Tabii ki erkekler için soru şu; kadınlar her zaman amlarının içine ya da dışına işiyorlar ama bunun bir önemi yok. Kadınların amları her zaman idrarla kaplıdır, nasıl işediklerini gördünüz, herkes kendini silip hemen külotunu çekmiyor. Aynı zamanda akşama doğru kedinin 100 kilosu çekilecek ve “Balık gibi koktuğunu bilmiyorum” diyorlar. Bu yüzden kadınlar akşamları yıkanmaya giderler. Bu arada, erkekler bunu her zaman yapmazlar, yalnızca kendilerini tamamen yıkadıklarında ve erkeklerin genellikle kendilerini yıkama alışkanlığı yoktur, ama bu kötü, bence. Ben kendim daha az yıkıyordum ama artık sürekli yıkıyorum, süreç başladı, hoşuma gitti. Keşke bir BİDE takabilseydim ve gülmek zorunda kalmasaydım, bulaşık yıkamak medeniyetin normal bir özelliği, tuvaleti kullandıktan sonra bidenin üzerine file koyup kıçını yıkamak güzel.
İşte buradayız, ben ve arkadaşım yataktayız ve onu koymak istedim ve o, bekle, tuvalete gideceğim diyor. Ayrıca idrarın daha da iyi olduğunu, ereksiyonun daha güçlü olduğunu ama hiç yanmadığını, yıkanması gerektiğini söylüyorum. Öyle olmalı. Kendini yıkadı ve gelip dedi ki, artık bakterilerden temizlendi, ben de ona idrarın steril bir ürün olduğunu ve içinde bakteri olmadığını söylüyorum. Evet? vay be... orada uzanıyoruz ve sonra diyor ki:
- neden benim deliğime işemiyorsun?
Eh, biraz hazırlıksızdım ama kabul ettim, ilginç, henüz oraya işemedim. Tuvalete gittik, büyük leğenin içinde durduk, bulundu, ereksiyonumu deliğe soktum ve... Kendimi sikilmiş gibi hissediyorum ama artık işeyemeyeceğim! Ve ona, gafletin tüm işemeyi yarıda bıraktığını bildirdi. Ve o, evet, hadi, daha iyi zorlayın, deneyin... İttim, ittim, işe yaramadı ve hepsi bu ve sonra aniden başladı, vajina tamamen idrarla doldu ve bacaklarımdan leğen kemiğine doğru aktı. Bittiğinde dışarı çıktık, seks yapmaya gittik ve sonra yine leğende onun amının üzerine idrar döktüm. Her zamanki gibi külotunu giydi ve hepsi bu. Ben de soruyorum, nasıl hissediyorsun? Kim bilir, hoş görünüyor ama pek net değil. Birkaç gün sonra tekrar geldiğimde o çoktan kapıdaydı, "Eğer işemek istiyorsan, devam et, zaten her yerim titriyor." Beklemem gerektiği ortaya çıktı, idrarım onun amında "fermente olduğunda", bir kadının burnuna özgü olmayan bir koku vardı ve o da hemen bu kokuyu aldı ve görünüşe göre kokuyu beğendi. Belki ben işediğimde rahme girip orada fermente oldu ve o da işediğinde her şey hemen delikten aşağı aktı ve benim kokum onun içinden geldi, muhtemelen öyle oldu. Ve o kadar etkilendi ki, özellikle seksten sonra sürekli olarak deliğine işememi talep etmeye başladı.
Bazı durumlarda dayanamadı ve doğrudan talep etti, beni kollarına aldı ve devam etti. Ama her yere işeyemezsiniz ve sonra kendinizi yıkayacak bir yeriniz olmaz. Ve yatağa girmesine izin verilmiyor, ama hemen yatağa koşuyor, kahretsin..., bir muşamba serdiler, muşamba vardı ki, eğer kendini ıslatırsa, yatak ıslanmasın. Ama ben göt deliğini denemedim, hiçbir düşüncem bile yoktu ve gerek de yok, göt deliği başkası için.
Hiç amının içine işedin mi? ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version