Doğu ülkelerinden birinde tatildeyken başıma gelen hikaye bir dereceye kadar şaşırtıcı, çünkü önce gizli rüyalarda, sonra gerçekte başıma gelmiş gibi görünüyor. Bu nasıl olabilir? Görünüşe göre bir şekilde başıma ne geleceğini tahmin etmiştim, geleceğe bakıyor gibiydim.
Her şey, enstitüdeki üçüncü yılımda oldukça yakışıklı, sarışın bir adamın bana kur yapmaya başlamasıyla başladı, muhtemelen bu yüzden ona küçük beyaz demeye başladım ve soyadının Belov olduğu ortaya çıktı). Bu kur yapma hikayesi başladığında, yaklaşık iki aydır devam ediyordu. Sonunda ilişkimizi daha samimi hale getirme zamanının geldiğine karar verdim.
Bütün zorluk geçen yaz film festivalinde tanıştığım Hintli adamı unutamamamdı. Geçenlerde yazdı ve beni ziyarete davet etti. Peki şimdi ne yapmalıyız? Bilmiyorum. Görünüşe göre küçük beyaz olanla ilişkimiz iyi gelişiyordu ama şimdi kiminle kalacağımıza karar vermemiz gerekiyor. Sadece tatile değil, eski sevgilimi görmeye gideceğimi Evgeniy'den saklamadım. Acele kararlar vermek istemedim ve erkek arkadaşım da bunu istedi. Sonra seni onunla ve gözünün önünde aldatırsam ne olur diye sordum. Bana öyle geliyordu ki adam bu yüzden güçlü bir orgazm yaşadı.
Bu bana ilham verdi, bu yüzden Zhenya'dan ayrılmak istemediğim için onu benimle gelmeye davet ettim. Bir otelde yaşayacağımızı ve Kızılderili ile onun bölgesinde, hatta belki günaşırı buluşacağımı söyledi. Ve eğer henüz anlamadıysa ona bu adamla bazı ciddi planlarım olduğunu açıklayacağım.
Ve şu anda, bir dereceye kadar belirleyici olan, Zhenya'ya eğer benimle gelmeyi kabul edersen asıl şartımı yerine getireceğine söz ver: tatil boyunca aramızda hiçbir yakınlık olmayacak. Hazır? Hemen başını salladı. Tamam, bir göz atalım. Bu sadece ilk isteğim.
Böylece Dubai'ye uçtuk. Çok eğlendim: Tabii ki Zhenya'ya vermedim ama seksi giyindim ve davrandım. Kontrol ettim ama pes etmedi. Sadece gerginliği azaltmak için biraz mastürbasyon yapmamı istedi.
İlk gün otele giriş yaptık ve ben hemen Kızılderiliyi ziyaret etmek için kaçtım.
Ertesi gün Zhenya en azından yalamasına izin vermek için yalvarmaya başladı ve ben de izin verdim. Sabrınızın bir ödülü olarak. Bitirdiğimde, Kızılderili'nin benimle evlenmeye hazır olduğunu ve seni hizmetçi olarak çalışmaya davet ettiğini söylerken onu okşadım. O anda muhtemelen ona gizli rüyalarımdan birinden bahsetmiştim ve bunu öyle bir şekilde yapmak istiyordum ki, o bunun benim için ne kadar önemli olduğunu anlamayacaktı. Bunun bir kadına özgü çok tuhaf bir kapris olduğunu düşünmesine izin verin, ama oluyor. Devam ettim: beni eğlendireceksin, okşayacaksın, yatağı hazırlayacaksın, çocuklara bakacaksın ve bunun için iyi para alacaksın, ama aynı zamanda bir şeyler yapman gerekecek, yani sıradan bir hadım ol - Bu sadece ihanetin yokluğunu garanti etmek içindir.
Öyle oldu ki Zhenka'ya araştırıcı bir bakışla baktım. Gerginliğini fark ettim. Güldüm ve kabul ettiğini gördüğümü söyledim. Benim için hadım olma fikrinden hoşlandığın elbette belli.
— Peki, hizmetkarım olur musun? Bana testislerini verir misin?
Belki böyle bir dönüş onun için çok aşağılayıcıydı ama ben hiç öyle düşünmemiştim, bu yüzden kendimi hiçbir şekilde onun malı olarak görmüyordum. Tam tersine, kadın olduğum için bana aitti, bir zevk kaynağıydı ve bana aşık oldu. Şimdi bırakın da aşkının bedelini ödesin. Derinliğini kanıtlasın.
- Hala düşünüyor musun? Hadi, çabuk anlaş," diye yalvardım. "Dürüstçe söyleyeyim, belki bir zamanlar eşyalarıma bir erkeğin taşaklarını sokmak istemiştim ama şimdi bunların senin olması gerektiğini anlıyorum." Erkek olmayı bırakıp taşakların avucuma düşmeden önce ayaklarıma tatlı bir şekilde boşalmak ister misin? Şimdi son orgazmını yaşayacağım, sonra seni hadım edeceğim ve senin son orgazmın olacağım!
Ameliyatın ertesi gün yapılması planlandı. Belli değil, çok heyecanlandım ve endişelendim, Zhenya da gergindi, heyecanlandığını gördüm. Sonra ona bir şey enjekte ettiler ve rahatladı. Ameliyat bir doktor tarafından gerçekleştirilecekti, küçük beyazın benim için kardeş gibi olduğunu anlatarak damattan izin istedim. Onu hazırlarken kasıklarını tıraş ettim. Doktor bana ağrı kesici enjekte etti. O bana bakarken ben de taş gibi duran penisine masaj yapmaya başladım. Orgazmın eşiğindeydi ama ben onunla son bir kez dalga geçmeye karar verdim. Sonra birkaç ustaca ve güçlü hareket yaptı, yumurtalar tıbbi tepsiye düştüğü anda sperm ellerime sıçradı ve sevgili Zhenya'm hadım ve hizmetçi oldu.
Haremimde ilk ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 56 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version