Müzik enstrümanı çalmayı bilen var mı? Ya da belki PC programlarında yazıp miksleyebilirsiniz veya bir sentezleyici veya MIDI klavyeyi çalma deneyiminiz var mı? Müzik okullarına ve kurslarına katılma deneyiminiz oldu mu? Peki bu gelecekteki hayatınızı bir şekilde etkiledi mi?
Müzik enstrümanı çalmayı bilen var mı? Ya da belki PC programlarında yazıp miksleyebilirsiniz veya bir sentezleyici veya MIDI klavyeyi çalma deneyiminiz var mı? Müzik okullarına ve kurslarına katılma deneyiminiz oldu mu? Peki bu gelecekteki hayatınızı bir şekilde etkiledi mi?
Farklı kalabalık yerlerde, asansörde her inip çıktığımda mastürbasyon yapmak istediğim konusu açıldı ama 7. kat, boşalmaya vaktim yok, kapılar açılmaya başlayana kadar sonuna kadar mastürbasyon...
Annem onu defalarca reddetti ama sonunda kabul etti. Kendisi 52 yaşında, kendisi 38 yaşında, yani kendisinden 14 yaş büyük. Birkaç kez seviştiklerini duydum ve artık o da bizimle yaşayacak. Bu beni...
Saint Petersburg. Erkek, 34 yaşında, 179.83.17 İletişim için buluşmak istiyorum bir kızla, birkaç erkekle veya bir erkekle kompleksler ve gerçek toplantılar..