Bu özel boyutta yaşayan, bu ruh halinin özelliklerini hisseden ve anlayan insanları bulmayı çok isterim. Biseksüellik - benim için başlangıçta böyle bir durumun sadece fizyolojisi değil, psikoloji de vardı. Gay devletinden önemli bir farkı çok erken fark ettim. Bu nedenle uzun süre kendime geldim - evet, ben en saf haliyle Bişka'yım. 5 yaşından itibaren bir arkadaşlarıyla birbirlerinin cinsel organlarını okşamaya çalıştılar. Doğada pantolonlarını çıkarıp yarı çömelme pozisyonunda birbirlerinin ganimetlerinin üzerine oturdular, böylece yarım saate kadar oturabildiler, sonra değiştiler. Bir aile olarak oynamak gibi. Zamanla bundan uzaklaştık, ilgisiz hale geldi. Peki, bunun için geriye ne kaldı ve çok daha sonra, okulun sonuna doğru kendini gösterdi. Parmaklar inanılmaz bir zevk alırken anüs sınıfını denemeye başladı! Bu yüzden onun penetrasyona karşı artan duyarlılığını hissettim. Farklı konularda uygulamaya başladım. Daha sonra kadınlarla ilişkiler ortaya çıktı, ancak ben her zaman partnerimin anal penetrasyonunu içimde birleştirmeye çalıştım. Ve çok hızlı bir şekilde bana kayış takmaya başladılar. Ancak yakınlığın sonunda her zaman bir şeyler eksik kalıyordu, bu yüzden bir partnerle buluşmayı denemeye karar verdim! Ancak 1 defadan fazlası yeterliydi. Sürece herhangi bir müdahale olmadı. Bir ortağın varlığına büyük ihtiyaç duydum. Ortaklara geri döndüm, ancak zamanla tüm bunlara karşı kendi tutum teorim oluşmaya başladı. Çok heyecan verici, bunu hiçbir zaman açık bir izleyici kitlesi için formüle etmeye çalışmadım, şimdi başkalarının ona nasıl yaklaştığını, size ne verdiğini, onunla nasıl yaşadığınızı ve diğer ince yönleri keşfetmeye öyle bir ihtiyaç var ki. İlgileniyorsanız yazın, bunun gerçek hayat kimler için özellikle ilginç olduğunu, o zaman hikayeme başka bir zaman devam edeceğim ... .top/images/smilies/smile466.gif" title="leto" width="44" />
You need to register to see the link.
Biseksüellik bir ruh hali ve bir yaşam biçimi gibidir! bu yönün farklı yönleri. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version