Herkesin striptiz ve seks için oynadığını düşünüyorum. NASIL OYNADIĞINIZI BİZE ANLATIN?
KİM KAZANDI?
HANGİ DUYGULARI VE DUYGULARI YAŞADINIZ? Striptiz yapmak için kart, domino, dama ve hatta tavla oynardım.
90'larda gençken arkadaşlarımla oynardım.
Tabii ki çoğunlukla striptiz yapmak için. Ve sonra çıplak soyunmadılar. Genellikle külot ve sutyenlerle sınırlıdır. En cesur kızlar sütyenlerini çıkarabilir. Cesur adamlar külotlarını çıkardılar.
Ama bunlar münferit vakalardı.
Bu arada, o günlerde külotuma hiç kaybetmedim. Zaten evli olan adam ve karısı birbirleriyle oynuyor ve bağırıyorlardı. Ve eşimle birlikte hep kaybettim. Eşimle iskambil, domino ve tavla oynadık. Eşim kazanmayı severdi. Eşyalarını çıkarıp onu yaladığımda çok mutlu bir şekilde güldü.
Evet, umurumda değil
You need to register to see the link.
Bu onun açısından her zaman tam seks ve oral sekse yol açtı.
O zamanlar 20-21 yaşlarındaydım.
5 kişiydik.
Ben kız arkadaşımla, bir arkadaşım ve kız arkadaşı ve ablası kızların arkadaşı. Herkes hemen hemen aynı yaştaydı, kız kardeşim 5 yaş büyüktü.
İçtik, dans ettik, kağıt oynadık ve şeritler halinde oynamaya karar verdik.
Bir yaşına kadar henüz kimse soyunmamıştı.
Ve arkadaşımla ben balkona sigara içmeye gittik. Oral seks için oynamayı teklif etmeye karar verdik. Kızlarımız rahattı ve birbirlerini yalayabileceklerinden emindik.
Geri dönüp teklif ettiğimizde çok fazla direnç görmedik.
Kazanacağımızdan emindik çünkü hile yapabiliyorduk ve yurtta sigara için oynadığımızda sık sık kazanıyorduk.
Bizim için önemli olmayan kızlardan hangisi yalayacaktı.
Hemen koşulları ve kart borcunun kutsal olduğunu ve yerine getirilmesinin kesinlikle gerekli olduğunu tartıştık.
Kurallar şunlardı: kızlarla birlikte icat edildiği söylenebilir.
İlk kaybeden tamamen soyunur ve kanepeye oturur ve bekler.
İkinci kaybeden. Soyunur ve köpek stili diz çöker ve ilk kaybedeni yalar ve emer.
Kanepeye kim oturur veya yatar.
Ve duvarda asılı saate göre bu işlem 15 dakika sürmeli.
Böyle kurallar icat edildi. Herkes kabul etti. Hatta bu hepimizi biraz heyecanlandırdı.
Tam olarak ne çaldıklarını hatırlamıyorum
Birincisi bir arkadaşının kaybeden kızıydı.
Soyundu ve kanepenin kenarına oturdu.
Oyuna devam ettik.
Ve ikincisi kaybetti.... Ben.
Gerçi kaybetmemem gerekirdi.
Arkadaşım sızdırdı. ben (o zaman yapmadığıma yemin ettim) ya da nasıl oldu anlamadım.
Kızlar oynadığımızda gergindiler, kaybettiğimizde ise sevindiler ve ellerini çırptılar.
Ben de herkesin önünde çırılçıplak soyunmak zorunda kaldım. Ve dizlerimin üzerinde, köpek stili ayakta, arkadaşımın arkadaşının amını yalıyorum. Sadece kanepeye uzandı, bacaklarını dizlerinden büktü ve yüzünü avuçlarıyla kapattı.
Bu arada, kedisi yıkanmamıştı. Hoş olmayan bir koku vardı ve beyaz akıntıyla kaplıydı.
Aslında pek hoşuma gitmedi.
Genel olarak: 15 dakikanın çok fazla olduğu ortaya çıktı. Dört ayak üzerinde durmak bile acı veriyor. Dizlerimin üstüne oturdum.
Ellerimle dudaklarını ayırdım.
Bu kızın arkadaşı ve kız kardeşi birkaç kez yanıma geldi, ona baktılar ve şakalar yaptılar.
Arkadaşım ilgi göstermedi.
Hiçbir heyecan yaşamadım.
Ben de donmuştum, çıplak yerde çıplak oturuyordum.
Kız da benim yalamamdan zevk almıyordu. Gerçi ben yalamayı biliyordum ve kızlar dilimden geliyordu. Ama bu kedi çok kokuyordu ve kıvrımlarında akıntı vardı. Arkadaşım heyecanlandı. Daha sonra bu sahneyi sık sık hatırlayarak bu arkadaşını nasıl becerdiğini anlattı.
Bu kızın ablası heyecanlandı. Bir süre sonra kendisi onu eve götürmek istedi ve onu nasıl yaladığımı, bunun onu nasıl heyecanlandırdığını hatırladı. Bana seks yapmayı ve onu yalamamı teklif etti. Daha sonra o ve ben periyodik olarak seks ve oral seks için buluştuk.
Arkadaşım heyecan verici hiçbir şey yaşamadı. Ve sonra birkaç gün beni dudaklarımdan öpmek bile istemedi.
İşte hikaye.
Kısa süre sonra bu kızlardan ayrıldık. Başka sebeplerden dolayı, bu yüzden değil.
Ve yaladığı kız kardeşiyle bazen seks için buluşuyorduk. NASIL OYNADIĞINIZI BİZE ANLATIN?
KİM KAZANDI?
HANGİ DUYGULARI VE DUYGULARI YAŞADINIZ?
Striptiz ve oral seksi kim oynadı ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version