Tünaydın arkadaşlar! 25 yaşındayım, üniversiteden bir yıl önce mezun oldum, aynı zamanda çalıştım, şu anda yüksek lisans okuyorum ve büyük bir şirkette çalışıyorum, maaşım ortalamanın üzerinde. Gelişiyorum, kitap okuyorum, hayattan keyif alıyorum ve kendimle uyum içerisinde oluyorum. Temmuz ayında sosyal ağda bir kızla tanıştım (bu tür yöntemleri pek sevmiyorum ama bu durumda da tam olarak böyle oldu). Kız 20 yaşında, normal görünüyor, aynı zekaya sahip gibi görünüyor, bakış açısı biraz problemli ama konu bu değil. Konuştuk ve 2 hafta sonra onu bir toplantıya çıkardım, genel olarak her şey yolundaydı ama kız gerçekten tuhaftı. Sonuç olarak, birkaç gün sonra tekrar yürüdük ve bazı sözlü olmayan sinyaller ve uyum açısından şimdiden hafif bir "erime" hissedildi. Birkaç gün sonra kalpler ve diğer iyilikler göndermeye başladım ama buluştuğumuzda böyle bir şey söylemekten gerçekten korktum. Tatilimden önce tekrar buluşmak üzere sözleştik (2 haftalığına memleketime gidiyordum), ancak iş yerinde bir tıkanıklık vardı ve durumu açıkladıktan sonra iptal ettim. Tatilden döndüğümde tanıştık. Toplantıdan sonra beni evime kadar götürdü, onu öpmeye karar verdi ama o bundan kaçındı. Tatlı bir şekilde gülümsedim ve eve gittim. Ancak kişinin bana kaba mesajlar göndermesi ve samimi bir konuyu mümkün olan her şekilde desteklemesi (tatildeyken) göz önüne alındığında, bunun zaten normal bir arama olduğunu anladım (tatildeyken), beni soymak istediğine dair birçok şaka vardı ve hepsi O. Sonra en ilginç şey oluyor - yazıyor, "3-4. toplantıda neden öyle dudak uçuyorsun?" İçeriği tam olarak hatırlamıyorum ama işin özü bu. Ben de buna, bana böyle şeyler gönderdiğini ve sonra da seni öptüğüm için beni bununla suçladığını söyleyerek yeterince cevap verdim. Yanıt olarak, "pekala, muhtemelen söylediğim kişi değilim" ruhuyla başyapıt niteliğinde bir mesaj alındı. Daha sonra benden yurttaki mobilyaları monte etmemi istedi (memleketi çok uzakta değil ama Moskova'da bir yurtta yaşıyor). Kabul ettim, güzelce sohbet ettim, sonra öptüm ve bu çok uzun süre devam etti. Oldukça proaktifti. Hadi bir daire kiralayalım falan gibi ipuçları bırakmaya başladı. Yurtta seks yapmanın bir seçenek olmadığını söylüyorlar. Daha sonra çok ilginç bir durum ortaya çıkıyor. Hafta sonundan sonra Moskova'ya geleceğini söylüyor. O zaman cumartesi günü şehrinize geleyim diyorum, güya sizin için daha uygun olur ve ilgileniyorum - hadi yürüyüşe çıkalım, şehri gezdirelim vb. Cuma günü arkadaşlarımla buluşacağımı, geceyi onlarla geçireceğimi ve cumartesi günü yanınıza geleceğimi söyledi. Tamam yazıyor. Sonra en destansı şey ortaya çıkıyor - Cumartesi günü kesinlikle ne zaman varacağınızı yazıyor - buna akşam saat 5-6 civarında cevap veriyorum, yolun yeterince uzun olduğunu söylüyorlar ve izin günümde gitmek istiyorum biraz uyu. Akşam 5-6 da nereye gelmek istersin, gündüz gelirsin sanıyordum (hiç konuşmamama rağmen arkadaşlarımın nerede olduğunu biliyordu) diyerek neden histeriye kapılıyorsun? canlı ve oradan şehrine 15 dakika ya da bir saat bile olmadığı açık, ama bunlar detaylar). Tamam diyorum, yani zaten Pazar günü gelecektin, mesela cumartesi günü eve dönüp Pazar öğleden sonra gelmeme izin ver (oradan onun şehrine daha yakın). Buna bir başyapıt cevap daha veriliyor: "Cumartesi günü dinlenmeye, Pazar günü ders çalışmaya zaten kararlıyım." Oraya gidiyorum ve Pazar gününe kadar iletişim kurmuyoruz. Pazar günü aynı konuya yazmaya ve değinmeye başlıyor. Tek söylediğim bunun sizin açınızdan duygusal açıdan olgunlaşmamış bir davranış olduğuydu. Ardından “Benim için planların neler?”, “Benim hakkımda ne düşünüyorsun?”, “Beni seviyor musun?” diye sorular yağmaya başladı ve ben de bunlara çevre dostu bir cevap yazdım. Ondan hoşlandığım ruh, ama teoride bile 2 ay sonra aşk olamaz. “Neden aşk olmadan doğrudan yatağa gitmeye hazırsın?” Sanırım - kendimi sikeyim, 2 aydır iletişim kuruyoruz ve zaten çok tuhafız. İşte o zaman bunun bir zil olduğunu anladım. Sonunda bir şekilde barıştık ve iletişim kurmaya devam ettik. Hemen onun bölgesinde tanıştığımızı söyleyeceğim, artık kimseyi davet edemediğim için şirketim başka bir şehre taşınıyor ve önce yeni bir iş bulmaya, sonra da yeni işin yakınında normal bir daire aramaya karar verdim. . Peki o da bunun farkındaydı, önümüzdeki 2 ay içinde sorunun çözüleceğini. Neyse beni evine davet etti. Her şey yolundaydı, aktif sevişme falan. Toplantıdan sonra, nasılsın diye yazıyorum (genellikle oraya nasıl gideceğini yazıyor - yazıyor, vb.), o da yanıt olarak sadece sekse ihtiyacın olduğunu söyleyerek uçup gidiyor (dürüst olmak gerekirse burada sikildim, göz önünde bulundurarak yanında olmamasıydı). Daha sonra şeker buketi dönemini, romantizmi, iltifatları, peşinden koşan insanları falan özlediğini itiraf etti. Çiçek vermedim ama hasta olduğumda bir iş gezisinden hediyeler de getirdim, her zaman şeker, ilaç, meyve vb. getirdi Yani aslında kendime tamamen duyarsız bir çatlak diyemem. Neye varmak istediğini sordum, dürüstçe herhangi bir gelecek görmediğini vs. söyledi. Ben sadece bu tür konuların yüz yüze konuşulabileceğini, her şey yolundaymış gibi davranılmayacağını söyledim. Daha sonra vedalaştı ve kendisine iyi şanslar diledi. Beyler, açıklayın bana, o neydi? Bir kızın böyle bir davranışı nasıl açıklanabilir ki?
Bir şekilde geri dönmeyeceğim ya da onunla iletişim kurmaya çalışmayacağım, çiçek vererek vb. onu memnun etmem, ama sadece kızın davranışının psikolojisiyle ilgileniyorum.
Durumun analizi ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Ailenin kökeni teorisi. Ensest ve pedofili bu durumun temelinde yer alıyor.
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 49 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version