Kızlar bir erkekle tanışırken yatakta kendilerini neyin beklediğini ve bunu tahmin etmek için hangi dış verilerin kullanılabileceğini bilmek isterler?... Sonuçta birçok bayan için beden önemlidir. Hanımlar, gelecekteki potansiyel cinsel partnerinizden beklenen ereksiyon halindeki penis boyutunu tahmin etmek ve doğru bir şekilde hesaplamak için her birinizin kendi "yöntemi" var mı? Ve (muhtemelen) burada birçok konuda tekrar ediyorum: Kişisel olarak sizin için arzuladığınız partnerinizin penisinin uzunluğu ve çapına ilişkin en uygun “oranlar” nelerdir? Bu üyenin kime ve nasıl sahip olduğu sorusunu bir kenara bırakıyorum. Bu en önemli şeydir, ancak önceden kendisinin bunu anladığını varsayacağız. Ve yapabilir.
[url=viewtopic.php?t=748]Kızlar[/url] bir erkekle tanışırken yatakta kendilerini neyin beklediğini ve bunu tahmin etmek için hangi dış verilerin kullanılabileceğini bilmek isterler?... Sonuçta birçok bayan için beden önemlidir. Hanımlar, gelecekteki potansiyel cinsel partnerinizden beklenen ereksiyon halindeki penis boyutunu tahmin etmek ve doğru bir şekilde hesaplamak için her birinizin kendi "yöntemi" var mı? Ve (muhtemelen) burada birçok konuda tekrar ediyorum: Kişisel olarak sizin için arzuladığınız partnerinizin penisinin uzunluğu ve çapına ilişkin en uygun “oranlar” nelerdir? Bu üyenin kime ve nasıl sahip olduğu sorusunu bir kenara bırakıyorum. Bu en önemli şeydir, ancak önceden kendisinin bunu anladığını varsayacağız. Ve yapabilir.
Merhaba. Bir arkadaşım var ve bir şekilde önceki gün karısının erkeklerden biriyle seks yaptığını neredeyse şaşmaz bir şekilde tespit ediyor.
Benzer durumu kim yaşıyor, bunu nasıl belirliyorsunuz?...
Ne düşünüyorsun, belki birisi bunu denemiştir?
Giyinmiş külotu ve külotlu çorapları dik bir organla vajinaya itmek mümkün mü?
en azından çok derin değil 7 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
külotlu...
Herkese iyi geceler kızlar, soru daha çok sizin için, kim siyahlarla seks yapmayı denedi, büyük oldukları doğru mu ?
Bir adamla tanıştım, yani, anlıyor musun ve kızların fikirlerini merak etmeye...