Baştan çıkarmak istediğim kişiye para konusunda yardımcı olabilir miyim?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Baştan çıkarmak istediğim kişiye para konusunda yardımcı olabilir miyim?

Post by Anonymous »

Arkadaşlar önceki konularımda tavsiyelerinizi dikkatle dinledim, kızlar da yetkin tavsiyeler verdi, ben sadece seks isteyen bir piçim.

Sıradaki durum!

Ben sette yaşadığım ve oraya sık sık yürüdüğüm için sık sık birbirimizi tanıyorum.

Geçenlerde kuzenimle tanıştım. Onunla konuştuktan sonra, ondan ne istediğime karar verdim Öyle.

Genel olarak iki randevu vardı, iki kez bir kafeye davet edildi. İşlem görmüş. Randevulardan birinde bana bir çevrimiçi mağazada çorapları gösteriyor ve bir dahaki sefere onlarla gelmek istediğini söylüyor. "Satın alalım" diyor. İnternetten sipariş veriyorum, pantolonu sevinçle dolu, öpücükler ve keyif yağıyor. Genel olarak jestimi beğendi.

Her gün yazıyor ve arıyor, sabah günaydın dilekleriyle başlıyor.

Bu günlerden birinde işe yarayacak. Mesajlarıma cevap gelmiyor. Ertesi gün SMS'imden sonra cevap geldi, diyorlar ki, doktoru aramış, çarpıkmış. Arıyorum ama telefonu açmıyor. Bana bağlı olduğunu sanmıyorum. Ertesi gün ona tekrar yazdığımda ücretli FGDS yaptırması gerektiğini, genel olarak tüpü yutması gerektiğini söyledi. Para sıkıntısı çekiyor, aslında bir işi yok, genel olarak para konusunda yardım istiyor ve 3 çim biçme makinesini atıyor diyor.

İşte nasıl olacağımı düşünüyorum? Eğer onu reddedersem ama ondan hoşlanırsam o zaman beni bir dilenci ve cahil gibi birleştirir. Beni ATM olarak gördüklerini hissetmesine yardımcı oldum.

Ne yapmalısınız arkadaşlar?
SO. Onu ciddi olarak görmüyorum. Genelde hedefe gidiyorlar ama sonra ona çorap almaya, ardından doktora yardım etmeye başladılar.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post