Hepinize iyi günler! Konu şu, ben 25 yaşındayım, o 18 yaşında. Yaklaşık 5-6 ay önce bizimle çalışmaya geldi, onunla ilgilenmedim çünkü o sırada ben uzun süredir oradaydım LTR (2,6 yıl, benim girişimim üzerine ayrıldım, ama bu başka bir hikaye).
Yaklaşık bir ay önce ona yakından baktım, güzel, bakımlı, erkeklerin ilgisinden mahrum değil, yuvarlak bir dans var: ona kahve, şeker, çiçek getiriyorlar.
Sabah konuşmak için gittiğim arkadaşımla birlikte ofiste çalışıyor, ustanın 2 gündür bana split teslim edemediğini, sıcaktan ölüyorum dedi. Bu kız da sohbete girip "babamın bir usta arkadaşı var, sana ulaşabilirim" diyerek reddettim ama apartmanda bölünmeden üçüncü günün akşamı ona yazdım "dedin sabah bir oda var hadi, yoksa kızarırım."
Bana bir numara verdi, sonra genel olarak nasıl olduğumu sordu, işle ilgili bir şeyler, genel olarak diyalog onun "işte bu, başka şehirden dönen bir arkadaşımla buluşmaya gittim, şarap içeceğiz" yazmasıyla sona erdi.
Şaka yollu bir şekilde "Peki eğer bir günlüğüne şehirden ayrılıp sonra dönersem, benimle dönüşü kutlamaya gider misin?" diye yazdım.
"Beni ararsan mutlaka gelirim" diye cevap verdi
İlk günü böyle sonlandırdık. Ertesi gün ona yazmadım, kendisi beni aradı ve gelip ofisteki her küçük şeyde ona yardım etmemi, kartuşu değiştirmemi, çalışma programımızı anlamama yardım etmemi istedi. Bir gün sonra ona cumartesi günü buluşup iyi vakit geçirme teklifini yazdım ve o da kız kardeşinin hafta sonu düğünü olduğunu söyledi.
Hafta sonu bir aptalla kulüpten sonra, sabah bana gelme teklifiyle sesini kaydettim ve buna "sana da günaydın)" cevabını aldım. Başka bir şey yazmadım ve uyuyakaldım.
Birkaç gün sonra işteyken tekrar bir toplantıya çağrı yapmaya karar verdim, ancak bu sefer canlı yayında reddetti ve "Yarın yapamam, saçlarım var ve falan falan 6 saat sürecek." Birbirlerine iyi günler dileyerek ayrıldı.
Bu ona yazmadığım üçüncü gün, o da bana söyledi. Sanırım onu bir toplantı için tekrar aramaya değer mi, yoksa zaten özellikle sızdırıldım mı?
Genç randevuya çıkmıyor ama iletişim kuruyor ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Ve herkes, ben çok genç bir adamım ve bunu erken anlayan ama yine de))))))))
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 59 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version