Alina'nın Yalnız Kalpler Kulübüseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Alina'nın Yalnız Kalpler Kulübü

Post by Guest »

Alina ile bir kadın forumunda tesadüfen tanıştım. Ama ilk önce yapılması gerekenler.

Benim adım Alexey ve neredeyse 30 yaşındayım. Uzun boylu, yakışıklı, sallanan sandalyeye düzenli ziyaretler sayesinde atletik yapılı. Yaşıma göre iyi bir işim vardı ve bu da oldukça düzgün yaşamamı sağladı. Kişisel kullanıma yönelik bir dairem vardı, yakın zamanda yerli bir Lada Granta satın aldım. Yalnız yaşadım. Annemle babam bir yıl önce yazlık evlerinde çıkan bir yangında trajik bir şekilde öldüler. Onu, kulübeyi restore ettim, ama nadiren oradaydım, bilirsiniz, hoş olmayan anılar. Kalıcı bir kız arkadaşım yoktu, bu yüzden geçici aşklarım oldu. Her şey seninle ilgili gibi görünüyor ve hikayeye devam edebilirsin.

Yapacak başka bir işim olmadığı için bir akşam çeşitli sitelere göz atıyordum ve kadın forumlarından birinde kadınların yalnızlıktan bahsettiği ilginç bir yazışmaya rastladım. İçlerinden birinin düşünceleri bana ilginç geldi ve onunla ilgilenmeye başladım. Profilde yalnızca adı Alina ve yaşı (56) listeleniyordu. Aslında bir cevap beklemediğim için ona yazdım. Bir hafta sonra e-postama bakarken Alina adından bir yanıt gördüm. O günden itibaren aramızda çok hareketli bir yazışma başladı. Hayatı hakkında hiçbir şey söylemedi ama benim hakkımda her şeyi öğrendi. Aktif iletişimimizin iki haftası çoktan geçmişti ve aniden buluşmayı teklif etti. Peki neden olmasın diye düşündüm. Gelecek hafta sonu şehir parkımızda buluşmak üzere sözleştik.

Yağmurlu, tam bir sonbahar haftasının ardından Cumartesi, temmuz ayı kadar sıcaktı. Arabayı parkın yakınına park ettikten sonra girişin yakınında Alina'yı beklemeye başladım. Onu hemen tanıdım. 40'ının üzerinde olduğunu kabul etmeyeceğim muhteşem bir kadın bana doğru geliyordu. Uzun boylu, düzgün vücutlu, ince belli ve hafif geniş kalçalı, ince bacaklı ve üç boyutlu göğüslü. Yüzü omuzlarına kadar uzanan dalgalı koyu saçlarla çerçevelenmişti. Üzerinden göğüslerinin yarımkürelerini kaldıran beyaz dantelli sutyenin göründüğü leylak rengi yarı saydam bir bluz giymişti; kalçaları, dizlerinin hemen üzerinde, bluzla uyumlu dar bir etekle örtülmüştü. Ayağında ten rengi çoraplar ve on santimetrelik ince topuklu şık sandaletler vardı. Yanıma geldiğinde yüzünde, kollarında veya vücudunun açık kısımlarında tek bir kırışık olmadığını fark ettim, bu da kendine baktığını ve görünüşe göre hiçbir masraftan kaçınmadığını gösteriyordu. Kendimi tanıttıktan sonra önceden satın aldığım bir buket gülü ona verdim, o da bana teşekkür etti ve beni yanağımdan öptü. Parıldayan gözlerinden onu sevdiğimi anladım. Tanışıp tanıdıktan sonra parkın sokaklarının derinliklerine indik.

Yollarda dolaşıp konuşurken kendimizi kimsenin olmadığı uzak bir yerde bulduğumuzu fark etmedik.

"Alexey, hadi oturalım" diye önerdi ve bankı işaret etti.

Oturduğumuz anda yine yalnızlıktan, bir kadının erkek desteği, ilgisi ve şefkati olmadan tek başına yaşamasının ne kadar zor olduğundan bahsetmeye başladı. Onun akıcı konuşmasını dinlerken sözlerine hemen dikkat etmedim.

- Pardon, ne dedin? – Tekrar sordum.

—Size benim gibi yalnız olan birkaç arkadaşımın olduğunu söylemiştim. Hepimiz tam olarak bahsettiğim şeyi özlüyoruz. Bu nedenle onun bizim için destek ve destek gibi bir şey olmasını istiyoruz” dedi ve bir süre duraksadıktan sonra şöyle devam etti: “Pekala, bizi okşayabilirdi.

—Seninle yatmak ne anlama geliyor?

— Eğer soruyu böyle sorduysanız evet.

Düşündüm. Açıkçası Alina'yı seviyordum ve onu görür görmez pantolonumda bir hareket hissettim. Peki ya arkadaşları ona benziyorsa? O zaman iyi olacak. Aslında uzun zamandır yaşlı bir kadınla seks yapmayı hayal ediyordum. Ve burada aynı anda birkaç tane var.

— Peki sizden çok kişi var mı?

"Dört kişiyiz." Alina tekrar bana döndü ve gözlerinde bir umut ışığı belirdi.

— Peki ya kabul edersem?

—Size çok minnettar olacağız!

Açıkçası, seks arayan bir yalnız kalpler kulübü.

— Diyelim ki kabul ettim.

“Pişman olmayacaksın” sözleriyle elini bacağıma koydu ve kasıklarıma doğru götürdü.

Onun dokunuşuyla penisimin gerilmeye başladığını hissettim. Bacağımı ve kasıklarımı okşamaya devam ederek dudaklarını benimkilere bastırdı. Dudakları yumuşak ve esnekti. Onu öperek göğsünü okşamaya, bluzunun düğmelerini tek tek çözmeye başladım. Fermuarını anında çekti, avucu külotunun içine girdi ve parmakları zaten sertleşmiş olan organı sıktı. Göğüslerini sutyeninden çıkardım ve hemen dikleşen parmağımla meme uçlarını gıdıklayarak onları yoğurmaya başladım. Dudaklarını dudaklarımdan çekerek sordu:

—Bir bakabilir miyim?

Bankta arkama yaslandım. Alina kemerini gevşetti ve külotuyla birlikte pantolonunu da indirdi. Penis serbest kaldı ve 23 santimetreye kadar düzleşti. "Vay!" Alina'nın çığlığını duydum. Avucunu etrafına doladı ve onu çekmeye başladı, başını dudaklarıyla kapattı ve emmeye başladı. Kendimi tutmadım ve 10 dakika sonra ağzına bir miktar sperm saldım. Alina her damlayı emdi. Kendimizi düzene soktuk.

—Arkadaşlarınız da sizin kadar güzel mi? – sanki hiçbir şey olmamış gibi sordum.

—Emin olabilirsiniz.

— Düşünecek vaktiniz var mı?

"Gelecek hafta sonuna kadar," dedi ve bana bir kartvizit uzattı, "karar verirsen ara, sana nereye gideceğini söyleyeyim."

Banktan kalktık, tekrar öpüştük ve çıkışa doğru yöneldik.

Tüm hafta boyunca düşündüm. Temel olarak, kaybedecek neyim var? Hiç bir şey. Tam tersine, istediğim zaman sırayla, hatta hepsini birden kullanabileceğim dört metresi aynı anda buluyorum. Perşembe günü bir karar verdim ve Alina'yı aradım.

"Tamam," telefonda onun neşeli sesini duydum ve bana Cuma günü işten sonra gittiğim yazlık köyün adresini söyledi.

Bir buçuk saat sonra köyün kontrol noktasında durdum, güvenlik listeyi kontrol etti ve bana nereye gideceğimi söyledi ve 5 dakika daha sonra açılan karşılama kapılarından geçtim. İki katlı bir evin önündeki peronda durdum. Alina benimle eşikte, altında küçük gergin kahverengi meme uçları ve küçük beyaz külotlu göğüslerinin göründüğü şeffaf bir sabahlıkla buluştu. Öpüştük ve eve girdik. Alina bana evi gezdirdi, odamı gösterdi ve ardından akşam yemeğine oturduk.

Akşam yemeğinden sonra "Bugün dinlenin, her şey yarın olacak" dedi ve iyi geceler dileyerek odasına çekildi.

Saat 11'e kadar uyudum ve mükemmel bir sertleşmeyle uyandım. Çıplak uyudum. Çıtırdayarak uzanıp elimi şaftın etrafına doladım, mastürbasyon yapmak ve gerilimi azaltmak niyetindeydim. Ancak bu gerçekleşmeye mahkum değildi. Alina kapının dışında bekliyormuş gibi görünüyordu. Gülümseyerek odaya girdi. Giydiği kıyafet, kapıda çıkardığı küçük külottu. Yatağa yaklaşarak bacağını üzerime attı ve vajinasını taş gibi duran penisimin üzerine itmeye başladı. İçerisi ıslak ve sıcaktı. Biraz kıpırdandıktan sonra, başı vajinanın duvarlarına sürtünmeye, bazen de rahme değecek şekilde hareket etmeye başladı. Alina inledi ve gözlerini kapattı. Dik meme uçlarını bükerek muhteşem göğüslerini ellerimle yoğurmaya başladım. Yaklaşık 20 dakika sikiştik, yeterli miktarda sperm alan Alina göğsümün üzerine düştü. Biraz dinlendikten sonra birlikte duş aldık ve kahvaltıdan sonra yüzmeye gitmeyi önerdi. Odada önerdiği, penisini büyük bir tümsek gibi çıkıntı yapacak şekilde saran mayoları giydikten sonra havuza indi. Alina zaten göğsünde büyük bir kesik olan ve kalçalarını yüksekte ortaya çıkaran kapalı bir mayoyla buradaydı. Onu görünce penisi güçlenmeye başladı ve mayolarındaki tümsekler arttı. Yüzdük, güneşlendik, kısacası rahatladık. Bu arada Alina, arkadaşlarının akşam saat altı civarında geleceğini söyledi. Belirlenen zamanda Alina ve ben evin eşiğinde durup misafirleri selamladık. Dünkü sabahlığını giyiyordu, tek farkı külot giymemesiydi. Sadece şort giyiyordum. Alina'nın isteği üzerine külot veya mayo giymedim.

Alina onu tanıştırırken ilk önce Svetlana geldi. Harika bir vücuda, bir erkek çocuğunun saç stiline ve ince bacaklara sahip, yaklaşık 50 yaşında kısa bir sarışın. Dört bedenden küçük olmayan silikon göğüslerin yarım kürelerinin açıkça görülebildiği, geniş yakalı, ince askılı bir üst giymişti. Üst kısmın altındaki dik meme uçları sutyenin olmadığını gösteriyordu. Dar kalçalar şortlara çekildi. Sonra Tatiana ortaya çıktı. Alina'yla hemen hemen aynı yaşlarda, uzun boylu, ince bir esmer. Göğsünü ikiye kadar vurgulayan ve kıçını zar zor kapatan yarı saydam bir sundress giymişti. En son gelen Elena'ydı. Yaklaşık 45 yaşlarında, uzun boylu, uzun ince bacaklı, kızıl saçlı, ince bir canavar. Beyaz bir tişört, dik meme uçlarıyla küçük göğüslerini sarıyordu ve kalçası ve dar kalçaları, etek denilemeyecek bir bez parçasıyla örtülmüştü. Herkesi sıcak bir şekilde selamladıktan sonra eve gittik. Akşam yemeğinin ardından konuklar odalarına çekildi. Yaklaşık 15 dakika sonra hepimiz oturma odasında toplandık.

Oturma odasına girerken olduğum yerde durdum. Kadınlar sandalyelerde çıplak oturuyorlardı. Üye hemen kavgacı bir duruş alarak tepki gösterdi. Biraz rahatlamak için birkaç kadeh şarap içtik. Yaklaşık yirmi dakika sonra kadınların gözlerinin nasıl parladığını ve sandalyelerinde kıpırdamaya başladıklarını fark ettim. Evet, bana anlaşılmaz bir şey oluyordu. Üye öyle bir güçle doldu ki, bu daha önce hiç yaşanmamıştı. Daha fazla dayanamadım ve şortumu çıkardım, onlara taş gibi sağlam organımı, şişmiş damarları ve tamamen çıplak, kanla dolu, bordo rengine doymuş kafamı gösterdim. Kadınlar inleyerek sandalyelerinden aşağı kaydılar ve yanıma gelip diz çökerek birbirlerini itmeye, penisi okşamaya, yalamaya, ağızlarına alıp emmeye, öpmeye ve taşaklarını öpmeye, penisi okşamaya, yalamaya başladılar. ağızları. Arkadaşları sikle eğlenirken Alina kanepeyi söküp üzerini muşamba ve çarşafla kapladı. Kadınlar kanepeye çıktılar ve dört ayak üzerinde durup kıçlarını tekmeleyerek beklenti içinde donup kaldılar. Uzun zamandır seçim yapmadım ve aletimi kızıl saçlı Elena'ya sokan ilk kişi oldum. Bolca akıyordu, dar vajinası yüksek fırın kadar sıcaktı. Onu sikmeye başladım, aynı zamanda parmaklarımı yan yana duran Svetlana ve Tatyana'nın içine koyarak klitorise masaj yaptım. Tek bir ağızdan bağırdılar. Bu sırada Alina bir sandalyeye oturdu, bacaklarını kol dayama yerlerine attı, pürüzsüzce traş edilmiş kasıklarını okşadı ve perine bölgesine masaj yaptı, parmaklarını vajinasının içinde gezdirdi. Ellerimi Svetlana ve Tatyana'dan uzaklaştırdım, Elena'yı kalçalarından sıkıca tuttum ve aletimi öfkeyle ona sürmeye başladım, aletin derinliklerinde rahmine nasıl dayandığını hissettim. Elena yüksek sesle bağırdı. Svetlana bacaklarının arasına tırmandı ve klitorisini yalayıp emmeye başladı ve Tatyana göğüsleri üzerinde çalıştı, meme uçlarını yaladı ve dudaklarıyla emdi. Alina sandalyede öfkeyle mastürbasyon yaptı, bir elini kendi içine soktu ve aynı anda diğer elinin parmaklarıyla klitorisini ovuşturdu.

Elena'nın 20 dakika boyunca bu kadar öfkeli bir şekilde sikişmesinden sonra, ellerimde nasıl seğirmeye başladığını ve altında yatan Svetlana'nın yüzüne sıkı bir fışkırtma akışının çarptığını ve açık ağzıyla yakalamaya başladığını hissettim. Sikimi Elena'dan çıkardım ve o, orgazm nöbetleri içinde seğirerek kanepeye yığıldı. Sırt üstü yattım, Svetlana'yı kalçalarından tutup kendime doğru çektim. Bacağını üzerime attı, ben de kıçını tuttum ve onu sertleşmiş penisimin üzerine ittim. Kalçasını tutarak çılgınca onu sikmeye başladım. İçimde hayvani bir arzu uyandı. Penisimi, ateşle yanarak ve salgılarla kanayarak, elimden geldiğince hızlı bir şekilde Svetlana'nın vajinasına soktum. Durmadan uludu ve çığlık attı. Tatyana amını yüzüme indirdi ve elastik klitorisini küçük bir penisle ayakta, dudaklarımla, dilimi vajinanın içinde gezdirerek, içini yalayarak tedavi etmeye başladım. Vücudum çoktan ter damlalarıyla kaplanmıştı. Elena, Alina'nın sandalyesine geçti ve yan yana oturdular, birbirlerinin klitorislerini ovuşturdular, göğüsleriyle ve dik meme uçlarıyla oynadılar. Sonunda Svetlana orgazm nöbetleriyle seğirerek göğsümün üzerine çöktü. Tatyana hemen yere diz çöktü ve göğsünü dışarı çıkaracak şekilde kanepeye uzandı.

"Kıçımdan sik beni" diye yalvardı.

Dizlerimin üzerine bacaklarının arasına oturdum, kalçalarımı açtım, başımı anüsün yıldız işaretine dayadım ve sfinkter kaslarının direncini aşarak penisimi sert bir şekilde tam uzunluğuna kadar içeri ittim. Tatyana çığlık attı. Kalçalarından sıkıca kavrayıp kıçını deli gibi dövmeye başladım. Artık rektumunu dolduran penisimin baskısı altında uluma ve çığlık atma sırası Tatyana'daydı. Alina, Elena ve Svetlana, Tatyana ve benim etrafımda yerde oturuyorlardı, arkadaşlarının kıçına çarpıp onun sızan vajinal sıvılarına mastürbasyon yapmamı dikkatle izliyorlardı. Yaklaşık on beş dakika sonra Tatyana şöyle dua etti:

—Artık dayanamıyorum, bırak gitsin!

Penisimi çıkardım ve sonuca baktım. Tatyana'nın kırık göt deliği, kenarları boyunca anüs kaslarının kasıldığı bir kara delik gibi açıldı. Alina hemen penisin tüm uzunluğunu ağzına aldı ve emmeye başladı. Yaklaşık beş dakika sonra kanepeye uzandı, bacaklarını yukarı kaldırdı ve bacaklarını iki yana açarak her iki deliğini de benim bakışlarıma açtı. Arkadaşları onu tutmaya başladı. İlk önce penisimi oldukça dar olduğu anlaşılan vajinanın sıcak iç kısımlarına sürdüm ve kafa kayarak duvarlarını birbirinden ayırdı. En derinlere ulaştıktan sonra aletimi çıkardım ve hemen kıçına sürdüm. Delikleri değiştirerek onu yaklaşık yirmi dakika becerdim. Sonunda Alina pes etti ve meyve suyu sızdırdı. Uyandım. Dört sikilmiş arkadaş, taburculuk su birikintileri içinde önümde yatıyordu. Dik meme uçları olan göğüsleri, ağır nefes alma nedeniyle yükseldi. Onlara bakarken penisimi elimde tuttum ve mastürbasyon yapmaya başladım. Beş dakika sonra onları spermle doldurmaya başladım. Mutlu gülümsemelerle onu vücutlarına sürdüler. Bitkin bir halde yanlarına çöktüm. Duşa girip çarşafları değiştirecek gücümüz yoktu. Böylece çarşafların üzerinde onların salgılarından ve spermlerimden ıslanmış bir halde uyuyakaldık.

Bu seks partisinden birkaç gün sonra Alina'nın yanına taşındım ve onun sevgilisi oldum. Ve benim deyimimle "Alina'nın Yalnız Kalpler Kulübü" iki haftada bir evimizde toplanmaya başladı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Nyandoma'dan Alina Dmitrieva'nın samimi bir fotoğrafı olan var mı)? Paylaşmak)
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    32 Views
    Last post by Anonymous
  • Seks kulübü
    0 Replies
    35 Views
    Last post by Anonymous
  • Salıncak kulübü
    0 Replies