Eşim zaten yedi aylık hamile ve şimdiden herkese, özellikle de arkadaşlarına ağzımın suyu akmaya başlıyor... Boğulma, kurusıkı atış yapmanın artık pek bir faydası yokmuş gibi
Nasıl oldu da bu yola gitti?) Aldatıldı mı?
Eşim zaten yedi aylık [url=viewtopic.php?t=5234]hamile[/url] ve şimdiden herkese, özellikle de arkadaşlarına ağzımın suyu akmaya başlıyor... Boğulma, kurusıkı atış yapmanın artık pek bir faydası yokmuş gibi Nasıl oldu da bu yola gitti?) Aldatıldı mı?
Merhaba.
Adım Danila, 24 yaşındayım.
Moskova'da, Shchelkovskaya metro istasyonunda yaşıyorum.
Sponsor değilim, üzgünüm.
Burada samimi toplantılar için 40 yaşın altındaki kızları ve kadınları...
Ben 65 yaşındayım, eşim ise 60 yaşında. 10 yılı aşkın süredir onunla yatmadım. Ama onun İYİ şeyler yapmasını istiyorum. M, MM, MF ve F ile deneyimim oldu... Büyükleri sever, çok AVANTAJLARI. Çok....
Kendim hakkında biraz, 35 yaşındayım, çok uzun bir süre bir ilişkim vardı, muhtemelen yaklaşık 10 yıl önce, sonrasında birliktelikler oldu ama ciddi bir şey olmadı ve sonra 18 yaşında bir kızla...
Artık 30 cm'den memnun değilim, zaten 45 cm'ye ulaştım, doğrudan solar pleksusa gidiyor ve midemi dinlendiriyor, tarif edilemez bir duygu, özellikle hafif karın ağrısından, çok heyecan verici.
Kim...