Yollar ve aptallarGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Yollar ve aptallar

Post by Guest »

Yollar ve aptallar bizim ebedi sorunumuzdur ve eğer yollar her yıl daha iyiye gidiyorsa, o zaman ne yazık ki aptalların sayısı azalmıyor.
Bu konu, kadınların araba kullanması hakkındaki konunun devamı değil. Burada cinsiyet konusunu tartışmayacağız.
Bu başlıkta insanların cinsiyet ayrımı yapmadan sorunlar, daha doğrusu sorun yaratan etkenler hakkında yazmalarını istiyorum. Spesifik olanlar hakkında değil, her ne kadar hayattan örnekler memnuniyetle karşılansa da, tehlikeli, sinir bozucu ve çileden çıkaran eylemler, davranışlar, trafik ihlalleri hakkında.
Dün, Hooligan üç D kuralı hakkında yazdı. Aptallara Yol Verin . Yollarda araba sürmenin karşılıklı saygı, anlayış ve yardım duygusuna dayalı olmasını istiyorum.
Büyük bir kamyonun sürücüsü size karşıdan gelen hiçbir arabanın olmadığını ve sollayabileceğinizi bildirecek şekilde sağa dönüş sinyalinizi birkaç kez yakıp söndürdüğünde, avludan caddeye çıktığınızda ve sürücü yavaşlayıp size yol verdiğinde geçmeniz - yan şeritten girmenize izin verdiklerinde çıkmanıza izin vermek... Ve bunu kişisel çıkarları için yapmıyorlar. Ve acil durum ışıklarınızı yaktıklarında ruh haliniz anında iyileşir.
Ancak herkes diğer katılımcılara saygı duymaz. Tartışmayı önerdiğim şey bu. Belki birisi kendini tanır ve düşünür
Bence en tehlikelisi, sollamak için dışarı çıkan, karşıdan gelen bir arabayı gören, ancak karşıdan gelen trafiğin geçmesine izin vermek için yerine geri dönmeyenlerdir. ve manevraya devam edin, ancak çarpmaya dönün. Belki de cehenneme koşuyorlar. Ama sıklıkla başkalarını öldürürler. Yolcuları, karşıdan gelen bir arabada seyahat edenler ama kendileri hayatta kalıyor.

Quick Reply

Change Text Case: