızgın olmadığımı söyledim.
O olaydan sonra daha açık oldum ve beni neyin tahrik ettiğini anladığımda cinsiyetleri hakkında detaylı olarak konuştum. Ve kendime düşman oldum. Sonra her türlü şey oldu...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post