Merak ediyorum, tangalar ne işe yarar?
Hijyen için mi? Şüpheli. Biri yırtmaçta, diğeri kemerde olmak üzere iki bağcığın enfeksiyona engel oluşturması pek olası değildir. Sadece contayı tutmak için)))
Ve görsel olarak halatlar fazla saklanmıyor.
Geriye kalan tek varsayım, rahatlık amaçlı olduğudur. Sanki külotun olması gereken yerde bir şey varmış gibi.
Merak ediyorum, tangalar ne işe yarar? Hijyen için mi? Şüpheli. Biri yırtmaçta, diğeri kemerde olmak üzere iki bağcığın enfeksiyona engel oluşturması pek olası değildir. Sadece contayı tutmak için))) Ve görsel olarak halatlar fazla saklanmıyor. Geriye kalan tek varsayım, rahatlık amaçlı olduğudur. Sanki külotun olması gereken yerde bir şey varmış gibi.
Boşandıktan sonra hiç bir ilişki istemiyorum. Eski sevgilim bana oral seks yapmayı öğretti. Yaklaşık bir yıldır yalamadım. Aslında fahişelerle konuşamam... Kibirliyim... ama madem... sokakta söyle......
nasıl buluşulur... cunnilingus için... ve bir ilişki için değil. Yalamayı severim..eski sevgilim öğretti. ama boşandığımdan beri onu bir yıldır okşamadım. Bunu fahişeler için yapamam... bunu nasıl...
Anlaşılan o ki, gece herkes uyurken komşu, komşusunu eve almış. Karanlıkta balkona yürüdüler ve...
******* ****************************************************...
Taganrog Bir akşam seks için karmaşık olmayan tatlı bir bayan arıyorum, tatlı bir bayan bulabilirim, eğer kompleks yoksa o zaman birlikte çok şey deneyeceğiz, keyifli seks isteyen herkes yazsın
Annem onu defalarca reddetti ama sonunda kabul etti. Kendisi 52 yaşında, kendisi 38 yaşında, yani kendisinden 14 yaş büyük. Birkaç kez seviştiklerini duydum ve artık o da bizimle yaşayacak. Bu beni...