Merhaba, 24 yaşındayım.
Birçok insan için görünüş son derece önemlidir, o yüzden hemen söyleyeyim. Görünüş olarak ucube gibi görünmüyorum ama fazla kiloluyum. 177 boyumla 98 kg'ım.
Ayrıca 13 cm'lik pantolonum da pek yok.
Yine de ben genel bir insanım ve aynı tüm varlık ve yükümlülükleri arıyorum , sadece sohbet etmekle bile ilgilenmiyorum. Aynı düşünce yapısına sahip değiliz, sadece sonuca üzüldüm. Her şey, aynı anda ve her şekilde, yakınlığın hoşuma giden yanı da bu. Şimdi iyi şeyler için. St.Petersburg'da yaşıyorum, canlı iletişim ilginç. Kim olduğunuzun ve neye benzediğinizin pek önemi yok, benim vücut tipime sahip erkekler de hoş karşılanır, b olmadan. Tek dileğim +- benim yaşımda olman. Arkadaşlığı yürüyüşler, akşam filmleri ve belki de eğlence amaçlı samimi oyuncaklar şeklinde görüyorum. Bilgisayar oyunları, rahat iletişim ve oldukça iyi yemek pişirebiliyorum. Boş zaman etkinlikleri için gelen öneriler de memnuniyetle karşılanmaktadır. Oldukça çok yönlü bir adamım. Kısa süre önce yumruk atmak, mideyi suyla doldurmak, lavman gibi konulara ilgi duymaya başladım. Hatta arka taraf veya kirli taraf gibi şeyleri seviyorsanız, bunun hakkında konuşurum. Burada birkaç sorum ve ilgi alanım var ama hiçbir deneyimim yok. Olursa sepetime yazarsan daha iyi olur, yoksa foruma çok sık oturmuyorum: Yulik_San Hoşçakal, umarım benimle tanıştığına memnun olursun
St. Petersburg'lu genç bir eşcinsel adam, alışılmadık ilgi alanlarına sahip arkadaşlar arıyor. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version