Erkekler için soru SEM'İ TADINIZ MI?
Kendinizin veya başkasınınkini.
Tadı size nasıl geliyor, hoş mu yoksa iğrenç mi? Henüz ergenlik çağındayken mastürbasyon yapmaya başladığımda tadına bakmıştım. Onun nasıl biri olduğu ilginçti. O zamanki tadı ya da duygularımı gerçekten hatırlamıyorum. 20 yaşımda evli bir çiftle çıktım. Bir erkekle seks yapmadım. Ama seks yaptıktan sonra karısına oral seks yaptı ve bazen kocam onun kasıklarına veya göğsüne geldiğinde beni onu okşamaya ikna ettiler.
Ya da kocama oral seks yaptıktan sonra beni öptü. Genel olarak onun spermini sık sık tattım.
Tadı ve kokusu benimkinden daha hoştu. Bir de metresi vardı.
Kiraladığı ev sahibesi.
Bir sabah yatak odasına geldi ve onu yalamaya başladı.
Ve o ve kocası 15-20 dakika önce seks yaptı ve kocasının spermi ondan aktı.
Kuni bunu sonuna kadar bitirdi.
Bu birkaç kez tekrarlandı.
İlk seferinde kendini yıkamadığı için çok utandı ve hatta kocasıyla You need to register to see the link. onu yaladığımı görünce eğlendi. Tiksinmedim.
Heyecanlandım ve sperm kadının suyuyla seyreltildi. Eşimin sperminin tadına baktım. 20 yılı aşkın süredir evliyim.
İçeriye girdiğimde You need to register to see the link. çok nadiren oral seks yapardım.
Karımdan, eğer üstteyse, işi bitirdikten sonra yüzüme geçmesini rica ederdim. Bu birkaç kez oldu ve spermim yüzüme ve ağzıma sızdı. Heyecanlandığımda ve onu becerdiğimde bu harika görünüyordu, ancak bitirdikten sonra bunu istemedim ve tatsızdı. Eşim de emmeyi sevmez, hatta ağzına boşalmamdan da hiç hoşlanmaz
Geçenlerde bir gün onu neredeyse emmeye zorlayacaktım ve ağzına girdim. Yatağa yaslandım ve ağzı spermimle doluyken beni öpmek için içeri girdi. Tamamen iğrençti.
Spermim onun tükürüğüyle ve hatta ağzımda bile artık heyecanlanmıyordu. Ah..... Az önce onu avucumun içine çektim ve yaladım. Çok tatsız. Öncelikle artık heyecan kalmadı ve bunu yapmak iğrenç. İkincisi, spermimin keskin, kendine özgü bir kokusu ve tadı var. Bu tat ve aroma uzun süre ağzımda kaldı.
Ağzlarına gelip onları yutmaya zorlayan kadınlara gerçekten üzüldüm
You need to register to see the link.
Özetlemek gerekirse şunu söylemek istiyorum:
Başkasının sperminin bir kadının vücudundan ya da vajinasından yalanmasından pek tiksinmedim. Ve tadı kabul edilebilirdi. Kendi spermimin tadı kötü. PS. Ben sik emmedim ve spermi doğrudan sikten ağzıma almadım.
Kim spermi denedi? Tadını nasıl buldunuz? ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version