Kızınızın hafta içi çıkan ve hafta sonları geceyi onunla geçirmeye giden bir erkekle ilişkisi varsa, bu konuda ne hissedersiniz? Onun sadece sperm toksikozunu tatmin etmenin bir yolu olduğuna dair bir his var mı? Ve örneğin ona oral seks yapıp bunu ağzına alırsa, onu öpmek tuhaf değil mi? Veya aniden alışılmadık bir şekilde, yani kıçından teslim olursa? Kendinizi bundan nasıl korursunuz? Yatma sırasında ne yaptıklarını biliyor musun?
Kızınızın hafta içi çıkan ve hafta sonları geceyi onunla geçirmeye giden bir erkekle ilişkisi varsa, bu konuda ne hissedersiniz? Onun sadece sperm toksikozunu tatmin etmenin bir yolu olduğuna dair bir his var mı? Ve örneğin ona [url=viewtopic.php?t=3894]oral seks[/url] yapıp bunu ağzına alırsa, onu öpmek tuhaf değil mi? Veya aniden alışılmadık bir şekilde, yani kıçından teslim olursa? Kendinizi bundan nasıl korursunuz? Yatma sırasında ne yaptıklarını biliyor musun?
Hangi duygulara sahip olacaksınız? Ondan yararlanıldığı, bu kadar sürtük olduğu ve kocasını becermediği için utanacak mısın? Doğum süreci nasıl? bu çok acı vericidir ve amcığı büyük ölçüde uzatır
Bu hangi durumda oldu? Kızınızın sikildiği cihazı kendi gözlerinizle gördüğünüzde neler hissettiniz? Çok büyük olduğundan ve kızınızın hassas olduğundan ve onu almakta zorlandığından mı...
Sadece kayıt yaptım ve tarihi paylaşmaya karar verdim. Ben 21 yaşındayım. Annem zaten 43 yaşında.
her zaman normal anlamda oldukça özgürce iletişim kuruyoruz. Ve yaşam sürecinde, birkaç kez (tüm...
Nasıl tepki vereceksin? Sonuçta, öğrenmeyi bile bitirmedim, ama zaten taşındım. Dahası, eğer kendisi çok akıllı değilse, Sharaga'da çalışıyor. Boyunda çok küçük ve zaten lanet. Endişelenecek misin?...