Kızlar, karşılıklı mastürbasyon hakkında ne düşünüyorsunuz, seks olmadan, sadece birbirinize bakarak mastürbasyon yapmak? Ya da seks sırasında yakınınızdaki birisi size bakarken mastürbasyon yaparsa, hiç böyle bir deneyim yaşadınız mı?
Kızlar, karşılıklı mastürbasyon hakkında ne düşünüyorsunuz, seks olmadan, sadece birbirinize bakarak mastürbasyon yapmak? Ya da seks sırasında yakınınızdaki birisi size bakarken mastürbasyon yaparsa, hiç böyle bir deneyim yaşadınız mı?
Siz kızların, erkeklerin mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmaktan hoşlanıp hoşlanmadığınızı bilmek çok ilginç. Erkeklerin kızların mastürbasyon yaptığı şekilde mastürbasyon yapmayı...
Ergenlik yıllarınızda sınıf arkadaşlarınızla sık sık mastürbasyon yaptınız mı / hala okuldaysanız şimdi de mastürbasyon yapıyor musunuz?
Last post
Dostum zamanında sınıf arkadaşıma yapmıştim ama yapmani önermem cok büyük bir yük biniyor üstüne yani kendini af edersin orospu çocuğu gibi hissediyorsun yapma yani
İyi günler dilerim
Bir kez daha başarılarımla övünmeye geldim!
Nispeten yakın zamanda evimin dışına çıkıp daha az güvenli bir alanda pislik yapmayı düşünüyordum. Seçimim, interkom kodunu bildiğim on dört katlı komşu...