Herkese selam. Kadınların ayak ve ayak parmaklarının çatısı havaya uçuyor. Onları sürekli yalamaya ve emmeye hazırız. Onlara boşalmayı seviyorum. Aynısı kimde var? Bacaklar veya fantezilerle ilgili en kaba hikayeleri anlatın. Özellikle adil seksten fotoğraflar memnuniyetle karşılanır)
Herkese selam. Kadınların ayak ve ayak parmaklarının çatısı havaya uçuyor. Onları sürekli yalamaya ve emmeye hazırız. Onlara boşalmayı seviyorum. Aynısı kimde var? Bacaklar veya fantezilerle ilgili en kaba hikayeleri anlatın. Özellikle adil seksten [url=viewtopic.php?t=2135]fotoğraflar[/url] memnuniyetle karşılanır)
merhaba, ben Alman'ım) 24.180'im. St. Petersburg
İletişim ve belki de pratik için çeşitli ilginç konuları seviyorum. Ayak ve yüze oturmayla ilgileniyorsanız telegrama yazmaktan çekinmeyin
TG:...
Bir erkeğin neden bu kadar sıra dışı bir fetişi vardır? Bitirdikten sonra benden üye çıkarmaz. Ve biz bu şekilde yalan söylüyoruz. Ve ben rahatlayıp ona güvendiğim anda, tüm gücüyle eliyle kalçama...
Uzun olsun kısa olsun deri yağmurluklardan da tahrik olanlar var, özellikle arkadaşımın kırmızı deri yağmurluğuna bayılıyorum, böyle fetişistler var mı?
Bu hikayeyi bazı yorumlarda kısaca anlattım, ancak yine de buna ayrı bir yazı ayırmaya karar verdim. O akşamı hala büyük bir sevgiyle anımsıyorum ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
Birkaç yıl önceydi...