Roxy perisi. Winx o masum ve annesi Morgana! ve köpek arkadaşı. Artu ve o kahveyi kaldırdılar. ve tuvalete gittim. Sihirbazlar siyah daireyi bekliyorlardı. baktılar mı? Roxy'nin nasıl işediğini. ve ortadan kayboldu. ve Roxy Perisi. şehirden gelen nazik hayvanlar. Pembe saçlı ve mor gözlü kara büyücü Roxy'yi gördüm. bir kazak giymiş. ve kot pantolon. ve Roxy oynadığı bir periye dönüştü. Sihirbaz onu kaldırdı ve külotunu çıkardı. zaten çıplak. diyor ki: biliyorsun. ve ne istedin? benden: ondan sadece yakınlık istiyordu. ve onu yakaladı. dedi ki - bana vücudunu ver. Gitmene izin vereceğim: Roxy ağlamaya başladı. ama kabul etti. onun üzerinde ve köpek stili. onun büyük aleti. kedisi içeri giriyor. onu incitti. masumiyet, bakışları korkmuştu. ve onu becerdim. ağızda ve kedide. Acı çekiyor, ona durması için yalvarıyor. tecavüzünü dinlemedi. ve zaten mideme geldi. ve gitti ve gitmesine izin verdi. çıplak ağlıyor. her şey ortada, masumiyetini kaybetmiş. ailesi/ve Winx onu öldüreceklerini öğrenir. hangi eylem için?
Roxy perisi. Winx o masum ve annesi Morgana! ve [url=viewtopic.php?t=4849]köpek[/url] arkadaşı. Artu ve o kahveyi kaldırdılar. ve tuvalete gittim. Sihirbazlar siyah daireyi bekliyorlardı. baktılar mı? Roxy'nin nasıl işediğini. ve ortadan kayboldu. ve Roxy Perisi. şehirden gelen nazik hayvanlar. Pembe saçlı ve mor gözlü kara büyücü Roxy'yi gördüm. bir kazak giymiş. ve kot pantolon. ve Roxy oynadığı bir periye dönüştü. Sihirbaz onu kaldırdı ve külotunu çıkardı. zaten çıplak. diyor ki: biliyorsun. ve ne istedin? benden: ondan sadece yakınlık istiyordu. ve onu yakaladı. dedi ki - bana vücudunu ver. Gitmene izin vereceğim: Roxy ağlamaya başladı. ama kabul etti. onun üzerinde ve [url=viewtopic.php?t=4849]köpek[/url] stili. onun büyük aleti. kedisi içeri giriyor. onu incitti. masumiyet, bakışları korkmuştu. ve onu becerdim. ağızda ve kedide. Acı çekiyor, ona durması için yalvarıyor. tecavüzünü dinlemedi. ve zaten mideme geldi. ve gitti ve gitmesine izin verdi. çıplak ağlıyor. her şey ortada, masumiyetini kaybetmiş. ailesi/ve Winx onu öldüreceklerini öğrenir. hangi eylem için?
Winx 3. sezonda. Sihirbaz saldırdı. Omega dünyasının koruyucu denizkızları üzerinde. ve biri diyor ki: bak, bizi istiyorlar. Kahretsin. - ışını gördü. boynunda bir iz var. vurmak. bir canavara...
Gizli fetişleriniz neler? Hatta belki de bunları gerçekte somutlaştırmışsınızdır (bize ayrıntıları söyleyin)
Cinsiyet/tercihlerde sizin için kabul edilemez sayılan şey nedir?
Kendinizi ne için...