Burada bazıları arkadaşlarının anneme asıldığını yazdı ama benim durumumda o bir kuzendi ve yeterince akrabanın toplandığı annemin doğum günü kutlamasında doğal olarak alkol vardı. Bir de annesiyle tanıştığında ona iltifat etme ve ona sarılma fırsatını hiç kaçırmayan 19 yaşındaki kuzenim vardı. Doğal olarak, bunu her zaman yalnızca bir tür nezakete bağladım, ancak o gün, onun doğum gününde, bir şekilde verandada sigara içmek için dışarı çıktım ve çardakta ikisinin birlikte oturduğunu gördüm, onu öptü. dudaklarını ve aynı zamanda göğüslerini elbisenin içinden yoğurdu. Bundan sonra sırayla çardaktan ayrılsalar ve artık hiçbir şey olmamış gibi görünse de, duygular karışık kaldı, tabii ki annemin sarhoş olmasına rağmen böyle bir şey yapabileceğini düşünmüyordum. 2 saat 33 dakika 25 saniye sonra gönderildi:< br />Ve bu bir baba olmasına rağmen 22 saat 54 saniye sonra gönderildi:
Belki birisinin buna benzer bir şeyi vardı ya da birisi bu işe karışmıştı?
Burada bazıları arkadaşlarının anneme asıldığını yazdı ama benim durumumda o bir kuzendi ve yeterince akrabanın toplandığı annemin doğum günü kutlamasında doğal olarak alkol vardı. Bir de annesiyle tanıştığında ona iltifat etme ve ona sarılma fırsatını hiç kaçırmayan 19 yaşındaki kuzenim vardı. Doğal olarak, bunu her zaman yalnızca bir tür nezakete bağladım, ancak o gün, onun doğum gününde, bir şekilde verandada sigara içmek için dışarı çıktım ve çardakta ikisinin birlikte oturduğunu gördüm, onu öptü. dudaklarını ve aynı zamanda göğüslerini elbisenin içinden yoğurdu. Bundan sonra sırayla çardaktan ayrılsalar ve artık hiçbir şey olmamış gibi görünse de, duygular karışık kaldı, tabii ki annemin sarhoş olmasına rağmen böyle bir şey yapabileceğini düşünmüyordum. 2 saat 33 dakika 25 saniye sonra gönderildi:< br />Ve bu bir baba olmasına rağmen 22 saat 54 saniye sonra gönderildi: Belki birisinin buna benzer bir şeyi vardı ya da birisi bu işe karışmıştı?
Adım Vetal ve eşim Alina'yı seviyorum! 2019'da işten eve çok daha erken döndüm ve Alina'nın kendi erkek kardeşim tarafından sikildiğini gördüm! ne yapacağımı bilmiyordum. Hemen sinirlendim ve sonra...
Geçen hafta yüzme antrenmanından döndüğümde bu soru beni rahatsız etmeye başladı, annemin duşta olduğunu biliyordum, bu yüzden
eşyalarımı kurumaya asmak için 10 dakikam vardı ve meğerse o da...
Herkese merhaba! Sizlere yakın zamanda başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Eşimle beş yıldır birlikteyiz, bu etkinlikten önce her şey harikaydı. Eşim benden iki yaş büyük ve bu onun ilk...
Kızlar, kocanız olmayan, sevgiliniz olmayan, hatta kan akrabanız bile olmayan bir adam yanlışlıkla çıplak poponuzu görse tepkiniz ne olurdu, ruhunuz ne hissederdi?