Ben 65 yaşındayım, eşim ise 60 yaşında. 10 yılı aşkın süredir onunla yatmadım. Ama onun İYİ şeyler yapmasını istiyorum. M, MM, MF ve F ile deneyimim oldu... Büyükleri sever, çok AVANTAJLARI. Çok. Yazın ve HERKESİN memnun olacağını düşünüyorum. Ben bir boynuzluyum.
Ben 65 yaşındayım, eşim ise 60 yaşında. 10 yılı aşkın süredir onunla yatmadım. Ama onun İYİ şeyler yapmasını istiyorum. M, MM, MF ve F ile deneyimim oldu... Büyükleri sever, çok AVANTAJLARI. Çok. Yazın ve HERKESİN memnun olacağını düşünüyorum. Ben bir boynuzluyum.
Eşim zaten yedi aylık hamile ve şimdiden herkese, özellikle de arkadaşlarına ağzımın suyu akmaya başlıyor... Boğulma, kurusıkı atış yapmanın artık pek bir faydası yokmuş gibi
Nasıl oldu da bu yola...
Hanımınız 33 yaşında 45 yaşındaysa, onu toplantılardan eve sarhoş getiriyorsunuz. Kafede yeni uyuyakalmış, adam gelip depodan eşyalarını alıp evine götürmüş. Çöp kutusuna geldi, masanın altına...
Genel olarak 16 yaşındayken köyde her zaman kalabalık gruplar halinde tatil yapardık ve her yaştan kişiydik
O gün büyükler kaçak içki içiyordu, büyükler ise biz 14 yaşın altındaki herkese kesinlikle...