Gözlük ve seks ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Gözlük ve seks
Kendimi bildim bileli gözlük taktım; gözlüksüz yaşamak benim için çok zor. Lensler benim durumuma uygun değil. Yani gözlük ve seks. Öğrencilik yıllarımda bile, bir kadına gözlük takmayı fetiş edinen pek çok erkeğin olduğuna ikna olmuştum; birçoğu gözlüklerin çok seksi olduğunu iddia ediyor. Ve gözlüklerin vücudumun bir parçası olmasına alıştığım için, ara sıra yatakta bir adamla kendimi iki üç pozisyon değiştirirken yakaladım ama bunlar üzerimde kaldı. Üstelik erkeklerin gözlüklerimi takmam konusunda ısrar ettiği bile oldu. Özellikle oral seks yaparken veya üstte olduğum bir pozisyonda. Hatta bazıları mastürbasyon sırasında sıklıkla hayalini kurdukları öğretmenlerle böyle bir ilişkileri olduğunu itiraf etti. Ayrıca okulda çalıştığımı da hiçbir zaman saklamadım. Sadece gözlüklerle değil, aynı zamanda kısmen giyimli olarak - en azından bir bluz ve saçlarım sıkı bir at kuyruğu ile - üstte kalmam için bana yalvaran bir adam vardı. Ve hatta kendi aldığı çoraplarla. Bütün bunlar onu o kadar tahrik etti ki, orgazmdan çıkan bir kız gibi çığlık attı. Burada kısmen doğrulandı - You need to register to see the link. Genel olarak gözlük takarken kendimi rahat hissettiğimi söylemeyeceğim, sadece alıştım. Ve onları örneğin dantelli iç çamaşırlarından farklı olarak seksi bir dekorasyon olarak gördüğümü söyleyemem. Ancak bazı kadınlara çok yakıştıkları, görünümü sadece daha şık değil aynı zamanda şehvetli hale getirdikleri fikrine katılıyorum. Benim açımdan bir erkeğin gözlüklü olması onun görünüşüne hiçbir artı ya da eksi katmaz. Bazen bir erkeğin benimle seks yapmaya başladığında gözlüğünü çıkarmadığı oluyordu, ilk önce oral seks olduğu durumlar dışında. Her iki cinsiyetten gözlüklü kişilerin yanı sıra sürekli gözlük takan partnerleri olan veya olanların görüşleri ilginçtir. Bu konuyu cinsel açıdan nasıl algılıyorlar?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version