Gece tanışmasıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Gece tanışması

Post by Guest »

Sabahtan beri yarın için bir işim vardı ve bu nedenle erken kalkmamak ve kır evinden yolda zaman kaybetmemek için geceyi şehirdeki bir apartman dairesinde geçirmeye karar verdim. Sabah saat bir civarında televizyonu kapatıp bir sigara içmeye karar verdim ve verandaya çıktım.

Hava değişti. Dört gün süren sıcağa kıyasla dışarısı gözle görülür derecede daha soğuktu. Kuzeyden bir fırtına yaklaşıyordu, şimşekler durmadan çakıyor, gece gökyüzünü aydınlatıyordu, gök gürültüsü kızgın bir ayı gibi gürlüyordu. Soğuk havayı derin bir nefes alıp bir sigara yaktım. Geceleri fenerlerin ışığında avluya baktığımda bir bankta oturan yalnız bir kız çocuğu dikkatimi çekti. Yarısı içilmiş sigarayı çöpe atıp hızla giyindim ve bahçeye indim. Rüzgâr kuvvetlendi ve yaklaşan yağmurun ilk ağır damlaları yere düşmeye başladı.

- Neden burada yalnız oturuyorsun? – diye sordum kızın yanındaki bankta oturarak. Sessizce ağladı.

Daha iyi günler görmüş olduğu belli olan bir tişört, yıpranmış kot pantolon ve sandaletler giyiyordu.

—Ne umurunda? – bana doğru baktı.

Bu arada yağmur güçlendi ve damlalar daha sık yağmaya başladı.

— Şu anda yağmur yağıyor ve ıslanacaksınız, üşüteceksiniz ve hastalanacaksınız.

"Öyle olsun," diye burnunu çekti.

Gözlerini bana kaldırdı ve sanki açılıp açılamayacağıma karar veriyormuş gibi dikkatle baktı.

—Evden kaçtım.

—Ne oldu?

- Annem ve üvey babam yine sarhoş oldular ve beni kaldırmaya başladılar, - durakladı ve yumruklarıyla gözlerinden yaşlar aktı.

Bu arada yağmur yoğunlaştı ve gelecekteki kötü hava koşullarının ilk ürkek akıntıları şimdiden gökten yağmaya başladı. Kararlı bir şekilde kızın elinden tuttum:

— Hadi gidelim!

İtaatkar bir şekilde ayağa kalktı. Girişe girer girmez arkamızda bir su duvarı yere düştü.

“Beşinci kat,” kıza nereye çıkacağını gösterdim ve kaçmasın diye onu takip ettim.

Daireye girip koridordaki ışığı yaktıktan sonra nihayet detaylı bir şekilde inceledim. Kısa, yaklaşık 160 santimetre, ince, dar kalçalar, ince bacaklar. Tişörtün altında 1 bedenden büyük olmayan keskin göğüsler ve çıkıntılı köprücük kemikleri seçilebiliyordu. Uzun saçları poposuna kadar uzanan bir örgüyle toplanmıştı, dipsiz mavi gözleri uzun kirpiklerle çerçevelenmişti. Görünüşe göre 16, 18 ve hatta 20 yaşında bile verilebilir.

—Adınız nedir ve kaç yaşındasınız?

Bana bakmadan mırıldandı:

— Katya, 20 yaşında.

—Ben de Sergey Alekseevich veya Seryozha Amca'yım. Peki Katya, bugün geceyi benimle geçireceksin ve yarın sorununu çözeceğiz. Yemek yemek ister misin?

Başını salladı. Bir havlu ve kısa kollu gömleklerimden birini odadan çıkardım.

—Şimdi banyoya gidip duş alıyorsunuz, ardından mutfağa gidiyorsunuz. Kıyafetlerini banyoya bırak. Size bornoz yerine bir gömlek.

Katya banyoya girdi ve oradan su dökme sesi duyuldu. Çaydanlığı ısıttım ve hızlıca birkaç sandviç kestim; başka hiçbir şeyim yoktu. Bu sırada mutfakta gömleğime sarılı bir gece misafiri belirdi.

— Çay mı kahve mi istersiniz?

“Çay,” diye sordu Katya aşağıya bakarak.

Ona büyük bir fincan çay yaptıktan sonra banyoya gittim, kıyafetlerini çamaşır makinesine attım ve mutfağa geri döndüm. Katya elindeki bir fincan çayı döndürerek ve sandviçlere dokunmadan oturdu.

—Haydi yemek yiyin!

Bana yine çekinerek baktı.

— Mümkün mü?

Kafamda bir bomba patladı. Yirmi yaşındaki bu kız, beş yaşında bir çocuk gibi davranıyordu. Ya gerçekten gelişim düzeyi bu seviyedeydi ya da çok ezilmişti ve korkmuştu.

"İleriye yaslanın," bir tabak sandviçi ona doğru ittim, "ve bana başına ne geldiğini anlat."

Yemeğe sanki bir haftadır beslenmemiş gibi saldırdı. Kafa karıştırıcı hikayeden babasının altı ay önce öldüğünü, annesinin içkiye başladığını ve bugün tamamen sarhoş olduğunu, işten atıldığını ve aynı alkolikle yaşadığını anladım. 11. sınıftan mezun olan Katya, şekerci olmak için üniversiteye girdi ve mezun olduktan sonra yerel bir şekerleme fabrikasında işe girdi, ancak kazandığı her şey annesi ve üvey babası tarafından elinden alındı ​​ve o da sürekli dövülerek "büyütüldü". o. Birlikte yaşayacağı bir büyükannesi yoktu. Polis onları birkaç kez götürdü ama geri döndüklerinde ona daha da kötü davrandılar. O tüm bunları anlatırken ben hâlâ birkaç sandviç kesiyordum ve Katya da sandviçleri hemen yedi.

Yeterince yaşadıktan, ruhunu ve bedenini ısıttıktan sonra uykuya dalmaya başladı. Onu aldım ve boş odaya götürdüm.

“Uzanın ve iyi uyuyun,” başımı açık yatağa doğru salladım. – Hiçbir şeyden korkmayın, burada kimse size dokunamaz ve sizi rahatsız edemez.

Katya bana minnettar gözlerle baktı, uzandı ve birkaç dakika sonra uyuyan bir adamın sakin nefesini duydum.

Yıkamanın bitmesini bekledikten sonra, yıpranmış kot pantolonunu, tişörtünü ve eski külotunu banyoya astım ve yatmaya gittim. Dışarıda kasıp kavuran gerçek bir kasırganın sesini dinlerken Katya'yı ve onun hayatını düşündüm ve bu düşüncelerle nasıl uykuya daldığımı fark etmedim. Ama uzun süre uyuyamadım. Yaklaşık bir saat sonra birinin sessizce adımı seslenmesiyle uyandım.

— Seryozha Amca! Seryozha Amca!

Uykudan arta kalanları uzaklaştırdıktan sonra kapı yönüne baktım. Katya saçları beline kadar inmiş, üzerinde benim gömleğim vardı ve çıplak dizleri parlıyordu.

—Ne yapıyorsunuz?

—Korkuyorum! Çocukluğumdan beri fırtınalardan korkarım! Yanınıza gelebilir miyim?

Dinledim. Bu süre zarfında fırtına gerçek bir kasırgaya dönüştü. Nevresimin kenarını davetkar bir şekilde kaldırdım ve Katya hızla daldı ve tüm ince vücudunu bana doğru bastırdı. Gömleğimin kumaşından keskin göğüslerinin yanıma bastırıldığını, bacaklarının bacaklarıma dolandığını ve başının omzuma yaslandığını hissettim. Vücudum bu kadar genç bir bedenin varlığına anında tepki verdi ve uzun süredir seks yapmadığımı da eklemek gerekiyor. Penis anında güçlendi ve mayolar onu zorlukla barındırabiliyordu. Katya'nın omuzlarından tutup onu kendime bastırdım.

—Hava sakinleşti mi?

Katya az önce burnunu omzuma sürttü. Eli göğsümün üzerindeydi ve yavaşça okşamaya başladı. Cevap olarak omzunu okşamaya başladım, bazen göğsüne dokundum. Sık sık nefes almaya başladı ve aniden eli karnımın üzerinde kaydı ve mayomun elastik bandının altına giren parmakları penisimi hafifçe sıktı.

—Ne yapıyorsun? – Gözlerimi Katya'ya kısarak hoşnutsuzca sordum.

—Teşekkürler Seryozha Amca! Uzun zamandır kendimi bu kadar iyi ve sakin hissetmemiştim. Artık küçük değilim ve bunun karşılığını nasıl verebileceğimi hayal edebiliyorum.

"Senden 20 yaş büyüğüm" diyerek onu geri çekmeye çalıştım.

"Ne yani, senden hoşlandım." yüzü kızardı ve dudaklarını benimkilere bastırdı.

Benden uzaklaşarak titreyen parmaklarıyla düğmeleri açtı ve gömleği bir kenara attı. Vücudu karanlıkta bembeyazdı, koyu meme uçlarıyla yüzüme bakan göğüsleri, düz karnı, kasıkları koyu renk buklelerle büyümüştü. Nevresimi geri attım ve mayolarımı çıkarıp aletimi dışarı çıkardım. Aynı zamanda bir meme ucunu dudaklarımla yakaladım ve dilimle okşamaya başladım, bu da anında sertleşmesini sağladı, ikinci memeyi avucumla kapattım ve ikinci meme ucunu parmaklarımla sıkıştırarak hafifçe yoğurmaya başladım. . Katya usulca inledi, aletini yumruğuyla sıktı ve sessizce elini hareket ettirmeye başladı. Göğüslerini okşamaya devam ederek onu sırtına çevirdim ve ince vücudunun üzerinde durdum. Ona hayranlık duyarak dudaklarına düştüm. Saçlarımı tarayarak başımın arkasını okşamaya başladı. Yaklaşık 10 dakika öpüştük, ardından boynunu öpücüklerle kapatarak göğüslerine indim ve dudaklarımla zar zor dokunarak, dilimin ucuyla meme uçlarını gıdıklayarak onları okşamaya başladım. Katya'nın elleri başımın arkasını, omuzlarını ve sırtını okşamayı bırakmadı. Göğüslerle oynadıktan sonra dudaklarım ve dilim mideye ve kasıklara doğru ilerlemeye devam etti. Kasık kıllarımı aralayarak klitorisin tüberkülünü hissettim ve onu dudaklarımla yakaladım, dilimi üzerinde gezdirdim. Katya inledi ve başımı ona doğru bastırdı. Klitorisin sertleştiğini hissederek dudaklarına düştüm ve dilimi genç vajinasının içine sokarak onları yalamaya başladım. Katya daha sık nefes almaya ve daha yüksek sesle inlemeye başladı. Akıntısı sızıyordu. Uzun bir süre ona bu şekilde “işkence ettim”. Sonunda ayrılıp tekrar onun üzerine çıktım ve tekrar öpüşmeye başladık.

—Yapabilir miyim? – başını dudaklarımdan kaldırıp sordu.

—Ne yapabilirsiniz? İnanamayarak sordum.

Omuzlarıma baskı yaparak beni sırtıma yatırdı, bacaklarımın üzerine oturdu, kasıklarıma doğru eğildi ve dudaklarının penisimin çevresine dolandığını hissettim. Beceriksizce davrandı. Yumuşak dudakları ya penisi kavrayıp kaydırdı, sonra öptü, sonra diliyle yaladı, sonra başını emdi. Dilini ve dudaklarını aynı anda kullanamıyordu. Ama yine de keyif aldım. Sonra bacağını üzerime atarak vajinasını kazıklı gövdeye yaklaştırdı ve kendini onun üzerine itmeye başladı. Kafa dudakları araladı ve penis yavaş yavaş onun dar genç vajinasının içine girerek duvarları birbirinden ayırmaya başladı. Bakire olduğunu düşünerek ona zarar vermekten korktum. Ancak penis herhangi bir engelle karşılaşmadan ıslak, sıcak iç kısmına kolayca girdi. Katya tamamen içeri girip rahme dokunduğunda uzun süre inledi. Boyutuna alışan Katya öne doğru eğilerek ellerini omuzlarıma koydu ve kalçalarıyla dalgalı hareketler yapmaya başladı. Penisimin vajinasının duvarlarına sürttüğünü hissettim. Sivri göğüsleri doğrudan yüzüme bakıyordu. Meme uçlarını dudaklarımla yakaladım, ağzımda yuvarladım, dilimle okşadım. Akıntısı penisimden aşağı kasıklarıma doğru akıyordu.

Yaklaşık on beş dakika sonra onu üzerimden aldım ve kanepeye yüz üstü yatırdım. Diz çöktü ve kıçını kaldırdı. Onun iki delikli, yarı açık dudaklarına, anüsünün yıldızına hayran kaldıktan sonra penisini vajinaya yönlendirdi. Katya'yı kalçalarından tutarak onu sağlam duran sandığın üzerine itmeye başladım. Yaptığım her hamlede inliyordu. En tatlı anların yaklaştığını hissederek onu sırtüstü çevirdim, bacaklarını omuzlarıma attı ve penisimi zorla ona sokmaya başladım. Birkaç dakika sonra vücudu ellerimde titremeye başladı ve vajinasını bana doğru hareket ettirmeye başladı. Spermin toplardan penise doğru yükseldiğini ve onun içine akmaya başladığını hissettim. Katya sarsılmaya, inlemeye ve yüksek sesle çığlık atmaya başladı. Kendimi ona döktüm, o ellerimdeki orgazm kasılmalarıyla boğuşurken penisimi çıkarmadım. Sakinleştiğinde onu bıraktım ve kanepeye düştü. Akıntısıyla karışan sperm, ince bir akıntı halinde vajinasından dışarı aktı. Öpüştük, duş aldık, atıklarımızla lekelenen nevresimleri değiştirdik ve yattık. Katya çıplak vücudunu sıkıca bana bastırdı, bacağını uyluğuma attı, bana sarıldı ve bir dakika sonra uykuya daldı. Onun ölçülü nefesi altında uyuyakaldım.
Sabah uyandığımda tavana bakarken, Katya'nın ritmik horlamasını ve uykusunda dudaklarını çocukça şapırdatmasını dinlerken, artık bu kızın benden hiçbir yere gitmesine izin vermeyeceğimi düşündüm.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post