photo_5238180597568572263_y.jpgBDSM temalarını ve beni kayışa bağlamalarını seviyorum. Ancak hayatta böyle bir arkadaş bulmak kolay değil. Çoğu durumda, her yerde sanal gerçeklik vardır ve para karşılığında kayışlar takılır. Para onsuz çok kötü bir şeydir, ama yapmak isteyeceğiniz ilk şey bir kadının tutkusunu, arzusunu hissetmektir; o sizi gerçekten çekmek, sikmek, size sahip olmak istediğinde ve tüm bu oyunlardaki tüm bu oyuncaklar değil. .... Seninle tanıştığıma çok memnun olacağım, bir fotoğraf ekliyorum
photo_5238180597568572263_y.jpgBDSM temalarını ve beni kayışa bağlamalarını seviyorum. Ancak hayatta böyle bir arkadaş bulmak kolay değil. Çoğu durumda, her yerde sanal gerçeklik vardır ve para karşılığında kayışlar takılır. Para onsuz çok kötü bir şeydir, ama yapmak isteyeceğiniz ilk şey bir kadının tutkusunu, arzusunu hissetmektir; o sizi gerçekten çekmek, sikmek, size sahip olmak istediğinde ve tüm bu oyunlardaki tüm bu oyuncaklar değil. .... Seninle tanıştığıma çok memnun olacağım, bir [url=viewtopic.php?t=7488]fotoğraf[/url] ekliyorum
Uzun zamandır ilgileniyorum, sorması tuhaf. Bu çok doğru.
Bir örnekle başlayacağım. Erken gençliğimden dolayı henüz anne olamadım, adamlar bir iki kere içime girdiler ve geldiler, tabii ki içimden...
Yanlışlıkla karısını seks yaparken gören erkekler bu durumdan etkilenir.
Kadınlar, bir erkeği aldatırken yakaladığınızda tepkiniz ne olur? Bu sizi heyecanlandırıyor mu yoksa kıskançlık ve sahiplenme...