Şakayı hatırladın mı...?
- Teğmen, bu kadar çok kadını sikmeyi nasıl başardın?
- Sadece gelip doğrudan şunu söylüyorum: “Gösteriş yapmama izin ver!”
- Teğmen, suratına yumruk bile yiyebilirsin!
- Yapabilirsin! Ve gösteriş yapabilirsin! Burada 50/50 var! Son altı aydır teğmen gibiyim))))))
Sözlük uzun sözlü araştırma yapmanıza izin veriyor, AMA ......... öyle görünüyor ki doğrudan söyleyip istediğinizi elde etmek daha kolay))))) 1. Evimin yakınındaki otobüs durağındaki eczaneye gidiyorum. Ağustos ayında geri döndü. 40'lı yaşlarının başında, yüzüklü, tatlı, gülümseyen bir eczacı. (47 yaşında ve evli olduğu ortaya çıktı). Doğrudan soru: "Senin amın traşlı mı? Ben traş olmayanları yalamam!" Ve aynı akşam bir pınarın yanındaki parkta bir ağaca yaslanırken. Hatta işten You need to register to see the link. aldı))))) Adı Vika!
2. Şehir merkezinde arkadaşlarımın kiralık ortak bir dairede 2 odası var. İçlerinden birinde böyle tombul bir topuz yaşıyor. Bir arkadaşım ve ben yürüyorduk ve geçerken uğradık. Arkadaşım bu ortak dairede tuvalete koşarken ağzımdan kaçırdım: "İzin verin meme uçlarını öpeyim! İki şaplak, hepsi bu!" Bornozunu açtı ..... ekşi kremalı krep!!!!!! Sanki işe gidiyormuşum gibi 2 hafta boyunca onu görmeye gittim! Kabarık çörek falan)))))) Adı Sveta! 50 yaşın altındaki bir bayan. Lezzetli, pembe ve sulu, zaten olgunlaşmış. İstedim ve bunu kendim durdurdum.
3. ATB bölgede. Kasiyer gülümsüyor. Tanya rozette. Mağazadan çıkıyorum ve o ve meslektaşları servis girişinde durup sigara içiyorlar. Kelimesi kelimesine... ve sonra doğrudan dedim ki: "Külotunuzu çıkarana kadar hepiniz cesursunuz ve sonra battaniyenin altına saklanıyorsunuz!" Anlaşıldığı üzere bu Tanya çok yakın yaşıyor. Yüksek katlı bir binada tek odalı daire. Koridorda ne kadar yumuşak bir halı)))))) Onu oraya koydum)))))) Onun bir kedisi var ve benim alerjim var. Şişmeye başladım... ve sonra Aralık ayı geldi. Dışarısı soğuk, içeriye girilemiyor. Bu nedenle şimdilik ara verilmiş durumda. Ayrıca Natasha ve başka bir Tanya (klinikten bir hemşire) de vardı ... ama bu hala bahardaydı. Neredeyse bir yıl önce
Kısacası, devam edin ARKADAŞLAR!!!!!! Başka kim bu kadar doğaçlama performans sergiledi?
Teğmen RZHEVSKY)))) ⇐ General
Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
1767321686
Anonymous
Şakayı hatırladın mı...?
- Teğmen, bu kadar çok kadını sikmeyi nasıl başardın?
- Sadece gelip doğrudan şunu söylüyorum: “Gösteriş yapmama izin ver!”
- Teğmen, suratına yumruk bile yiyebilirsin!
- Yapabilirsin! Ve gösteriş yapabilirsin! Burada 50/50 var! Son altı aydır teğmen gibiyim))))))
Sözlük uzun sözlü araştırma yapmanıza izin veriyor, AMA ......... öyle görünüyor ki doğrudan söyleyip istediğinizi elde etmek daha kolay))))) 1. Evimin yakınındaki otobüs durağındaki eczaneye gidiyorum. Ağustos ayında geri döndü. 40'lı yaşlarının başında, yüzüklü, tatlı, gülümseyen bir eczacı. (47 yaşında ve evli olduğu ortaya çıktı). Doğrudan soru: "Senin amın traşlı mı? Ben traş olmayanları yalamam!" Ve aynı akşam bir pınarın yanındaki parkta bir ağaca yaslanırken. Hatta işten [url=https://ne.sexforum.top/viewtopic.php?t=21628]prezervatif[/url] aldı))))) Adı Vika!
2. Şehir merkezinde arkadaşlarımın kiralık ortak bir dairede 2 odası var. İçlerinden birinde böyle tombul bir topuz yaşıyor. Bir arkadaşım ve ben yürüyorduk ve geçerken uğradık. Arkadaşım bu ortak dairede tuvalete koşarken ağzımdan kaçırdım: "İzin verin meme uçlarını öpeyim! İki şaplak, hepsi bu!" Bornozunu açtı ..... ekşi kremalı krep!!!!!! Sanki işe gidiyormuşum gibi 2 hafta boyunca onu görmeye gittim! Kabarık çörek falan)))))) Adı Sveta! 50 yaşın altındaki bir bayan. Lezzetli, pembe ve sulu, zaten olgunlaşmış. İstedim ve bunu kendim durdurdum.
3. ATB bölgede. Kasiyer gülümsüyor. Tanya rozette. Mağazadan çıkıyorum ve o ve meslektaşları servis girişinde durup sigara içiyorlar. Kelimesi kelimesine... ve sonra doğrudan dedim ki: "Külotunuzu çıkarana kadar hepiniz cesursunuz ve sonra battaniyenin altına saklanıyorsunuz!" Anlaşıldığı üzere bu Tanya çok yakın yaşıyor. Yüksek katlı bir binada tek odalı daire. Koridorda ne kadar yumuşak bir halı)))))) Onu oraya koydum)))))) Onun bir kedisi var ve [url=viewtopic.php?t=4570]benim[/url] alerjim var. Şişmeye başladım... ve sonra Aralık ayı geldi. Dışarısı soğuk, içeriye girilemiyor. Bu nedenle şimdilik ara verilmiş durumda. Ayrıca Natasha ve başka bir Tanya (klinikten bir hemşire) de vardı ... ama bu hala bahardaydı. Neredeyse bir yıl önce
Kısacası, devam edin ARKADAŞLAR!!!!!! Başka kim bu kadar doğaçlama performans sergiledi?
Mobile version