Otomstyleseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Otomstyle

Post by Anonymous »

O zamanlar neredeyse on dört yaşındaydım, basit bir çocuktum, hiçbir tuhaflığı yoktu ama sessiz de değildim. Sık sık arkadaşlarımla akşam geç saatlere kadar sokakta vakit geçirirdim, futbol oynardım, yüzmek için nehre giderdim ve sadece bir bankta oturup sohbet ederdim... Sonra oğlanlardan erkeğe dönüşmeye başlıyorduk ve gizlice herkesten her birimiz amlarımızla mastürbasyon yapıyorduk... Seksle ilgilenmeye başladık kızlar...
Ve böylece You need to register to see the link. bu tatlı, harika çocuk kendini yanlış zamanda yanlış yerde buldu.
18 ve 19 yaşlarındaki iki aptal garajın yanında oturuyor, bir şişe votka içiyordu. İkisi de her şeye ve herkese kızgındı! 14 yaşına geldiklerinde patronları onlara pencereden girip apartmanın kapısını açmaları talimatını verdi. Soyulacak fazla bir şey yoktu orada - cüzdanda küçük bir bozuk para ve birkaç çıngırak - bir kuruşluk kadın takıları... Hemen onunla votka alıp birlikte içtiler. Ve sabah onlar için geldiler - birisi onları evin yakınında kendilerini temizlerken gördü. Onlara daireye girmelerini tavsiye eden adam, kendisi hakkında sessiz kalmalarını, aksi takdirde onları öldüreceğini söyledi. Onlara, "Ve sen hâlâ gençsin, seni sadece azarlayıp serbest bırakırlar" dedi. Ancak serbest bırakılmadılar ve çocuk suçlulara yönelik bir koloniye gönderildiler.
İşte, anlıyorsunuz ya, taze et geldi! Oğlanların yüzleri çok tatlıydı ve ikisinin de harika kıçları vardı. Yaşlı adamlar onları hemen geliştirmeye aldılar. Biri iki alçak darbeden sonra pes etti ve gözyaşları içinde dizlerinin üstüne çöktü... Eh, ksiyemi dudaklarına sürdüklerinde geri dönüş yoktu, işte bu kadar! Sen bir horozsun, ibne, aşağılıksın! Şimdi ağzın bir adamın sikini emmeli!
Diğer arkadaş uzun süre direndi. O kadar kötü dövüldü ki revire kaldırıldı. Ama bununla bitmedi. Dışarı çıktığında acı içindeydi: "Ya hayat, ama horoz, ya da bu kadar, bitti..." Böylece her iki oğlan da 2 yıl boyunca kovanın yanında oturdu ve vaftiz babalarının cinsel isteklerini karşılamak için ağızlarını ve kıçlarını açığa çıkardı! Artık evlerindeler ama umutsuz oldukları ve şehirde merhaba dedikleri zaman kimsenin onlarla el sıkışmadığı haberi yayıldı... Ve tüm dünyadan intikam almaya karar verdiler. 13-15 yaşlarındaki dayak yiyen ve direnemeyen erkek çocukları yakalayıp tecavüz etmeye başladılar.
Sonra ben de kestirmeden gidip garajlardan geçmeyi başardım! Doğrudan ellerine.
—Hey evlat, nereye gidiyorsun?
Bana bağırdılar ve ben cevap bile vermedim, sakince yanından geçtim. Ama sonra biri beni yakamdan yakalayıp yumruk atmaya başlıyor. Ne için?
Ve sonra burnum kanarken biri beni boynumdan yakaladı, kendisine doğru eğdi, sinekliğimi uzattı ve sikini ağzıma soktu. Diğeri de arkamdan geldi, pantolonumu ve külotumu yırttı ve sikini kıçıma soktu. Ve ben tekmeliyorum, bana vurmaya devam ediyorlar ve önce ağzıma, sonra kıçıma dürtüyorlar! İlk xyu hızla ayağa kalktı ve ağzıma ıslattı. İkincisi ise sarhoş, ayakta duramıyor, penisi bile ayağa kalkmıyor! Sonra yer değiştirdiler ve ilki kıçıma ve deliğime tükürdü... Acıyla çığlık attım; sanki kıçıma bir bıçak saplanmış gibiydi! Bilmiyorum, o zaman bilincimi kaybetmiş gibiydim, yere düşmeye başladım - ve o da üzerime düştü! Ve beni becermeye başladı! Kükrediyorum, çığlık atıyorum, mücadele ediyorum ama arkadaşı ağzımı kapatıyor ve beni tutuyor. İkincisi ise bana yalan söylüyor, küfrediyor ve kendininkini bana sürüyor! Ve inleyerek, hatta homurdanarak boşaldı!..
Gittiler ve ben orada yattım, ağladım, kıçımdan kalçalarıma kırmızı bir şey damlıyordu... Sonra bir arabanın hareket ettiğini duydum - birden beni yerde çıplak gördüler. Ayağa kalkıp köşeyi döndüm. Pantolonunu giydi ve eve doğru yürüdü. Ve evde hemen duş alın. Kıyafetlerin hepsi kirli, külotlar sperm ve kanla kaplı - Onları kullanılmış tuvalet kağıdıyla dolu bir torbaya koydum...
Kirden ve vücutlarının kokusundan kendimi arındırarak bir saat boyunca banyoda oturdum! Ve ağlamaya devam etti. Ve sonra onlardan intikam almaya karar verdim! Ve bunun nasıl yapılacağına dair bir plan buldum.
Sambo bölümüne gittim, çok çalışmaya başladım, üstelik onları buldum ve yanlarından geçmeye başladım, onları ikna etmeye başladım.
Ve sonra bir şekilde tekrar etrafımı sardılar ve... Onlara aynı anda iki xyu ağzıma almak istediğimi söyledim! Dizlerimin üstüne çöktüm ve ikisi de gelip ağzıma koydular... Sünnet derilerini ısırıp geri çektim... Cebimde de bir neşter var... Ve onlara vurdum - onları sünnet ettim! Yukarı zıpla ve koş! Ve acı içinde çığlık atıp xyu'larına basıyorlar.

Quick Reply

Change Text Case: