Çocuklar ve küçükler tarafından heyecanlı ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Çocuklar ve küçükler tarafından heyecanlı
Herkese selam. Ben bir erkeğim, 20 yaşındayım. Nedenini bilmiyorum ama genç kızlar beni fena halde tahrik ediyor (erkekler neredeyse hiç ilgi çekici değil). Onları hiçbir şey yapmaya rahatsız etmeyeceğimi, zorlamayacağımı veya ikna etmeyeceğimi kendim anlıyorum ama bir anaokulu, bir kamp, böyle bir bebeği olan bekar bir baba veya anne hakkında pek çok fantezi var. Onu bir yerlerde otuzbir çekerken vurmam ya da arkadaşlarımın kızının bir gece bizde kalıp bana bulaşması. Bu tür fantezilerin ve daha sonra kızların katılımıyla izlenen video ve fotoğrafların yaşı 7 ila 16 arasında değişiyor. Bunu gördüğümde veya hayal ettiğimde kelimenin tam anlamıyla birkaç hareketten boşalabiliyorum. Bu ne olabilir, buna benzer bir şey yaşayan var mı? Aklıma gelen tek şey, küçükken yaşıtlarıyla ya da 11-14 yaş civarındaki büyüklerle oynanan oyunların her zaman çeşitli sapkınlıkları beraberinde getirdiğidir: birbirine dokunmak, öpüşmek, parmakları ve penisi farklı deliklere sokmak. Ve şimdi kendisi cinsel algıda o yaşta kalıyor. Kim ne diyecek?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version