Oyuncak kaplanseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Oyuncak kaplan

Post by Guest »

Kız kardeşim küçüklüğünden beri yumuşak oyuncakları seviyor. Odasının tamamı kelimenin tam anlamıyla çeşitli doldurulmuş hayvanlarla döşenmiştir. Dışarıdan biri için, eğer bizi evimizde ziyarete gelirse, burası muhtemelen yapay hayvanlara adanmış bir tür müze gibi görünecektir ve sahibi Alina da takıntılı bir mezhepçi gibi görünecektir, özellikle de çoğunlukla tüm hayvanların olduğu gerçeği göz önüne alındığında. kıyafetleri gotik ve punk kıyafetlerine benziyor. Kız kardeşim de aynı karaktere sahip. Bazen cesur ama aynı zamanda masum ve zararsız, bazen de kasvetli, sessiz ve kendini beğenmiş. Ailesi de benim gibi onunla zor zamanlar geçirdi. 16 yaşında, belki de yakında reşit olacağını fark ettiği için büyümede bir dönüm noktasına başladı ve şimdi 20 yaşında ve davranışları hiç değişmedi, ancak Alinka'nın daha ciddileşmesini beklemeye devam ediyoruz ve Onun tuhaflıkları artık beni o kadar rahatsız etmiyor, bu yüzden pek dikkat etmiyorum. Gençlik Günü'ndeki son tuhaf olay dışında. Başlangıçta bundan bahsedeceğiz.

Tüm Rusya tatiline gitmek gibi özel bir arzum yoktu, çünkü 31 yaşında kendinizi genç saymak zor ama kız kardeşim beni ikna etti. Daha sabahtan itibaren, bir buluşma yeri üzerinde anlaşmaya varmak için arkadaşlarını aramakla, sıcak havalarda bir akşam partisi için uygun kıyafetleri seçmekle, turistik yerler için para dilenmekle ve diğer saçmalıklarla uğraşmaya başladı. Bütün bunları tamamen vazgeçmiş bir bakışla kenardan izledim. Öğle yemeğinde Alina ve ben evden ayrıldık ve öncelikle ödüller için balonlara dart atmak gibi çeşitli oyunların olduğu standların ve çadırların bulunduğu parka gittik. İşte tam bu noktada sıkışıp kaldık. Sevgili kız kardeşimin isteği üzerine, hassasiyet ve teknik görevi tamamlama şerefi benim elime geçtiği için değil; Zor göründüğü için değil, ek fayda, insan boyutunda görünen ve hatta uzanmış pençelerle yatar pozisyonda olan doldurulmuş bir kaplan olduğu için, ancak sonunda bunu yalnızca aşıklar ve evli çiftler elde edebildi. Genç adam tezgahın arkasında duruyordu, gülümsüyordu ve asıl oyuncaktan bu kadar kolay vazgeçmeyeceğini düşünüyordu ve ben de öyle düşündüm, çünkü Lina ve ben bunun uğruna romantik ilişkimiz hakkında rol yapmazdık, ama benim kız kardeşim bu arada kaplanı çok sevdi. Beni biraz kenara çekerek kardeşçe bir tavırla onu kırmamamı istemesi içime işledi. Duyduklarıma nasıl tepki vereceğimi bilemeden birkaç saniye sessizce durdum, sonra acıdım, küçük kız kardeşimin acınası gözlerine yenik düştüm ve kabul ettim.

Yırtıcı hayvan için yanına döndüğümüzde standın sahibi bir şeyi anladı. Belki artık akrabalar arasında bir sahnenin oynanacağını tahmin etmişti ya da belki de yüzümde şüphe ve tuhaflık gördüğü için bana bir erkek gibi sempati duyuyordu, ancak ben hala olayların gidişatını tam olarak anlamamıştım. Her şey hızla gitti. Kız kardeşim küçük hayvanı almaya hazır olduğunu açıkladı, beni öptü, ona sarıldı ve sonra şöyle dedi: “Zhen, beni seviyorsun, değil mi? Bir düşünün ve kaçırmayın.”
Bir bakıma sözlerinde doğruluk ve samimiyet vardı ama sesindeki mimikler ve tonlamalar yapmacık gibi algılansa da yine de beni etkilediler. Ve benimle oyuncak arasında duran adam muhtemelen gösterinin ciddiyetine inanıyordu. Ona dikkat etmeyi bırakıp dartı atmaya odaklandım. O an beni rahatsız eden tek şey göğsümde oluşan yanma hissiydi. Gerçekten bu kadar sıcak olan güneş miydi, yoksa kız kardeşimle öpüşmek mi beni terletmişti? İkinci bir seçenek de olabilir. Alina yine de güzel bir kız ve o günkü görünüşü sadece onun çekiciliğini vurguluyordu. Elbette daha fazlası, ahlaksızlığa düştü, ancak yine de geniş kemerli kısa, siyah kot etek ve neredeyse göğse kadar kısaltılmış beyaz ve pembe tişört aptalca zıt ve uyumlu görünüyordu. Kıyafetler yüzünden mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı kısa bir süreliğine durdum bilmiyorum ama bir dakika içinde pelüş Tiger Lina'nın kollarında keyif yapmaya başlamıştı. Neşeli bir bakışla bana bir öpücük daha vererek teşekkür etmeye karar verdi. Bu sefer öncekinden daha uzun sürdü ve öyle görünüyor ki, yine de alışılmadık olmasına rağmen çok daha samimi ve hoştu. Elbette! Ancak ilk bakışta kız kardeşi, erkek kardeşiyle seks yaptığı gerçeğinden hiç endişe duymuyordu.

Merak etmeye başladım: “Az önce ne oldu?! Neden ikinci kez üzerime geldi?''
Mutlu kadınların bir dakika önce sevinçle parıldayan gözleri artık parlamayı bıraktı ve kız kardeşimin ruh halinin değiştiğini açıkça anladım. Ama ne korkunçtu çünkü ona böyle bir şey söylemedim. Sadece mantıklı bir soru sordum.
Ancak Alinka çoğu zaman bir kavgayı veya hafif bir skandalı boşluktan emebilir ve sessiz kalan veya sakince cevap veren kızlardan biri olmadığı için bana küçük bir sitem uçtu: “Evet, güzel! Suç teşkil eden hiçbir şey olmadı, bu yüzden benimle dalga geçme. Bir düşün, seni dudaklarından öptü. Zaten bu adam bizi tanımıyor ve etraftaki herkesin umrunda değil. Neden küçük bir çocuk gibi davranıyorsun?!"

Hâlâ Alina'nın öpücüğünün etkisi altındayken, onun anlamsız ve masum davranışları hakkında, özellikle de anlamsız sorumun cevabı konusunda pek düşünemiyordum. Belki de gerçekten kız kardeşime “yakınlaşmaya” çok fazla önem veriyordum? Bu konuyu dağıtmak benim için ölümcül olabilirdi çünkü Lina sık sık zihinsel olarak üzerimde baskı oluşturuyordu. O zaman şansım yaver gitti ve ruh hali yeniden değişti. Ardından aceleyle şirketine gitme zamanının geldiğini söyledi ve ayrılırken bana veda ederek göz kırptı.

Dışarısı zaten karanlıktı ve kız kardeşimi onunla buluşmak ve birlikte eve gitmek için aradığımda giderek daha az insan vardı. Gerektiğinde kolayca kendi başının çaresine bakabileceği için onun güvenliği konusunda çok endişelendiğimden değil, ancak durumlar farklı, bu yüzden yine de bir kardeş sorumluluğu göstermeye karar verdim. Beni ilk karşılayan, tekrar karşılaştığımızda Alina'nın neredeyse yüzüme iteceği içi doldurulmuş bir kaplandı. Tüm gün süren eğlenceye rağmen neşeli ve neşeli bir ruh halindeydi. Belki alkolün bununla bir ilgisi vardı? Kız kardeşim nadiren alkol kullandığından emin değildim ama bir şüphe doğdu. Sonuçta bu bir tatil.
Yolda yine sabahki kazançlar konusunu gündeme getirdi:
- Hayır, kaplan yavrusu çok havalı, katılıyorum. Onun için teşekkür ederim. Belki hâlâ bana somurttun? Evet, biraz korkutucuydu ama kardeşim olmasa bana kim yardım edecek?
- Unut gitsin. Her şey yolunda.
- Eh hayır. Sonra bir suç işlemiş gibi göründün ya da artık gerçekten birlikte olacağımıza inanıyordun. O kadar da ciddi değil, değil mi?
- Saçmalık yapma. Sadece bunu beklemiyordum, hepsi bu. Konuyu kapatalım.
- Tamam tamam. Ben susuyorum ama her türlü kürke, özellikle de peluş olanlara ne kadar takıntılı olduğumu biliyorsun. iPhone'lar bazı insanlar için değerlidir ama benim için öyle.

Kız kardeşimle alay etmek için şu cümleyi söyledim ve bunu düşüncesizce yaptım, ancak bana öyle geliyor ki bu sözler, hemen olmasa da sonraki olaylara büyük ölçüde karar verdi:
— Biliyorsun, bazı insanlar senin aksine iPhone için bu kadar ileri gitmeyecek, umarım.
- Ne?! Açısından? Kesinlikle böyle bir şey yapmam... en azından bir oyuncak için.

Diyaloğun ve bir bütün olarak durumun saçmalığını anladığımız için ikimiz de güldük, ancak artık aramızda bir tür ahlaki duvar çöktü ve bizi birbirimize yaklaştırdı. Konuşmalarda daha önce bazı nedenlerden dolayı bulunmayan bir açık sözlülük vardı, ancak akrabaların sırları paylaşması gerektiğini düşünüyorum, aslında öyle değil, ama yine de. O akşamdan itibaren, tamamen kardeşçe nedenlerle Lina'nın kişisel hayatının küçük ayrıntılarıyla bile ilgilenmeye başladım. Ayrıca bana farklı bir yanını göstermekten çekinmedi ve tartışmak için güzel olduğunu düşündüğü şeyleri sakin ve açık bir şekilde paylaşabildi. İkimizde de tüm bu değişiklikler öyle ani ve beklenmedik bir şekilde oldu ki, sanki uzun bir nefesten sonra nefes veriyormuşuz gibi ve eve arabayla yarım saat sürerken, erkek ve kız kardeş arasındaki aile ilişkilerindeki uzun vadeli bir boşluğu kapatmış gibi görünüyorduk. Ve en önemlisi iletişimde hiçbir gariplik veya utanç yoktu ki bu şaşırtıcı. Öyle olsa bile, artık Alina'nın cinsel partnerlerinin sayısını, daha önce bahsedilen oral seks de dahil olmak üzere yakın davranışlarını biliyordum ve o da benim eski sevgililerimden yaşadığım zor ayrılıkları ve yakın tercihlerimi biliyordu. Bazen ona gizli bir şey söylediğimde gözlerinde bir ışıltı beliriyordu. Benim için her zaman öyle kalacak olan küçük kız kardeşimin oldukça yetişkin olduğu ve romantik ilişkiler ve bunlarla bağlantılı her şey hakkındaki açıklamalarımdan keyif aldığı izlenimine kapıldım. Onları gerçek bir ilgiyle dinledi ve evimizin girişine nasıl ulaştığımızı bile fark etmedi.

Ebeveynler, çok geç olmayan bir saat olmasına rağmen uyuyorlardı, çünkü muhtemelen zor bir gün geçirmişlerdi, bu yüzden dairenin kapısını yavaşça açmak ve ardından aynı dikkatle odalarına gitmek zorunda kaldılar. . Bütün gün o kadar yorgundum ki yatmadan önce kendimi yıkayacak gücüm bile yoktu ama uykuya dalmak için en azından gidip kendimi yıkamam gerekiyordu. Alina da henüz uyumuyordu ve ben banyoya giderken mutfaktaki buzdolabını kurcalıyordu. Karşı cins tarafından sadece iç çamaşırıyla fark edilme ihtimalinden utanmadan, ışık açık duruyordu. Daha önce küçük kız kardeşimin çekici görünümü dikkatimi çekmezdi ama o akşam boğaya kırmızı bir paçavra gibi davranarak şiddetle gözüme çarptı. Bu arada, bu küçük paçavranın külot ya da daha doğrusu tanga olduğu ortaya çıktı ve bu da hostes üzerinde mükemmel görünüyordu.
Yanından geçip gitmem gerekiyordu ama bunun yerine gizlice arkasına yaklaştım ve fısıldadım:
- Hey! Neden uyumuyorsun?
- Peki ya sen?
"Yüzümü yıkayacağım, seni fark ettim." Burada gürültü yapmayın, anne babanızı uyandıracaksınız.
- Merak etme seni uyandırmayacağım. Ve sakın böyle gelme, yoksa ürkerim. Hadi hemen oraya gidelim, yoksa benim de ihtiyacım var.
- Duşta? Bir şey olursa banyodaki suyu açacağım, böylece ısınmasını beklemek zorunda kalmazsın.
- İyi. Teşekkür ederim.
- Zorunda kalacaksın. İkinci kez.

Son cümleyi elbette şaka amaçlı söyledim ama beklediğimden biraz daha ciddiye alındı:
— İlki bu sabah falan mıydı? Eğer öyleyse, o zaman bunun bedelini zaten ödedim.
- Nasıl? Ne zaman? Hiçbir şey bilmiyorum.
— Öpücükler ve sarılmalar artık sayılmıyor mu?
- Hayır.

Belki de Alinka bunu bir tür ipucu veya buna benzer bir şey olarak algıladı ve benim bunu ilginç bulacağımı veya tam olarak istediğim şeyin bu olduğunu düşünerek, bir minnettarlık işareti olarak ince figürünü göstererek olduğu yerde dönmeye karar verdi. Ya da belki de zahmet etmedi ve benimle bu kadar tuhaf bir şekilde dalga geçmeyi umuyordu. Ve gösteri rolünü oynadı. Gördüğüm şey tüm ihtişamıyla hoşuma gitti. Pürüzsüz cildi, küçük göğüsleri ve yuvarlak kalçaları, uzun, dalgalı siyah saçları ile hala çok genç vücudu benim için ideal tipti, ancak bunu göstermeme gerek kalmadı ve umursamazca dayanılmaz bir erkek kardeş rolünü oynamaya başladım:
- Mmmm... işe yarar.
- Ne??? Cidden? Tat alma konusunda problemleriniz var gibi görünüyor. Çoğu kişi benim gibi birine aşık olur, tartışmayın bile.
— Görünüşün yanı sıra karakterin de önemli olduğunu anlıyorsunuz.
- Onun benim için de aynı olduğunu mu söylemek istiyorsun? Siktir git.
- Evet şimdi gideceğim, izin vermiyorsun.
- Tamam, bu kadar, dışarı çıkın.

Bana yöneltilen bu talimatın ardından Alina yanıma geldi ve hoşlanmadığı sözlerden dolayı benden intikam almak için beklenmedik bir şekilde kasıklarıma vurdu. Ve yine, öpücükten sonraki sefer olduğu gibi, sıcaktan yenildim, penisime ikinci bir darbe almamak ve karşılık olarak hiçbir şey yapmamak için beni banyoya çekilmeye zorladım.

Hemen yatak odama dönmedim çünkü yorulmak bilmeyen kız kardeşim, sanki banyonun kapısında bekliyormuş gibi beni elimden tuttu ve kendi deyimiyle ne kadar havalı olduğunu göstermek için beni odasına sürükledi. Doldurulmuş kaplan geceleri yatakta yatıyor, duvar çelenklerinden gelen mor ışık. Bugün kazanmamızın güzelliğini bana göstermeye karar verdiğinde öfkesinin bu kadar çabuk merhamete dönüşmesi şaşırtıcı. Oyuncak gerçekten çok güzel görünüyordu, buna itiraz edemezsin, özellikle de Alina'nın yanında, ama zaten uyumak istiyordum ve aciliyete neyin sebep olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu, ama kız kardeşim için endişelendiğimi göstererek direnmedim, çünkü muhtemelen onun için önemliydi. Muhtemelen ağabeyinin ilgisini hissetmek için düşüncelerini ve deneyimlerini benimle bir kez daha paylaşmak istedi. Özellikle ilişkimizi az çok yeni kurmuşken, onu nasıl reddedebilir ve destek göstermeyebilirdim? Benim açımdan hafif bir tatminsizliğe rağmen, aramızdaki değişimlerden dolayı duyduğum sevinç duygusuyla ısınıyordum. Büyük olasılıkla o da buna kapılmıştı, çünkü gözlerinde bir parıltı vardı ve bunun, bugün gençlik gününde kendisine ısmarladığı alkolden olmadığı açıktı.

O anda bakışlarımı mıknatıslayan tek hayvan çizgili hayvan değildi, bu yüzden sürekli kaplana, sonra da vücudu artık tamamen farklı, baştan çıkarıcı görünen kız kardeşime geçtim. Yatağa atlayıp yeni evcil hayvanına yaklaştı ve bacaklarını birbirine bastırarak dizlerinin üzerine oturdu. İlk başta davranışları bana bir şekilde çocukça, yaramaz göründü, ancak çok geçmeden bunun hiç de öyle olmadığını anladım, bu yüzden başka ne tartışabileceğimizi anlamasam da vaktinden önce ayrılmadım. Bu durumda anlamlı bir diyalog sürdürmek benim için zor olurdu çünkü düşüncelerim yalnızca konumumun ve Lina'nın bedeninin çekiciliğiyle, daha doğrusu onun dar külotlarıyla vurgulanan gür kalçaları ve hatlarıyla bağlantılıydı. Kendi kız kardeşime cinsel açıdan ilgi duyduğumdan değil ama o anlarda onu güzel bir kız olarak gördüm. Ve sonunda bana dönüp, son zamanlarda penisime aldığım darbeden dolayı kasık bölgesinde hissettiğim rahatsızlığı inceledi ve hemen bu olay hakkında sessiz bir sohbete başladı:
— Ne, hala acıyor mu?
— Ne düşünüyorsun Alin?
- Hadi ama ona sert vurmadım. Okşamak gibi.
- Boş ver! Görünüşe göre sana hafif bir şaplak attı. Aslında zor. Sonuçta orada bir taşım bile yok.
Ardından diğer tüm sözlerin ve kararların gidişatını belirleyen cümle geldi: “Evet? Ve "o" da tam olarak böyle hissetti."
Birkaç saat önceki diğer açıklamalara rağmen penisim hakkında konuşmaya hazır değildim. Peki bu nasıl mümkün olabilir? Büyük olasılıkla ani utancımı fark etmedi ya da belki de bu onu sadece teşvik etti, bu yüzden diyalog aynı şekilde devam etti. Bir şekilde kendimi sakinleştirmem ve mevcut duruma üstünlük sağlamam gerekiyordu:
- Bu yüzden! Burada karşılaştırma yapmak güzel...
- Dinle Zhenk, bu senin hatan. Seninle mutfakta oyalanmamdan hoşlanmadın.
- Her şeyden önce: Orada şaka yapıyordum. İkincisi: hoşlanmadığımı kim söyledi? Ha?
- Yani benim havalı bir kız olduğumu mu düşünüyorsun? Ah seni sapık. Senin kız kardeşin olmam sorun olur mu? Hayır mı?
- Evet, o anlamda söylemiyorum.
"O zaman beni sevmediğin mi ortaya çıktı?" Şimdiden karar verin ve cevap verin, yoksa yine güceneceğim.

Bu durumda benim için tek uygun seçenek, konuşma konusunun değişeceğini umarak sessiz kalmaktı ya da uyku hali beni rahatsız etmeye başladığından, kendi yollarımıza giderdik ama Alina karar verdi O kadar agresif davranmamasına rağmen beni bir itirafla boğmak için. Gözlerimin içine bakarak yanıma geldi ve sonra gülümsermiş gibi dudaklarının kenarını hafifçe kıvırarak beni birkaç kez yatağa doğru itti. Korkudan dengemi kaybedip aniden üzerine düştüm, başımı aynı peluş oyuncağın arkasına çarptım ve dirseklerimi battaniyeye dayadım. Bir an için olup bitenler bana hezeyan ya da rüya gibi geldi ama ne olursa olsun memnuniyetsizliğimi dile getirdim:
- Ne yapıyorsun?
- Hadi. Ciddi değilim. Gerçekten bu kadar kırılgan mısın? Kısaca söylüyorum! Görünüşümü beğendin mi beğenmedin mi? Küçük göğüslerim olabilir ama bunlar doğal. En azından henüz kimse şikayette bulunmadı.

Yukarıda anlatılan sözleri söyleyen küçük kız kardeş, bir saniye önce bahsettiği şey için kendine dokunmaya başladı. Elleri küçük göğüslerini ya kaldırdı ya da bir araya getirdi ve gözleri hangi pozisyonda daha iyi göründüklerini yakından inceledi. Bu arada, ben de aynı şeyi yapıyordum ve başka bir beklenmedik tepkiye neden oldum, ancak şimdi pantolonumdaydı ve Alinka bunu fark etti ve yorum yaptı:
- Vay! Biliyor musun, sanırım cevabı buldum. İç çamaşırınızdaki "taş" yalan söylemenize izin vermeyecek.
- Ne? Kahretsin! Üzgünüm. Nedenini bilmiyorum birdenbire. Dinle, uyumak istiyorum. Kısacası evime gideceğim. İyi geceler.
- Utangaç olman sorun değil. Bir düşün, küçükken beni gerçekten çıplak gördün ve altını değiştirdin. Evet? Yani...bir düşün...ayağa kalktı...
- Bu tamamen farklı bir konu. Karşılaştırma yapmayın.
- Oh lanet. Anladım. Karşımda bu kadar utanmamanı sağlamamı ister misin?

Bu sözlerin ardından yüzüme bir sütyen uçtu ve Lina anında onu çıkardı. Çıplak göğüsleri görüş alanımdaydı. Tuhaf ama geri dönme düşüncesi bile aklımdan geçmedi, çünkü bunun yerini bu gece sahnesine devam etmek ve nasıl biteceğini öğrenmek için çılgın bir arzu aldı. Penisim de mevcut durumdan memnundu ve şimdiden zonkluyordu. Belki bir hayvan gibiydi - gerginliği azaltmak için kendisine bir kız verilmesini talep etti? Ve sağdaki tam karşımda duruyordu. Yol boyunca o da yeni hislerine direnmedi ve onlardan zevk almak, mümkün olduğunca denemek istedi ve ben de şefkatli bir kardeş olarak ona yardım etmem gerekiyordu, özellikle de geri dönüş yolu göremediğim için uyardım ona: "Kapı açık." Ebeveynler uyanıp kontrol edebilir
Uyuyor muyuz?”

Alina şimdi kendini benim durumumda buldu ve ne olacağına dair bu kadar basit bir ipucu duymaya hazır değildi: "Ne yapıyorsun?" Şimdi ciddi misin? Aman! Peki ya?..”
Ancak, günaha boyun eğdi ve bir sonraki an zaten kapının yanında durup kapıyı kilitle kapatıyordu. Arkasını döndüğünde pantolonumu nasıl indirdiğimi gördü ve kadınsı küstahlık ve çocukça ilerlemelerden kaynaklanan niyetlerimin ciddiyetini anladı. Yapabileceği tek şey duruma ve bana teslim olmaktı. Bu nedenle başka seçeneği yoktu. Bağırmanın ya da benden gitmemi istemenin bir anlamı yoktu çünkü tartışmamız ebeveynlerimizi uyandırabilirdi. Lina anladı, bana öyle geliyor ki artık ikimizi de seks yapmadan bırakmayacağım. Her ne kadar büyük olasılıkla ruhunun derinliklerinde onu kendisi istiyordu. Belki o gün beni ilk kez hickeyden öptüğü anda bile. Neyse, parasını ayni olarak ödeyeceği peluş kaplanın yanına yatağın kenarına uzandı. Bu tarafa doğru yürürken külotu bacaklarından düştü.

Önümde küçük, düzgün bir kedi açıldı ve sabırla kollarında bir siki bekliyordu. Ve artık bunun kız kardeşime ait olması umurumda değil. Kaybedecek bir şey yok, geri dönüş yok, bu yüzden genç kızın bacaklarını omuzlarıma atarak penisimi yavaşça vajinaya soktum, Alina'nın üzerine eğildim ve tüm ağırlığımla ona baskı yaptım. Bir eliyle Allah korusun yüksek ses çıkarsın diye ağzını kapatıyor, diğer eliyle ise sanki beni hazinesinden uzaklaştırıyormuş ya da acele etmememi istiyormuş gibi elini göğsüme koyuyordu. yapmaya başladım. Pelvisim bir yılana dönüşmüş gibiydi ve yumuşak, pürüzsüz hareketlerle kıvrılarak penisi hareket ettiriyordu. Dikkatlice vajinanın duvarlarına sürtünerek ona hakim oldu ve vajina onu selamladı, sonra ona eşlik etti ve tekrar geri çağırdı. Kız kardeşim ve ben birbirimizin gözlerine baktık, tüyleri diken diken oldu ve nefesi sanki soğuktaymış gibi aralıklı ve titriyordu. Alina'nın benimle seks yapmaktan heyecan duyduğu açıkça görülüyordu çünkü gözbebekleri genişlemişti, bu da adrenalinin kanında zaten oynadığı anlamına geliyordu. Bu korku belirtilerinin bu şekilde ortaya çıkması pek olası değildir çünkü bu dönem çoktan geçmiştir. Tabii yine de ebeveynlerimiz zevkimizi bölemezlerse. Bu arada muhtemelen 20 dakikadır devam ediyordu. Kendi kız kardeşimi becerdiğimi fark etmek orgazmımı kontrol etmemi zorlaştırdı, dolayısıyla sperm akışı artık saklanamıyordu. Alinka ayrıca içindeki penisimin yakında patlayacağını hissediyordu ve bana öyle geliyor ki onu dışarı itmeye başladı. Direnmenin bir anlamı yoktu, aksi takdirde her şey yaptığımızdan çok daha kötü olabilirdi, bu yüzden keskin bir hareketle penisimi çıkardım ve kız kardeşimin karnına birkaç uzun akıntı bırakarak kalan damlaları ona sildim. pubis.

İş bittiğinde Lina, işlediği günahın farkına vararak bana korkmuş gözlerle bakarak yalan söylemeye devam etti. O anda tam olarak ne düşündüğünü tahmin etmek zor, ama muhtemelen benimle aile ahlakı normlarını ihlal etmekten hoşlansa da olumlu şeyler hakkında değil. En azından, açmakta güçlük çektiği sıcak amına girdiğim süre boyunca öyle görünüyordu. Ancak bundan sonra ne olacağını ve artık birbirimize nasıl davranacağımızı ve davranacağımızı kimse kesin olarak söyleyemezdi. Sessizlik odada asılıydı. Söyleyebildiğim tek şey kısa bir cümleydi: "Gidip duş alacağım ve sonra yatacağım."
Dışarıdan bakıldığında bu muhtemelen kulağa kaba geliyordu, mesela ben bu fırsattan yararlandım ve kız kardeşim ve şimdi istediğimi elde ederek ayrılıyorum. Aslında her şey o kadar basit değildi ama Alina konuyu araştırıp bana hiçbir şey göstermedi. Yanında duran sütyenle karnını sildi ve acele etmesini istedi çünkü kendisinin de yıkanması ve kıyafetlerini çamaşır makinesine atması gerekiyordu. Daha fazla kelime bulamadım ve sessizce odadan çıktım. Aldığımız zevke rağmen ağızda çok nahoş bir tat bıraktık ve bu, önümüzdeki geceyi ikimiz için de uykusuz bıraktı.

Not: Devamını öğrenmek istiyorsanız bana bildirin.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post