Karanlık ağ hakkında çok şey duydum, özellikle de onun üzerinde her şeyi bulabileceğinizi. Ama nasıl kullanılacağını çözemiyorum.
Tor tarayıcısında kullanılabilecek doğrudan soğan bağlantıları olduğunu biliyorum. Peki bu tür bağlantılar nasıl bulunur?
Çoğu zaman basit bir aramayla bu tür soğan bağlantıları için bir istek yazarım, siteye giderim ve aptalca her seferinde tek parça açarım. 10-20 bağlantıdan biri çalışıyor. Sitede hiçbir şey olmayabilir veya yüklenmesi yıllar alabilir.
Birisi bana neyi yanlış yaptığımı söyleyebilir mi?
Karanlık ağ hakkında çok şey duydum, özellikle de onun üzerinde her şeyi bulabileceğinizi. Ama nasıl kullanılacağını çözemiyorum. Tor tarayıcısında kullanılabilecek doğrudan soğan bağlantıları olduğunu biliyorum. Peki bu tür bağlantılar nasıl bulunur? Çoğu zaman basit bir aramayla bu tür soğan bağlantıları için bir istek yazarım, siteye giderim ve aptalca her seferinde tek parça açarım. 10-20 bağlantıdan biri çalışıyor. Sitede hiçbir şey olmayabilir veya yüklenmesi yıllar alabilir. Birisi bana neyi yanlış yaptığımı söyleyebilir mi?
13 yaşınd ayım. Yakında bir arkadaşımla seks. Konuyla ilgili herhangi bir ipucu var mı? İlk kez nasıl geliştirebilirim ve gerekirse yükseklik, ağırlık 55 kg, üye 16 cm