İlk sırrımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 İlk sırrım

Post by Guest »

İlk öpücük hiç de iğrenç değildi. Sadece bir öpücük. Hafifçe tütün kokuyor. Biraz başka bir şey. Konu bu değil. Mesele şu ki, o bir erkekti. En gerçek olanı. Ve görünüşe göre Sashka'yı seviyordu. Tabii ki alışılmadık bir durumdu ve bu durumu biraz tuhaf hale getiriyordu, ancak bunu sadece arkadaşlık olarak değerlendirirseniz normal görünüyordu. Kimse görmüyor.

Oldukça iyi, ama bunun bir bekar dairesi olduğu açık. Eskimiş çekyat, sehpa, gazeteler, kül tablası.

Günümüzde bu tür flörtlerde alışılmadık bir şey yok. Ancak 1991'de Sashka'ya izin verilen çizgiyi çoktan aşmış gibi geldi. Adam, adam ondan hoşlanıyordu. Bu nasıl? Peki diğer yandan şimdi ne olacak? Peki şimdi nasıl ayrılacaksın? Vlad normal, öyle olsun. Sadece biraz sarhoşum. Ve yarın her şey aynı olacak. Hatta biraz ilginç.

Vlad televizyonu açtı. Bir tür film.

—Birisi var mıydı? - Vlad sordu.

—Ne demek istiyorsun?

— Sikiştin mi?

“Hayır,” Sashka yalan söylemedi. Peki neden yalan söyleyelim? Muhtemelen görünür.

Vladlen normal bir insan. Hoş bir sesi, hoş, yumuşak elleri var. O güçlü. Elbette Sashka geçmişine göre pek iyi görünmüyordu. Zayıf, sarışın. Hafifçe sarkık kulaklı. Ve o çiller. Ama bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. Ve bu aptal şortla bile. Ve bacaklar ince. İşte yaz böyledir. Boş ver. Birisi tarafından beğenilmek yine de güzel. En azından bu kadar. En azından onun için. Ve öpücükler yandı... Dudaklarda. Ve eli... Neredeyse her yerde...

Ancak daha önce hiç böyle değildi. Ve ne yapılacağı da belli değil.

Belki de Vlad'ın biraz sarhoş olması yüzündendir. Birazcık.

Odada tütün dumanı asılıydı, kafam boş ve işe yaramaz haldeydi.

Vlad, "Doğa böyle bir şeydir," diye fısıldadı. Vladlen. — Ne istediğimizi ve neler yapabileceğimizi asla bilemeyiz.

— Evet

—Peki kızları denemediniz mi?

Sashka sessiz kaldı.

Vlad yüzünü ve boynunu öpücüklerle kapladı.

—Yetenekli değiller. Sen bir idealsin, onlar hiçbir şey. Sen her şeysin.

Sashka ellerinden utanıyordu. Şortlar nerede? Biraz. Sözleri, düşünceleri. Yani zaten açık. Ama o bu şekilde hazır değil. Yine de ötesine geçemeyeceğiniz bir çizgi var. Yazıklar olsun sana.

Sashka gözlerini kapattı ve müdahale etmedi. Henüz hiçbir şey olmadı. Artık her şey bitti. Çünkü biz normaliz. Külotun hiçbir yerde olmasına izin vermeyin.

—Nasıl biri olduğun hakkında hiçbir fikrin yok.

-Korkuyorum...

-Sasha, bebeğim, sadece inan, sadece inan. - Belki gerçekten aşık olmuştur. Bu yüzden anlaşılabilir. Sadece alışılmadık. Çok.

Peki, öyle mi?

—Yapamam.

—Biliyorum. Bir nebze. Herkesin yaptığı budur.

Yine de öpüşürüz. Sadece bu... Zaten korkak olduğunuzda. Genel olarak korkutucu. Olağan dışı. Bu amaçla.

Bu korku bile değil ama kesinlikle imkansızdır. Peki, durum böyle mi? O zaman ne düşünecek? Yarın ne düşünecek? Ve yarın hiçbir şeyi değiştirmeyeceksin. Sonsuza kadar. Eğer öğrenirlerse. Ve genel olarak.

Bu her zaman utanç verici olarak değerlendirilmiştir. Avluda. Ve genel olarak.

Ah, ne kadar aptalca. Şimdi külotu görecek.

—Yapamam.

—Korkmayın. Hadi deneyelim.

Külotlar çok çocuksu. Ama yine de biraz... Aptalca falan. Sarı. Orada bir şeyi var. Nasıl bildim?

Havanın kararması iyi. Yalnızca TV'de dans eden mavi bir ışık noktası görülüyor.

Eh, biraz da olsa. Vlad çok normal. Ve öpüşüyoruz. Sadece külot çıktığında büyük ihtimalle öyle olur. Muhtemelen.

—Nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Ve bir ürperti vardı, hepsi bu. Dizler neredeyse göğse doğru bastırılır. Yukarı. Hayatta bundan daha utanç verici bir şey olmadı. Peki, eğer denersen. Biraz olsa. Zaten sıkışmış durumda. Çok uzun zaman. Bu oldukça uzun bir süre. Mümkün değil. Yapamam. Acıyor.

—Sen benim kızımsın. Şimdi. Rahatlayın.

Rahatlamak imkansızdır. Kız olmadığımı söylemeliyim. Belki neredeyse. Peki, eğer öyleyse. Ve kimse bilmeyecek.

— Vlad, korkarım.

Sıkıştı. Tam orada. Nasıl başarısız oldu? Ve ileri. Böylece başardım. Şu anlama geliyor.

— Vlad, ben kız değil miyim?

— Bekle, bekle...

Sormanın faydası yok. Hala bu dizler var... Ve hiçbir yerde yoklar. Aptal, çaresiz bir poz. Ve öyle de yapıyor.

Elbette birbirimize güvenmeliyiz. Pek çok insan bunu böyle yapıyor. Ama başardılar.

-Vlad, işte bu.

-Şimdi, şimdi.

O tam orada. Çok çok uzak. Sonra tekrar tekrar. Ve hızla bu hale geldi.

Bunu bir süre yaparsanız, sıvı ondan akacaktır. Böylece kadınlar hamile kalıyor. Bu gerekli olmazdı. Eh, öyle düşünülüyor. İsim çağırmak için.

Tamam o zaman. Evet, bunu denedik ve bu kadar. Aslında pek değil.

— Vlad...

-Sessiz olun. Bekle.

Ve öyle de yapıyor.

Muhtemelen bu gerçekleşecek. Ben de öyle biliyordum..

-Pekala, Vlad...

Bundan sonra ne olacak? Orada erkeksi olan her şey olacak...İçeride.

-Eh, Vlad... - faydasız.

Ve bunu çok sık yapıyor. Hatta biraz hırladı.

Çıkarmaya vakti olmadı ve bu yüzden böyle oldu.

-İşte bu kadar kızım, bu kadar bebeğim.

-Korkuyorum.

-Sorun değil bebeğim, her şey yolunda. Külotunu giy. Tuvalete gidiyorum.

Korkaklar elbette. Bu hemen. Sonra öylece oturdu. Hatta ağlamak bile istedim. Peki bu nasıl?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post