Merhaba, 24 yaşındayım. Hayvanat bahçesi, yumruklama, altın duş, dibini suyla doldurma konuları oldukça ilginç - ama her şey değil. Bir de tanıdığım bir arkadaşım var, o da fisting konusunu seviyor. Biz sıska adamlar değiliz, hemen söyleyeyim. Ve üçlü arkadaşlık seksini sevmesine rağmen, şimdi onun bilgisi olmadan buraya yazıyorum, bu yüzden bire bir fikri de normal. Klasik iletişime duyulan ihtiyaç gerçeği ortadan kalkmamıştır. Yabancılarla yatağa atlamam. Oldukça fazla tabu var, kasıtlı olarak fiziksel zarar vermekten hoşlanmıyorum, neşe bana göre değil ve 26 yaşın altındaki kadınsı olmayan erkekleri arıyorum. Eğer ilginç türleri iyi okuduysanız yazının başında O zaman umarım deneylere ve önerilerinize açık olduğum konusunda bir anlayış oluşur. Çok fazla deneyimim yok/bizim ama heyecanım var. Ne yazık ki henüz hiçbirimizin yeri yok, benim de yaza kadar kesinlikle yok.
Genel olarak hayvanat bahçelerinde kişisel olarak birçok deneyimim oldu, ancak bu birkaç yıl önceydi. Ben de bazen seyircilerle oynamayı seviyorum ve benden başkaları için güzel bir şey yapmamı istemiyorum. Biz genelciyiz ve sadece Varlıklar veya Yükümlülüklerle ilgilenmiyoruz. Daha fazlasını istiyorsanız sadece birini alıp diğerini kullanmak çok adil değil. Tekrar açıklık getireyim. Öncelikle benzer ve benzer ilgi alanlarına sahip bir arkadaş arıyoruz ve seks, arkadaşlığı güçlendiren hoş bir eklentidir ve bir dahaki sefere merhaba ve hoşçakal olmadan takılmanın ve sessizce ayrılmanın bir yolu değildir. Bir şey olursa TG'ye yazmak daha iyi olur, aksi takdirde forumu çok sık ziyaret etmiyorum: @Yulik_San
24 yaşındayım, bir arkadaşım var, tombuluz, 26 yaşından küçük biriyle yumruklaşmaya ilgi duyuyoruz vb. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Bayanlar, Moskova'da samimi toplantılar, 30-45 yaşındayım (19 yaşındayım)
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 26 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version