Piyanistseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Piyanist

Post by Guest »

Oksana, tütün zincirimizdeki mağazalardan birinin kasasında çalışmaya başladı. Onu görmeye gittim.

- Bin kişiyi “çıkaralım” mı? Banka havalesiyle ne kadar para alındığını kimse bilmiyor. Kimse seni kontrol edemez. Onları kendine al. Ne istiyorsun?

- Evet, hiçbir şey istemiyorum. Belki bir şeye ihtiyacın vardır?

—Müzik koleksiyonundan bir kitap almam gerekiyor, koleksiyonum için yeterli değil. Bu koleksiyondaki şarkıları sizin için çalayım mı?

—Haydi!

Buna karar verdiler. Kitabın parası ödenip teslim edildiğinde, kitabı teslim aldığımda Oksana'yı ziyarete davet ettim. Elbette bazı bestelerin önizlemesini yaptım ve hatta çaldım. Ama tabiri caizse yenilik duygusunu kaybetmemek için çoğunu oynamadan bıraktım. Ancak elbette işlerin ters gitme riski de vardı.

Oksana gelip dinlemek için oturdu. Oynamaya başladım, seçimime göre rastgele oynadım. Oksana yatakta arkamda olduğundan onu göremedim. Arkama döndüm: ayakları yukarıda oturuyordu ve dinliyordu. Yaşadığı duygulardan dolayı biraz ateşi varmış gibi görünüyordu. Sonuçta yaptığımız her şeyin gizli kalması gerekiyordu.

—Neden herkes için oynamıyorsunuz?

— Bilmiyorum, yaratıcılığınızı sergilemek için doğru bir an yok.

—Size bir performans göstereyim mi? Yapımcınız olacak mıyım?

—Haydi. Beni halka tanıtmak ister misin? - Gülümsedim. "Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım." Hadi deneyelim.

- Hayır, biliyorsun... Seni kimseye tanıtmak istemiyorum. Bunların hepsi aramızda kalsın. Bir koleksiyon istedin, anladın, ben de müzik dinlemek istedim, anladım. Biraz daha oynayın!

— Çıplak dans etmek ister misin?

“Hayır,” Oksana yastıklara yaslandı.

Oynamaya başladım. Omzunun üzerinden baktığımda Oksana'nın kendini okşadığını gördüm. İnce mavimsi bir gömlek ve sutyen, kısa, dar siyah bir etek ve külot giyiyordu. İlk başta elbiselerinin üzerinden kendine dokundu, ancak yavaş yavaş melodi ısındıkça daha romantik hale geldi, bacaklarını açtı ve gömleğinin düğmelerini açarak çıplak vücuduna dokundu. Hangi melodilerin ona en çok yakışacağını bulmaya çalışarak çalmaya devam ettim ve hafif doğaçlamaya karar verdim. Dönüp ona baktım, gözleri kapalı yatıyordu, bir eli gömleğinin yırtmacında, diğeri kalçasının iç kısmında, yüksek kaldırılmış eteğinin altındaydı. Sentezleyiciyi ters çevirip ona dönük oturma riskini göze aldım. Bana sadece bir kez baktı ve gözlerini tekrar kapattı. Artık oynayabilir ve ona bakabilirdim. Daha zordu ama yapmaya karar verdim. Çırılçıplak soyunup devam ettim.

Kıçı doluydu ve parmakları vajinasına mastürbasyon yapıyordu, bileğinin hareket ettiğini gördüm. Diğer eliyle sol göğsünü tutuyordu. El müzikle ritim içinde hareket ediyordu. O parmaklarını tekdüze bir şekilde vajinasına sokarken ben de tuşları parmaklamaya devam ettim. Ciddi ve romantik melodilerle deneyler yaparak onu en çok keskin ve aktif rock müziğin heyecanlandırdığını keşfettim. Aria grubunun repertuarından besteler çalmaya başladım.

Sakin ol. Rüzgar sessiz.
Düşmüş. Dibe doğru beyaz martı...

Sağ elde pürüzsüz titreşimli ritim ve solda gergin bas notaları. Melodinin ritmine ayak uydurarak eğildi, başını geriye attı ve gerildi. Vurgulu ritimlere daha fazla enerji katarak onun kendinden geçmesine yardımcı olarak hızımı artırdım. Müzik yavaş yavaş bir bacchanalia'ya benzemeye başladı. Ve yine de, bas yığınına ve artan tempoya rağmen, doruğa ulaşmaya çalışan bir organizasyon duygusu vardı. Ve akorlar neredeyse sürekli bir uğultuya dönüştüğünde, ses yığını parçalanmaya hazır olduğunda fışkırttı. Önce yatağa düştü, sonra kasıklarını tekrar öne doğru fırlattı, eliyle geniş hareketleri durdurmadan, neredeyse ters vuruş yaparak klitorisini salladı ve yatağıma fışkırttı. Boşalmayı önlemek için tuşlara basmaya devam ettim ama o beni yakaladı ve kasıklarım kontrolsüz bir şekilde boşalmaya başladı.

Quick Reply

Change Text Case: