Babam 3 ay önce dansa kaydoldu ve orada 26 yaşında Alina adında bir kızla tanıştı. Bir veya iki hafta sonra ilk kez bizi ziyarete geldi ve Aralık ayının başında barınma sıkıntısı yaşadı ve babası ona yardım etmeyi kabul etti ve geçici olarak üçüncü odamıza taşındı. Yemek pişirmeye başladı ama her şey olduğu gibi kaldı. Dün yeni yılı kutladık. O ve babası konyak içtiler ve saat 1:30 civarında uyumak için odasına gitti. Babam ve ben yaklaşık bir saat daha oturduk. Yatağa gittim ve saat 5'te uyandım. Tuvalete gittim ve sikiştiklerini duydum. Yaklaşık 20 dakika sürdü. Alina inliyordu, babası ona her türlü saçmalığı anlatıyordu, buna çok şaşırmıştım. Tuvalete gitmemeye karar verdim, duyulmamak için bir saat beklemek zorunda kaldım. Bunu nasıl yaptı? Kendisi 26 yaşında, kendisi 38 yaşında, uzun boylu, hemen hemen onunla aynı boyda. Bunun mümkün olabileceğini hiç düşünmezdim
Babam 3 ay önce dansa kaydoldu ve orada 26 yaşında Alina adında bir kızla tanıştı. Bir veya iki hafta sonra ilk kez bizi ziyarete geldi ve Aralık ayının başında barınma sıkıntısı yaşadı ve babası ona [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] etmeyi kabul etti ve geçici olarak üçüncü odamıza taşındı. Yemek pişirmeye başladı ama her şey olduğu gibi kaldı. Dün yeni yılı kutladık. O ve babası konyak içtiler ve saat 1:30 civarında uyumak için odasına gitti. Babam ve ben yaklaşık bir saat daha oturduk. Yatağa gittim ve saat 5'te uyandım. Tuvalete gittim ve sikiştiklerini duydum. Yaklaşık 20 dakika sürdü. Alina inliyordu, babası ona her türlü saçmalığı anlatıyordu, buna çok şaşırmıştım. Tuvalete gitmemeye karar verdim, duyulmamak için bir saat beklemek zorunda kaldım. Bunu nasıl yaptı? Kendisi 26 yaşında, kendisi 38 yaşında, uzun boylu, hemen hemen onunla aynı boyda. Bunun mümkün olabileceğini hiç düşünmezdim
Genel olarak bir kızla çok uzun bir ilişkim vardı, seks açısından her şey yolundaydı ama onun başka biri olduğunu öğrendiğimde benim için kanserli an geldi. Her şeyi tesadüfen öğrendim, internette...
Durumun böyle olabileceğini bilmiyordum ve yatak odasında uyuyordum, yazdı ve seni becermek istediğimi söyledi, bunu istemiyorsun, sen bir kardeşsin ama küçük bir çocuk değilsin, ben' 11 yaşında...