30 yaşında 40 yaş üstü kadınlara ilgi duyuyorsanız, yani bazen 47-48'e kadar çıkıyor... Milf kategorisi genç kadınlara göre normal mi? Bu neden açılıyor?
30 yaşında 40 [url=viewtopic.php?t=959]yaş[/url] üstü kadınlara ilgi duyuyorsanız, yani bazen 47-48'e kadar çıkıyor... Milf kategorisi genç kadınlara göre normal mi? Bu neden açılıyor?
Artık 30 cm'den memnun değilim, zaten 45 cm'ye ulaştım, doğrudan solar pleksusa gidiyor ve midemi dinlendiriyor, tarif edilemez bir duygu, özellikle hafif karın ağrısından, çok heyecan verici.
Kim...
Hanımınız 33 yaşında 45 yaşındaysa, onu toplantılardan eve sarhoş getiriyorsunuz. Kafede yeni uyuyakalmış, adam gelip depodan eşyalarını alıp evine götürmüş. Çöp kutusuna geldi, masanın altına...
29 yaşına girdim ama hiç ilişkim olmadı. Özel hayatımdan vazgeçebilir miyim, henüz vazgeçemez miyim? Kendime pek güvenmiyorum ve ortalama bir görünüme sahip olmasına rağmen kızlar ondan pek...
Kadınım arkadaşlarıyla partiden eve tamamen sarhoş bir şekilde geldi. Bacakları onu zorlukla taşıyabiliyor, fırtınalı, konuşması tutarsız. Soyunmak ve yıkanmak için yardım istiyor.Yıkanırken...