Eski Denizcinin Hikayeleriseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eski Denizcinin Hikayeleri

Post by Anonymous »

Çocukluğumda bir dedem vardı. Şehirde bizimle birlikte iki odalı bir dairede, bir oda benimle yaşıyordu. Ve baharın başlarında, Mart ayından Aralık ayına kadar ormandaki ücra bir köye gitti. Burası onun doğduğu köy ama artık orada tek bir sakin kalmadı. Bir kulübe hayatta kaldı ve yaşadığı yer orasıydı. Büyük bir ocak vardı, evin neredeyse yarısını kaplıyordu, bir kanepe, bir masa ve eski bir gardırop vardı. Mobilyaların tamamı köy zanaatkârı tarafından dantellerle yapılmıştır. Hamam yoktu ama dedemin haftada bir ısıttığı ve kendine ekmek pişirdiği bir Rus sobası vardı. Ve sonra külleri topladı, samanı yaydı ve buharlamak için fırına tırmandı - dedi ki, Rusya'da herkes fırında bu şekilde buharlaşarak tüm hastalıkları ortadan kaldırırdı. Fırında samandan kır çiçekleri ve otların hoş bir kokusu yayılıyordu ve ayrıca taze pişmiş ekmek kokusu da vardı! Büyükbaba buharda pişirildikten sonra fırından çıktı ve bir teknede durup kendine ılık su sıçrattı.
Tatilde ona geldiğimde ben de fırında buharda pişirmek zorunda kaldım! Aynı kanepede birlikte uyuduk.
Büyükbabam bir denizciydi, tüm okyanusları gezerdi, farklı ülkeleri ziyaret ederdi, sık sık farklı hikayeler anlatırdı ve bu konuda o kadar güzel konuşurdu ki, bana her şeyi kendim görmüşüm gibi geldi! O zamanlar 12-13 yaşlarındaydım, zayıf, cılız bir çocuktum, ilk tüyler amımın üzerinde belirmişti.
Ve büyükbabam zaten 60+'ın üzerindeydi, küçük göbekli, tıknaz bir adamdı, altında, kıvırcık saçlı başlığının altında hortumlu kalın bir sosis ve bana o zamanlar bana göründüğü gibi iki büyük yumurta bulunan bir çuval asılıydı. Sadece çıplak uyuyorduk, dedem külot kabul etmedi, kılcal damarları sıkılaştırdıklarını, bundan dolayı kan pıhtıları oluştuğunu ve kan pıhtısı çıkarsa kişi ölür dedi! Nedense öyle düşünüyordu. Ona sarılmayı, vücudunun sıcaklığını hissetmeyi seviyordum. Ve penisi, sabahları çoğunlukla kocaman, kalın bir çubuk haline gelen kıçıma dayanıyordu!...
Bir yaz bölgemizde bir kasırga vardı, ağaç dalları uçuşuyordu ve yağmur ve dolu yağıyordu. Ve bir yerlerde teller koptu, ışıklarımız söndü. Akşam büyükbaba erken yatacağımızı söyledi - lambayı yakmak için fazla gazyağı kalmamıştı, onu kurtarmamız gerekecekti. Ve sıcak bir yatağa uzandık.
Dede her zamanki gibi farklı hikayeler anlatmaya başladı. Sonra bana Robinson Crusoe'nun ıssız bir adaya nasıl getirildiğini ve Pyatnik ortaya çıkana kadar orada birkaç yıl yalnız yaşadığını anlatmaya karar verdi. Onu dikkatle dinledim ve birden büyükbabamın erkeklerin seks olmadan bir gün bile yaşayamayacaklarını söylediğini hatırladım. Ben de büyükbabama şunu sordum: "Peki Crusoe nasıl yalnız yaşadı? Kiminle seks yaptı?" Ve büyükbaba tereddüt etmeden ağzından kaçırdı: "Bir keçiyle!" "Nasıl?!" - Şaşırdım. Ve sonra büyükbaba yanlış şeyi ağzından kaçırdığını fark etti... Robinson Crusoe'nun dağlarda nasıl bir yaban keçisi yakaladığını, onu evcilleştirdiğini ve kendisi için süt sağmaya başladığını anlatan yeni bir hikaye uydurmaya başladı. Ama keçi de seks yapmak istediğinde onu becermiş... Ve sonra yamyamlar adaya yelken açmış. Kollarından ve bacaklarından bağlı bir genci direklere taşıdılar. Ateş yakıp genci ateşin üzerinde şişte kızartıp yiyeceklerdi. Ama Robinson onları korkuttu; hiç beyaz adam görmemişlerdi! Ve çocukla kavga etti. Bu Cuma günü oldu. Böylece Cuma ismini aldı! Ve Robinson Cuma ile yaşamaya başladı. Ayrıca birlikte çıplak uyudular. Robinson adamı okşadı, öptü ve o da kendini tamamen ona teslim etti. Yine tamamen teslim olmanın ne demek olduğunu anlamadım!?
Sonra büyükbabam bana seksi açıklamak ve öğretmek zorunda kaldı... İlk başta kelimelerle ama net değildi.
Sonra pratikte.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Eski Denizcinin Hikayeleri
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    27 Views
    Last post by Anonymous