Merhaba. 22 yaşındayım ve HİÇ seks yapmadım. Kesinlikle. Tek bir ilişkimiz vardı ama çok uzun değildi ve bu süre boyunca en fazla 3 kez oral seks yaşadık. Son zamanlarda genitoüriner sistemle ilgili sorunlar yaşamaya başladım, üroloğa gittim ve prostatit olduğumu söyledi. Tamam, bir miktar hap aldım, onları alırken her şey yolundaydı. Ancak almayı bırakır bırakmaz, daha önce olduğu gibi aynı belirtiler yeniden ortaya çıktı. Hijyene dikkat ediyorum ve daha önce de söylediğim gibi seks hiç olmadı. Kronik prostatit hastası olduğum ve yeterince tedavi görmediğim düşüncelerinden uzaklaşıyorum. Ama bir sorum vardı: Seks eksikliği genitoüriner sistemin sağlığını etkileyebilir mi? İnternette bu tür hastalıkların riskinin arttığına dair bilgiler okudum, evet. Bunca zaman sadece mastürbasyon yapıyorum.
Merhaba. 22 yaşındayım ve HİÇ seks yapmadım. Kesinlikle. Tek bir ilişkimiz vardı ama çok uzun değildi ve bu süre boyunca en fazla 3 kez oral seks yaşadık. Son zamanlarda genitoüriner sistemle ilgili sorunlar yaşamaya başladım, üroloğa gittim ve prostatit olduğumu söyledi. Tamam, bir miktar hap aldım, onları alırken her şey yolundaydı. Ancak almayı bırakır bırakmaz, daha önce olduğu gibi aynı belirtiler yeniden ortaya çıktı. Hijyene dikkat ediyorum ve daha önce de söylediğim gibi seks hiç olmadı. Kronik prostatit hastası olduğum ve yeterince tedavi görmediğim düşüncelerinden uzaklaşıyorum. Ama bir sorum vardı: Seks eksikliği genitoüriner sistemin sağlığını etkileyebilir mi? İnternette bu tür hastalıkların riskinin arttığına dair bilgiler okudum, evet. Bunca zaman sadece [url=viewtopic.php?t=938]mastürbasyon[/url] yapıyorum.
prezervatifsiz seks , kuni muni. Analiz, yükümlülüğü olmayan bir klasik var. Ve genel olarak, burada tanıştık test sonuçları? Yoksa çok az deneyim var mı, toplantılar? . Ve böylece, klavye düzenini...
Her aile bireyinin cinsel ilişkilerde bir krizin ortaya çıktığı bir durum olduğunu düşünüyorum. Krizlerinizi nasıl çözdünüz? Örneğin, bir erkek veya kadın partnerine cinsel açıdan ilgi duymayı...
Seks, kişinin duygusal durumu üzerinde güçlü bir etkiye sahip olabilir. Yakınlıktan sonra duygusal olarak nasıl hissediyorsunuz? Seksten sonra en sık hangi duyguları yaşarsınız?
Seks benlik saygısını ve güveni etkileyebilir. Seksin kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olduğunu düşünüyor musunuz? Seksin hangi yönleri olumlu özgüveninize katkıda bulunuyor?