Potansiyel bir kız arkadaşın çevrimiçi arkadaşlarıkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Potansiyel bir kız arkadaşın çevrimiçi arkadaşları

Post by Guest »

İyi günler, hikayemi paylaşmak, belki daha deneyimli kişilerden tavsiye veya eleştiri duymak isterim. Herhangi bir sonuca varmadan önce lütfen sonuna kadar okuyun =)

18 yaşındayım, hikayemi anlatmadan önce bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum - kızlarla yalnızca iki iletişim senaryom var: onunla tanışma fırsatı varsa, o zaman mümkün olduğu kadar çabuk ama aynı zamanda etkili bir şekilde deneyeceğim , kızı aramak için buluşmaya devam edeceğim, eğer beğenirsem aşamalardan geç, beğenmezsem bırak. Ve senaryo 2 - eğer bir kız tamamen internetteyse, o zaman herhangi bir ilişki söz konusu değildir, yalnızca romantizmden eser kalmadan iyi vakit geçirme hedefiyle eğlenceli iletişim vardır. Hikayem bir çeşit ortalama durum olarak ortaya çıkıyor, bu yüzden diğer insanların fikirlerini duyma arzusuyla buradayım.

Yani, 2,5 ay önce, bir çevrimiçi oyundan iyi bir İnternet arkadaşım (konu başlığı onunla ilgili değil, yukarıda bahsedilen İnternet arkadaşları hikayenin ortasına yakın bir yerde görünecek) kız arkadaşıyla tanışmamı önerdi. yanımdaki şehirde yaşıyor (ve birlikte olduğu kişiyle duygular açısından hiçbir şey yoktu). Hiç tereddüt etmeden kabul ettim, aynı gün mesaj attım, 21 yaşındaydı, her gün konuşuyorduk ve o çevrimiçi oyunu birlikte oynuyorduk, yazışmalar sırasında tembellik etmiyordum, sık sık şakalaşıyordum, yeni konular açıyordum ve sevimli sözlerle doluydu . Sonuç olarak, bana öyle geliyor ki, ikincisi, 2 haftalık iletişimin ardından, ertesi sabah, yaklaşık içeriği "eylemlerinizden bir ilişkiyle ilgilendiğinizi görüyorum, bu yüzden" olan büyük bir mesaj alıyorum. Bunu istemiyorum, basit bir iletişim benim için yeterli olur, hayır artık kafamda kaos olduğu için birine şans vermek istemiyorum.” Şimdi olduğu gibi o zaman da bu mesajı, diyalogdaki sevimli kelimelerin bolluğuna karşı savunmacı bir tepki olarak algılamıştım (biraz bóizin verilen miktardan fazla, burada en ufak bir tatlılık belirtisi bile yok) çünkü doğası gereği oldukça kapalı bir insan ve gevşemek için zamana ihtiyacı vardı. Onun bu mesajına, elbette bunların hepsinin harika olduğunu söyledim, ama yanılıyorsun çünkü internetten bir kişiyle bir şeyler inşa etmek benim çıkarıma değil, prensip olarak birlikte olduğum herkesle güzel iletişim kuruyorum. iyi bir iletişimimiz var, umarım birbirimizi doğru anlamışızdır ve bu mesajdan sonra diyaloğu normale döndürmeye çalıştım, o gün ondan bir miktar kopukluk hissettim ama sonra geçti. Tatlı mesajların temposunu yavaşlattım, bir hafta daha konuştuk. Sonra bir akşam sözlü olarak sert bir baskıya maruz kaldım ve sabaha kadar hüzünlü bir şekilde oturup aşkla ilgili parçalar dinledim. Sabah ona şu anlama gelen uzun bir mesaj yazmaya karar verdim: “İletişimimizi analiz ettikten sonra benimle ilgilenmediğinizi anlıyorum, ben de buna bağlanmaya başlıyorum, bağımlısı oluyorum. tıpkı uyuşturucu bağımlısı gibi ve geçmişte yaşadığım üzücü bir deneyimden sonra, aslında 2 ay boyunca bir bağlanmanın ardından acı çektim, benzer bir şeyin tekrar yaşanmasını istemiyorum, bu yüzden iletişimimizi bitirmek istiyorum. Düşündüğüm gibi beni engellemedi, görünüşe göre böylesinin daha iyi olacağını ve onunla iletişim kurmaktan rahatsız olursam her şeyi anladığını ve baskı yapmayacağını söyledi, birbirimize iyi şanslar diledik ve vedalaştık . 2 hafta boyunca hiç iletişimimiz olmadı ama yaklaşık 10 gün sonra arkadaşlarımla oynarken rastgele bir eşleştirme oyununda onunla tanıştım, merhaba dedim, o da merhaba dedi, oyunu bitirdik ve bu kadar, ertesi gün onunla tanıştım. yine, ama bu sefer yalnızdım, onu (bir grup halinde) birlikte oynamaya davet ettim, şaşırtıcı bir şekilde o da kabul etti, oynadık ve kendi yollarımıza gittik. Bundan sonraki 2 gün boyunca oturup onunla doğru şeyi yapıp yapmadığımı düşündüm (geçtiğimiz 10 gün boyunca onu neredeyse hiç düşünmedim, sadece bir saat boyunca bu konuyu yazabildim ve bu kadar). Sonuç olarak yukarıda bahsettiğim 2 günlük düşünme sürecinin ardından kendisine yazdım, konuşmak istediğimi söyledim, beni dinlemeyi kabul etti, durumu şöyle şöyle anlattım, mesaj şu şekilde yazıldı: an, duygularla ilgili, ama şimdi anlıyorum ki o zaman aldattım ve bu yüzden böyle bir davranış için özür dilemek istiyorum, beni affetti, daha fazla konuştuk, bu durumdan sonra çok rahatsız olduğunu, neredeyse yapmadığını söyledi Hatta oyuna girdim ama sonra beni arkadaş listesinden çıkarmadığını hatırladı ve beni buz pateni pistinde gördü ve bir iki kez içeri girmeye karar verdi. Benim için bilerek gelmesi saçmalıktı, süreç başlamıştı diye düşündüm. İletişim kurmaya devam ettik, yaş farkı hissedilmiyordu, her zaman benden güven ve şakalar geliyordu, bir şekilde onu yanlışlıkla iğnelemek benim için sıra dışı bir şey değildi, İrlanda'daki kızlarla bu şekilde iletişim kuruyorum. Ayrıca benim açımdan muğlak ifadeler (stüdyoda temel flört) ve buna benzer şeyler vardı. O zaman ya da şimdi benim hakkımda duruma öncülük ettiğim söylenebilir. Onun adına, her şeyden önce dikkatimi çekti, bana sık sık ismimin sevimli bir versiyonuyla seslendi, flörtlerime aynı belirsiz sözlerle karşılık verdi, mesajlara yanıt vermeyi asla geciktirmedi ve daha da önemlisi sık sık pazarda buluşmaya söz verdi. . Evet, belki de bu “İnternet Santa Barbara” konusunu okumaktan oldukça yoruldunuz ama şimdi en ilginç kısım başlayacak ve elbette konunun başlığında bahsedilenler. İletişimin ilk günlerinden itibaren Irl ile tanışmaktan bahsettik, iki hafta iletişimsizlikten sonra o anda St. Böylece, iletişimimizi yaklaşık bir buçuk ay kadar durdurdum, sonra bir ay daha geçti, bu süre zarfında 2 kez şartlı olarak ayrıldık, ancak bunlar yukarıda anlatılanlar kadar ciddi değildi, size sonuncusundan kısaca bahsedeceğim. bir. Onunla diyaloğumda, "tükenmiş" kelimesini yakaladım ve yine sevdiğin şeyden nasıl tükendiğinin hakkında şaka yaptım (o zaman bile onun farklı bir anlamda tükenmiş olduğunu fark ettim, Eğer birşey). O da ailesiyle birlikte doğadayken fiziksel olarak yandı ve sözlerimi şaka olarak değil, hikayelerinden rahatsız olarak aldı (Sanırım çoğunuz arkadaşlarınıza bir şeyler anlattığınız bu durumla karşılaşmışsınızdır) canınızı sıkan kişisel bir şey (örneğin eski sevgiliniz için ağladığınızda), önce size destek olurlar, sonra gözlerini devirip hikayelerinizden rahatsız olmaya başlarlar, böyle bir tepkiden sonra bu insanlara anlatmak istemezsiniz ya da kişi herhangi bir şey, yani o anda tam olarak bunu yaşadı. ), Ondan ürktüm, nihayet birkaç gün sonra sordum ne olduğunu, işte çok yorgun olduğunu söyledi, anladım. Bunun basit bir bahane olduğunu ve sorunun farklı olduğunu gayet iyi anlamıştım. Birkaç gün daha böyle bir “iletişimin” ardından, bizi onunla tanıştıran arkadaşın da dahil olduğu bir durum ortaya çıktı. Bana uzun bir mesaj yazdı, sonunda bunun basit bir don olmadığını anladım ama yukarıda birkaç cümle anlattığım şey, onunla bu konuyu mutlak bir sakinlikle konuştum, barıştık ve iletişim kurmaya devam ettik, bu 2 oldu haftalar önce. Barıştığımız gün tanıştığımız oyundan ayrıldı, iletişimimiz sadece messenger üzerinden devam etti ama bu sorun olmadı, anlaştık ve sakince ortak bir dil bulduk, gün boyu her gün iletişim kuruyoruz. Ayrıca, önemli olan, önceki cümlelerde (iletişimdeki baskın konum hakkında) açıklanan her şeye ek olarak, erkekler ve kızlar arasındaki ilişkiler konusunu sık sık tartışmaya başladık, birbirimize eski sevgililer hakkında bir şeyler anlattık, toplantımız hakkında konuşmalar yaptık. Rilka sıklaştı ama başka bir ayrıntı da ortaya çıktı. Tanıştığımız oyunda (o oyunu terk etmeden kısa bir süre önce) ve makarada erkeklerin ona karşı yaptığı aptalca ilerlemeleri bana anlatmaya ve göstermeye başladı. Sözlerine, ekran görüntülerine ve açıklamalarına bakılırsa, bu insanlar 20-25+ yaşlarında bile ya okul çocukları gibi ya da azgın sapıklar gibi ilerleme kaydetmişler. Buna birlikte gülebilirdik, onun için bir erkek seçen "toplu kız arkadaşı" ben gibi görünmüyordum, bunu bana sık sık kendisi gösterdi ve çok saçma sapan konuştuklarını söyledi. Mesajlara cevap verme süresine gelince, 18 yaşında bile meşgul bir insanım, okulum var, ek eğitimim var, yazın da işim vardı, çoğu zaman hemen cevap vermedim ama ikimiz de bir diyalogla karşılaşırsak, birkaç üç saat orada kalabilir. İşteyken bir iki saat içinde, işyerinde olmadığında ise 5-10 dakika içinde bana cevap verdi. Ve sese gittik, çok şaka yaptım, çok şey anlattım, o da bana bir şeyler anlattı ve paylaştı, iletişim canlıydı ve hoşuma gitti, ki bunu bir kızla iletişimde en önemli şey olarak görüyorum. Ancak dedikleri gibi her şey bu kadar iyi olamaz. Tanıştığımız oyunu bıraktığı andan itibaren, altı aydır oynamadığı bir başka oyuna geri döndü ve burada konunun başlığında bahsedilen karakterler devreye giriyor (varsa, o zaman bizi tanıştıran arkadaş neredeyse iletişim kurmuyordu ve sonra kendilerine ait bir konuda tamamen tartıştılar ve artık iletişim kurmuyorlar). Meğerse 2015'ten beri tanıdığı bir mektup arkadaşı varmış, onu 8 yılda sadece bir kez görmüş. Geri döndüğü oyunda neredeyse her gün birlikte oynuyorlar ve ayrıca her gün mesajlaşıyorlar. Dikkat edebileceğim ilginç şey, ilk olarak ona her zaman çevrimiçi bir arkadaş demesi ve ikincisi, onun eşcinsel olduğunu söylemesi (bu arada ikincisi şaka sırasında ortaya çıktı; ben de böyle bir şey beklemiyordum) gelmek için). Bu ilk kişi, ikincisi de onun çevrimiçi arkadaşıydı, ama zaten kendi şehrinden, bir yıldan fazla bir süredir iletişim kuruyorlar, ilginç bir şekilde hiçbir şey oynamıyorlar gibi görünüyor: bu iletişim ve yaşam yılı boyunca aynı bölgede, Rilka'da birbirlerini hiç görmediler.
Peki hikayemi nasıl bitirebilirim çünkü gerçek zamana yaklaştık. Benimle olan tüm iletişimi boyunca bu İnternet arkadaşlarına sahip olduğunu fark ettim, ancak bu onun benimle flört etmesini, birçok kez hayatta buluşmayı ima etmesini ve genel olarak arkadaş olarak değil, potansiyel bir çift olarak iletişim kurmasını engellemedi. Sadece birkaç gün önce, kelimenin tam anlamıyla, başka bir şehre seyahatini (bana) işyerindeki amirlerine bildirdiğini ve onların da ona izin verdiklerini söyledi, ancak moralimi bozan ve beni durduran anlar var. tanıştığımda onunla birlikte aşamalardan geçmekten. Son zamanlarda benimle sözlü iletişim kurmak yerine ilk internet arkadaşıyla oynamayı tercih etmeye başladı, işten sonra onu konuşmak için aradığımı söyledi ve kendisi de zaten plan yaptığını, onun için oyunu yayınlayacaklarını ve arkadaşının onları ortak hesapla güçlendireceğini. Vurgulayabileceğim tek hoş şey, yalnızca kendisine söylenenleri dinlemesi ve mesajlaşmada yanıt vermesi, ancak mikroyu açması ve yalnızca benimle normal şekilde iletişim kurması. Dürüst olmak gerekirse buna nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum çünkü henüz ona bu yönde herhangi bir şeyi yasaklayacak bir çift değiliz. Gerekçe olarak, bu insanlarla bazı yazışmalar gösterdiğini, flört ve romantizme yakın hiçbir şeyin olmadığını ve diyaloğumuzda bunun fazlasıyla mevcut olduğunu söyleyebilirim. Ancak internette arkadaşları olan bir kızla hikayeye girmeye değip değmeyeceği konusunda şüphelerim var. Umarım tavsiyenizle beni gücendirmezsiniz ve bu durumda size yardımcı olursunuz çünkü bu kızla gerçekten iyi bir iletişim kurdum ve ara sıra bu şekilde ortadan kaybolsa da, ortaya çıktığında kelimenin tam anlamıyla bana ilgi yağdırıyor. Bana karşı olan bu tavrım yüzünden kafam tamamen karıştı

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post