Nasıldı. ⇐ General
-
Guest
Kullanıcı adından bahset
Nasıldı.
Ordudan kısa bir süre sonra genel bölgeye vardım, 1994 yılı Dali 1.8'di. Kısa bir süre gibi görünüyor, ancak kesinlikle ısı yok, "büyük fırsatların olduğu yıllarda" akrabaların kendisi zar zor hayatta kalıyor, ben hırsızlar arasında değildim, yulaf ezmesi kesinlikle yenmez, sanayide de iş yok. Bir hafta, bir hafta daha, açıkçası açlıktan ölüyorum. Ve sonra aniden bir rüşvet beni beslemeye başladı, yaklaşık 40 yaşındaydım, sonra 23 yaşındaydım, yemek gibi, hiçbir şeye ihtiyacın yok, sanki benim için üzülüyormuş gibi. Açlık azaldı, neşelendim. Işıklar sönmeden yaklaşık üç hafta önce bana ilk olarak bir gaf tarafından işkence edildiğini ima etti, ben de bunu kulaklarımdan kaçırdım. Işıklar söndükten sonra beni sigara içelim der gibi kaldırıyor, birlikte sigara içiyoruz, sonra yine gafının bana işkence ettiğini, sıfır tepki verdiğimi söylüyor ve sonra doğrudan ağzıma alıp almayacağımı soruyor. Sana ne söylüyorum Fedotovich, kandırıldın falan mı? Bana beslediği her şeyi gösterdi, sanki yıkılacağım, açlıktan öleceğim. Ayağa kalkıyorum, öyle olacağını anlıyorum, düşündüğümü görüyor, hemen söylüyor, fermuarını açıyor, sürgüsünü çıkarıyor ve eliyle ensemimi tutuyor, çömeliyorum önüme. o ve kafası ağzımda. Çok beceriksizce emdim ama yine de çabuk bitirdi. Sabah, ortaya çıkan ve gelen tüm sonuçlarla Zinka oldum. Ama şunu söylemek istiyorum ki bölgelerde herkesin sikildiğine dair hikayeler masaldır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 56 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version