Çıplaklık yapmaya, bir yerlerde çıplak yüzmeye başlamak isterim. Ama karısı açıkça utangaç. Birisinin deneyimlerini paylaşmasını isterim, partnerinizi çıplaklığa nasıl ikna ettiniz, nereden başlamalı? Hemen çıplaklar beldesine götürürseniz, buna karşı olacaktır, bunu bir şekilde yavaş yavaş yapmanız gerekir.
Çıplaklık yapmaya, bir yerlerde çıplak yüzmeye başlamak isterim. Ama karısı açıkça utangaç. Birisinin deneyimlerini paylaşmasını isterim, partnerinizi çıplaklığa nasıl ikna ettiniz, nereden başlamalı? Hemen çıplaklar beldesine götürürseniz, buna karşı olacaktır, bunu bir şekilde yavaş yavaş yapmanız gerekir.
Uzun süre ona bakmaya başladım ona anlatacağım iltifatlar gece hikayeyi tıka basa doldurdu ama hiç tepki vermiyor (((onu bana nasıl aşık edeceğimi bilmiyorum
lütfen söyle) ben, yoksa onsuz...
Uzun yıllar önce ilk randevuma çıktığım kızları baştan çıkarma şansım var mı lütfen söyle bana , ve onları ikinci randevuda mı çıkaracaksınız?
Beni unuttular mı ve yıllar sonra şimdi onlarla iletişim...
Özgürce osurabileceğin, kıyafetlerin yoluma girmeyeceği, suda yapabileceğin bir çıplaklar plajına gitmek istiyorum (kabarcıklarla komik)) Çıplaklar osuruk hakkında ne düşünüyor (kızlar osuruk...