Ben 35 yaşındayım, o ise 18. Gelecek var mı?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Ben 35 yaşındayım, o ise 18. Gelecek var mı?

Post by Guest »

Kendim hakkında biraz, 35 yaşındayım, çok uzun bir süre bir ilişkim vardı, muhtemelen yaklaşık 10 yıl önce, sonrasında birliktelikler oldu ama ciddi bir şey olmadı ve sonra 18 yaşında bir kızla tanıştım. İnternette tanıştık, hemen işime geldi, kelimenin tam anlamıyla ikinci günde, o ve ben ciddi bir şey olmadan oturduk, sonra ikinci toplantı temelde aynıydı, ama sözlü temas vardı, sarılmalar, öpücükler, sonra biz bir randevuya çıktı ve el ele tutuştu. Daha sonra bana çok samimi fotoğraflar göndermeye başladı, bana isteklerini, ne istediğini, nasıl istediğini yazmaya başladı ama ben apartmanda baş başa buluşalım dediğimde hazır olmadığını söyledi. Fotoğraflarını beğenmeye, yorum yazmaya başladım ve o da benden bunu yapmamamı istedi, ebeveynlerinin erkek kardeşini görebildiğini ve artık ilişkimizi açıklamak istemediğini söyledi, sonra yorumlarda bir adam belirdi ve bana nişanlısı olduğunu, aralarında her şeyin ciddi olduğunu yazmaya başladı ama ona bu konuda bir soru sorduğumda bunun bir tür erkek arkadaş olduğunu, ona her şeyi anlattığını ve benimle ilişki kurmak istediğini söyledi. , kabul ettim ama bu durumdan sonra ilişki bozulmaya başladı, uzaklaşmaya başladı, daha az yazdı, çalışıyorum ve çıldırdım ve tüm yazışmaları sildim ve onu kişi listesinden sildim A diye ekledi beni kara listeye aldı, bir hafta sonra kara listeden çıkarıldı, merhaba yazdı, ben de cevap verdim. Bana bunu neden yaptığını, neyi yanlış yaptığımı, nerede batırdığımı sormaya başladım, peki hiçbir cevap vermedi, sanki bu kısa sürede sevgilisi olmuş, buluşmayı reddediyor. Şimdi durum şu: Ona aşkımı itiraf etmeye başladım, onunla bir ilişki istediğimi yazmaya başladım, belki toplantıda beni dondurur, kabul etmiyor, onun bir ilişkisi olduğu gerçeğine dayanarak erkek arkadaşım, o oradayken ve onunla görüşemiyoruz Ama o onu sevmiyor, ona bağlı. Kendi adıma, onu onunla nasıl olmak istediğime dair her türlü salyası mesaj bombardımanına tutuyorum, ben Bir ilişki istiyor, bunu tartışmak için buluşmamız gerekiyor ama kimseyi aramıyor, sadece mesaja cevap veriyor, şimdilik kısaca konuşacağız, arkadaş olacağız ve konuyu bana kimse açmadı. Ondan ne istiyorum, belki bir ilişki, belki sadece seks, ama erkek arkadaşının çörekleri hakkında konuşmaya başladığında, bana yazması beni şaşırtıyor, on beş yaşında bir çocuk gibi sarsıyor, kıskançlık, öfke, Ona her türlü saçmalığı yazmaya başlıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum beyler. Belki nasıl davranılacağı, onu nasıl donduracağı, onu nasıl uzak tutacağı ama aynı zamanda da ilgisini çekmesi için bazı davranış kalıplarının bağlantılarını verebilirim ki sonuncusundan itibaren benimle ilgilensin, ona bir yazışma gönderdim arkadaşıyla birlikte güya kızın bana yazdığını gördü ve aniden benimle buluşmak istedi ama ben hazır değildim işteydim şimdi yapamam dedim ertesi gün meşgulüm bugün yazdım Bugün ben' özgürüm buluşabiliriz artık yapamayacağımı söylüyor beyler istemiyorum yardımınıza güveniyorum teşekkür ederim

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post