Genel olarak 16 yaşındayken köyde her zaman kalabalık gruplar halinde tatil yapardık ve her yaştan kişiydik
O gün büyükler kaçak içki içiyordu, büyükler ise biz 14 yaşın altındaki herkese kesinlikle yasaktır)
Ve o zaman ilk defa denedim. Biraz şanslıyım ama yine de şanslıyım. Gecenin sonunda bir şekilde herkes dağılmıştı; çok sarhoş olanlar orada uyudular, biz de komşuyla baş başa kaldık, o da sarhoş oldu ve konuşmaya başladı ve sohbet sekse dönüştü. Henüz almadığımı duyunca inanmadı, yalan söylediğimi, çok yakışıklı olduğumu ve zaten tatmış olmam gerektiğini söyledi. Ve ilk seferi hakkında konuşmaya başladı ve hikayeden ve anılardan heyecanlanmaya başladı ve göğsüne ve alt kısmına hafifçe dokunarak konuşmaya devam etti. Sonra yanıma geldi, elimi tuttu, külotunun içine koydu ve artık erkek olma zamanının geldiğini söyledi. Hemen sertleştim, bunu gördü, elini nazikçe penisimin üzerinde gezdirdi, beni öptü ve elimden tutarak beni bir sonraki ahıra götürdü.
Bir sonraki ahıra girdiğinde elbisesini çıkardı. çekingen olma, ama onu al dedi. Ben de onun göğsünü ve karnını öpmeye başladım, o da kanepeye oturdu, elleriyle başımı alıp aşağı ve aşağı indirdi.
Sonra bana oturup keyfini çıkarmamı söyledi. Ve sonra doğrudan ağzına geldiğinde sadece baş dönmesi ve zevkten gözlerinde kararma vardı. O da şaşırıyor ve ilk defa bu kadar dayandığımı söylüyor. (Tabii ki o gün sinirle uyandım ve mastürbasyon yaptım).
Spermin tamamını emdikten sonra nazikçe mastürbasyon yaptı, prezervatifi taktı ve üstüne oturdu.
Genel olarak o gün onunla çeşitli pozisyonlarda 4 kez geldim.
Cinsiyet açısından iyi olduğumu, uzun süre dayanabildiğimi ve boyumu beğendiğini (toplamda 16 cm ve şişman değil), büyüklerden hoşlanmadığını söylüyorlar, ama öğrenmem gerekiyor ve genel olarak bana yıllar sonra öğretti.
/>Ayrıca çılgın bir fetişi vardı, 4 beden kocaman göğüsleri vardı ve bunların arasında sikilmeyi ve yüzüne boşalmayı seviyordu. ya da ağzında. Bu aralar öyle bir noktaya geldiğini hatırlıyorum ki, günde 5 kez onu bu şekilde becerdim
Köye geldiğimde yaklaşık 4 yıl boyunca seviştik, sadece maraton seks, ta ki o köyü çok uzakta bırakıp orada evlenene kadar. Ancak ayrılmadan önce, o zamanlar 38 yaşında olan, boşanmış ve uzun süredir seks yapmayan en yakın arkadaşına bizimle ilgili her şeyi detaylı bir şekilde anlattığını, eğer benimle görüşmekten çekinmeyeceğini söyledi. ilgimi çekti.< br />Onu birçok kez gördüm, güzel olduğundan değil ama daha olgun biriyle yatma isteğim ve arzum beni ele geçirdi.
Genel olarak bizi bir araya getirdi) < br />Anlaşıldığı üzere, iletişim konusunda çok mütevazı olduğu ortaya çıktı ve doğası gereği tam bir melekti, ancak heyecanlandığında tam anlamıyla bir kaplana dönüştü. Ve tutkulu bir kadın. Her zaman arka tarafa sığar. Ve zirveye çıktığında bazen o kadar öfkeyle zıplıyor ki toplarını kırıyor. Onu hala zaman zaman görüyoruz.
Ve kızı kaç kez inlemelerinden uyanıp bizi gözetledi. Tanıştığımızda 17 yaşındaydı ve birkaç yıldır hâlâ onunla yaşıyordu ve baktığımda kendini nasıl okşadığını gördüm
Onunla bunun hakkında konuştum, oldukça açıktı, öyle olduğunu söyledi bizi çok izlediler, baktılar, sonra onlar da aynısını erkek arkadaşlarına yaptılar. Kendisini okşadığı için de çok çabuk heyecanlandığını, kendini okşamak zorunda kaldığını söyledi. 13 yaşında başladığından bu yana sürenin uzadığını söylüyor. Oyuncaklarını sergilemekten bile çekinmedi.
2 adet küçük dildo ve 1 adet 14 cm vibratör.
16 yaşında 27 yaşında biriyle. ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version