Bir defalık tanışmaseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir defalık tanışma

Post by Anonymous »

Onunla bir arkadaşlık sitesinde tanıştık. Ben 22 yaşına yeni girdim, o ise 50 yaşının üzerindeydi. Bütün gece mesajlaşarak birbirimiz hakkındaki en mahrem detayları öğrendik. Kocasıyla olan samimi yaşamlarının gözlerinin önünde solup gittiğini, artık genç olmadığını ve cinsiyet çeşitliliğiyle ilgilenmediğini yazdı. Birkaç gün süren iletişimin ardından evimde buluşmaya karar verdik.

Belirlenen günde Oksana ile evimin yakınında tanıştım, aynı zamanda onu ilk kez gördüm. Sarışın, yeşil gözlü, orta boylu. Göğüsleri çok büyük değildi ve bu yüzden onun yaşındaki çoğu kadın gibi sarkmıyordu. Hafifçe geniş kalçalar, genel olarak ince figürünü iyi bir şekilde tamamlıyordu. Sıkı hafif bir ceket, bluz, dizlerinin hemen üzerinde sıkı hafif bir etek, ten rengi çoraplar ve 10 cm yüksekliğinde sandaletler giyiyordu. Tüm yazışmalarımızı hatırlayan, şehvet dolu gözlerine bakan üye gerildi ve ben de sokakta ona saldırmaya hazırdım.

Daireye girdiğimde uzun süre lastiği çıkarmadım çünkü ikimiz de tek bir şey istiyorduk: seks. Onu duvara yasladım, çığlık atmaması ve itiraz etmemesi için elimle ağzını kapattım. Birkaç saniye direnmeye çalıştı ama çok geçmeden bunun faydasız olduğunu anladı ve gerçekten de geciktirmenin bir anlamı yoktu. Boynunu öpmeye başladım ve serbest kalan elim konuğumun vücudunun üzerinde gezindi. Elini Oksana'nın ağzından çekerek tutkulu bir öpücükle birleştik, vücutlarımızı birbirine bastırdık. Şehvetine teslim olarak beni hala etekle kaplı olan kasıklarına doğru bastırmaya başladı. Ceketini çıkardı ve ben başımı dudaklarından kaldırmadan bluzunun düğmelerini çözdüm. Sütyeni yoktu. Bu beni daha da tahrik etti ve göğüslerimle ve meme uçlarımla oynamaya başladım. Yanan gözlerinden pantolonunun ve eteğinin arasından sikin kasıklarına nasıl dayandığını hissettiğini anladım.

Diz çöktü, pantolonunun düğmelerini çözdü ve önünde benim taş yükselticimi gördü. Oksana açgözlülükle ona saldırdı. Önce dilini gövde üzerinde gezdirerek kafayı ağzına aldı ve yavaşça yutmaya başladı. Onu saçından tutarak başının hareketlerini kontrol etmeye başladım. Başının arkasına bastırdığımda horozun tamamen ağzıma girdiğini hissettim. Kurtulmaya çalıştı ama başaramadı. Gözlerinden yaşlar akıyordu, havası yoktu, ağzından salyalar damlıyordu. Oksana nefes alabilsin diye tutuşumu gevşettim ve bir üyeyi çıkardım. Nefes alarak, açgözlülükle nabız gibi atan aletime atlıyor ve onu tamamen yutuyor. Ona yardımcı olmak için leğen kemiğimi toplantıya doğru hafif bir hareketle hareket ettiriyorum. Biraz emdikten sonra çıkardı ve eliyle gövdeyi kavrayarak mastürbasyon yapmaya başladı, aynı zamanda diliyle yumurtalarını okşadı.

Bir süre sonra Oksana'yı ittim ve sırtüstü uzandı. Eteğini çıkardım, külotunu indirdim ve kasıklarının üzerine çömeldim. Dilini klitoris boyunca gezdirdi, parmaklarıyla vajinanın girişini açtı ve içeriye girdi. Oksana başımı tuttu, parmakları başımın üzerindeki saçların arasından geçmeye başladı, dilimden maksimum hazzı alabilmek için dudaklarımı kedime bastırdı. Klitorisini emerken iki parmağımı içine soktum. İnledi. Bize engel olan külotunu çıkardım ve onu bana doğru çevirdim.

Onu dört ayak üzerine koyarak kalçalarını tuttum ve oldukça dar vajinaya girecek şekilde yavaşça taştan bir ayakta duran organı çekmeye başladım. Milimetre milimetre ileri gittim. Ve şimdi, kan akışından zonklayan penisim tamamen onun içinde, vajina duvarlarının onu nasıl sıkıştırdığını hissediyor. Yavaş yavaş tempomu artırarak yavaş yavaş ilerlemeye başladım. Oksana kalçalarını ona doğru hareket ettirmeye başladı. Birkaç dakika böyle sikiştikten sonra durdum, bir üyeyi çıkardım ve tekrar içeri girdim, ama zaten aniden, tek bir hareketle. Bunu birkaç kez yaptım, dışarı çıktım ve tekrar sert bir şekilde ittim, bazen onunla dalga geçmeye başladım, bir organı kıçına, anüsün yıldız işaretine doğru sürdüm, sonra tekrar vajinaya koydum ve keskin bir şekilde soktum. Kalçalarına tokat attıktan sonra onları yoğurmaya başlıyorum ve sikişmeye devam ederek iki parmağımı anüse sokuyorum.

Bir noktada, benim kıçıma taş gibi girmeye hazır olduğunu anlıyorum. Onu kalçalarından sıkıca kavrayarak parmaklarımla geliştirdiğim anüsüne girmeye başladım. Oksana başını geriye atarak inledi ve ben onun anüsünde hareket etmeye başladım. Hareketlerimi giderek hızlandırırken, hamlelerim daha keskin ve sert hale geldi. Dudaklarından inleme yerine bir çığlık kaçtı. Vücudumuz terle kaplıdır. Tutuşumu gevşettim ve onu serbest bıraktım. Horozdan kayarak sırt üstü yuvarlandı ve bacaklarını genişçe açtı. Onları dizlerinin altından alıp kaldırdım, aniden bir üyeyi vajinaya sürdüm ve olabildiğince derine nüfuz etmeye çalışarak hızla hareket etmeye başladım. Kalçamı yakalayıp beni kendine doğru bastırmaya başladı.

Güçlü orgazm dalgaları vücudundan geçerken vücudu titremeye başlıyor. Bir, iki, üçüncü kez boşalıyor. Durdum ve bir üyeyi çıkardım, kasıklarıma yapıştı ve yuttu. Uzun süre dayanamayacağımı ve ağzını sikmeye başlayacağımı anlıyorum. Beş dakika ve buna dayanamıyorum. Sikimi ağzımdan çıkardıktan sonra yüzüne boşalmaya başlıyorum ve spermin yeterli miktarda dudaklarına akmasını sağlıyorum. Bir damlasını kaçırmamaya çalışarak diliyle hevesle yalamaya başladı. Ayağa kalkıp birbirimizi öptük ve banyoya gittik. Yıkandıktan sonra giyindi ve gitti.

Sonra onunla birkaç kez yazıştık, benimle olmanın ne kadar keyifli olduğunu söyledi ama yeni bir buluşmadan söz edilmedi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • 18 yaşındakilerle tanışma
    by Guest » » in General
    0 Replies
    45 Views
    Last post by Guest
  • Yekaterinburg varlığıyla tanışma