Beyler durum. kocam 56 yaşında. Ben 15 yaş daha gencim. Her ikisinin de durumu iyi. Birbirimizi seviyoruz. Ama 10 yıl önce çok seks yaptıysam şimdi durum değişti. Kocam için haftada bir kez yeterli. Ve bu benim için yeterli değil. Eh, eylemler kısaldı. O çekingen bir kişidir ve seks sırasında açılmaz. Onu seks yapmaya ikna etmek benim için her zaman uygun olmuyor. Seks oyuncaklarını seviyorum, bazen ondan bir şey kullanmasını istiyorum ama istememe rağmen arzularını ifade etmiyor, inisiyatifimle onu utandırmaktan korkuyorum. Onlar. 15 yıllık evliliğin ardından hâlâ beni en çok neyin tahrik ettiğini bilmiyorum.
Lütfen 50 yaş üstü erkekler, 10 yıl öncesine kıyasla bu yaşta işlerin sizin için nasıl değiştiğini paylaşın. Kocama birkaç hap teklif etmem uygun olur mu, yoksa bu tamamen kötü bir davranış mı? Nasıl bir duygu? Bu yaşta buna ne sıklıkla ihtiyacınız var?
Evet ve bir soru daha. Her zaman arzunuz var ama cihaz buna her zaman izin vermiyor mu? Yoksa prensipte sikişme arzusu geri çekiliyor ve seks o kadar da ilginç değil mi?
Erkekler 50+ ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version