Eşcinsel, 25'e kadar gerçek eşcinsel arkadaşlar arıyorum, çok sapık tatlarla. SPB.General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eşcinsel, 25'e kadar gerçek eşcinsel arkadaşlar arıyorum, çok sapık tatlarla. SPB.

Post by Anonymous »

25 yaşındayım, St.Petersburg'da yaşıyorum. Tazgit etmek ve ilgi alanlarının çakıştığı adamlarla arkadaş olmak istiyorum. Ve 18 yaşın altındaki veya 25 yaşına kadar. 6 yaşından itibaren eşek içinde karşılıklı olarak almaya başladı, bu yüzden çok denedim ve açgözlülükten gelen tatlar daha fazla ve daha parlak.
Hayvanat Bahçesi Seks, Seks Kullanılmadım, Karnın Suyla Anal Doldurulması, Ass Yiyecek Yemek. Erken deneyimim nedeniyle, bunu normal olarak görüyorum ve bu yüzden kendim küçük erkeklere sempati duyuyorum ve hatta böyle tanışıyorum. Şimdi fistiş için en büyük ilgim var, her iki rolde de görsel olarak ve duyguları gerçekten seviyorum. Olağandışı seks oyuncaklarını seviyorum. Zeminin ikamesi ile kadın kıyafetleri ve şakalar giymeyi sevmiyorum, ben bir adamım ve erkek arıyorum. Herhangi bir şekilde, bir üyeyle bile kız benim için ilginç değil.
Tuvalet konularında sağlıkla ilgili. Ama ağzımda ter almak istemiyorum. Her ne kadar başka şeyler sırasında sırtınızdaysa ya da yıkamadan bana girmek istersen küçümsemememe rağmen.
sadece siklerini her yere dürtebilecek ve BDSM aptal ve geçişleri gibi davranabilen solo varlıkların hayranı değil, ama kendileri dokunulmaz. Beni ve ben istiyorum.
Acaba genellikle benimle aynı kişi olup olmadığını merak ediyorum) Uyuşturucuda yazıyor, tanışmaktan memnuniyet duyacağım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post