Bu hikaye en ufak bir kurgu içermeyen en saf gerçektir ve küçük, sıkıcı bir girişle başlamak istiyorum, ancak her satırı okumalısınız!
O halde size biraz kendimden bahsedeceğim.
Adım Alexey, 25 yaşındayım. Uyruğuna göre Rus, baba tarafından Yahudi karışımı.
Boy 185, atletik yapı. Gri-mavi gözler, koyu, hafif kıvırcık saçlar.
Tam bir güven duygusu uyandıran sıra dışı, büyüleyici bir karizmaya sahibim. Hakkımda insanların ya beni deli gibi sevdiği ya da büyük olasılıkla açıklanamaz bir kıskançlıktan dolayı benden hararetle nefret ettiği söylenebilir.
Hayattaki girişimci yaklaşımımın kendini göstermesi çok uzun sürmedi ve 20 yaşımdayken 4 pozisyonlu bir araba yıkama + dünyayı ele geçirmek için büyük gençlik planlarım vardı!
22 yaşımda belli bir miktar para biriktirdim ve iş geliştirme için ortaklar buldum. 2 Kafkasyalı oldukları ortaya çıktı. Onlara para yatırmak ve yatırımcılarından bir yıllığına 6 milyon ruble daha borç almak zorunda kaldık. Sonra hayatım vektörü değiştirdi. Bana iftira atıldı, iş elimden alındı ve özel bir yatırımcıya borçlarla baş başa bırakıldım. Ona olan borcumu ödemek için 2 kredi çektim, arabayı sattım, kredi ve tanıdıklar aldım.
Bankalara asgari ödemeyi ödemek için acilen iş bulmaya karar verdim, sonra ne olursa olsun!
Acil bir iş bulmaya karar verdim... İşte asıl hikayem burada başlıyor!
Özgeçmişimi derledikten sonra onu birkaç bankaya gönderdim (evet, ironi...)
Birkaç gün sonra, güzel bir Mayıs sabahı cep telefonum çaldı.
— Merhaba!
—Günaydın! Bu Alexey mi?
Telefonda hoş ve şakacı bir kadın sesi duyunca cevap verdim:
—O kişi o!
— Alexey, adım Svetlana Vladimirovna, Bankayı temsil ediyorum (adını söylemeyeceğim). Hala iş mi arıyorsun?
— Çok fazla arama var!
— Bu öğleden sonra röportaj için gelmeye hazır mısınız?
—Büyük bir arzuyla! - Cevap verdim ve röportaj için hazırlanmaya başladım.
Saat 17:00, bankaya gidip gerekli telefon numarasını arıyorum. 20 yaşlarında genç bir kız beni karşılıyor ve toplantı odasına götürüyor.
Yaklaşık 10 dakika sonra Svetlana Vladimirovna içeri girdi. 35 yaşlarında, ince bir vücuda sahip, klasik etekli ve meydan okuyan bir görünüme sahip lüks bir kadın.
— Alexey, iyi günler (resmi olarak söyledi).
—İyi günler, Svetlana Vladimirovna.
Bir röportaj yaptık ve sonunda tüzel kişilerle çalışmak üzere departmandaki boş bir pozisyon için deneme süresine başvurma teklifi aldım, Svetlana departmanın yöneticisiydi.
Svetlana Vladimirovna ile görüşmenin ağızda kalan tadı oldukça olumlu ve hoştu.
Bankada bir ay çalıştıktan sonra menajerim Svetlana'nın iyi bir kaltak olduğunu fark ettim! Başka ne aramalısınız...
Sesini yükseltiyordu, her zaman sinirli ve çelişkiliydi. Onu memnun etmek kesinlikle imkansız!
Bir akşam bana iş yükledi ve geç kaldım. Beni ofisine çağırdı.
Yanına gittiğimde masasında oturduğunu gördüm ve şunu duydum:
— Alexey, burada çalışmak ister misin?
—Beğendim (kuru cevap verdim).
—Oturun...
Alışkanlık gereği telefonumu elimde tutarak masaya onun karşısına oturdum.
Yaklaşık 5 saniyelik bir duraklama oldu, beni gözleriyle yedi ve ardından şunu söylemeye başladı:
—Sen tatlı bir adamsın, yakışıklı. Şu anda patronunu memnun etmeni istiyorum.
İşte bu kadar. Bu cümleyi basit ve kolay bir şekilde söyledi, yeterince tepki verecek zamanım bile olmadı...
— Alexey! Sağır mısın?
Farkına varmadan telefonumun ses kaydedicisini açtım.
— Svetlana Vladimirovna, anlamıyorum...
—Özellikle yetenekli olanlar için bunu son bir kez tekrarlayacağım. Şimdi masamın altına girip beni yalayacaksın... yoksa seni kovacağım, şimdi beni anlıyor musun?
—Sanırım şimdi anladım, Svetlana Vladimirovna.
Bunu söyledikten sonra kayıt cihazını onun cümlesiyle açtım. Daha sonra telefonu sessizce video kaydına ayarladı.
— Svetlana Vladimirovna, yarın sabah bu kayıtla amirlerinize gideceğim, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
—Sen bir köpek yavrususun! Kimse sana inanmayacak! KOVULDUN! Defol buradan!
Öfkeliydi.
- Svetlana, neye inanmayacaklar? Beni cinsel eylemlere zorladığınız ve beni kovmakla tehdit ettiğiniz için mi?
Cep telefonu kameramı ona doğrulttum ve tepkisini kaydettim.
Şok oldu ve bana bazı belgeler fırlattı.
Kaydı durdurdum ve ona yaklaştım. Her zamanki gibi klasik bir kıyafet giymişti. Onu saçından tuttu, biraz kendine doğru çekti ve kulağına sessizce şunları söyledi:
- Sen sinir bozucu bir fahişesin, şimdi söylediğim her şeyi yapacaksın, yoksa seni kovacağım, anlıyor musun beni?
Yanıt vermedi. Saçını bıraktım.
—Yarın görüşürüz, Svetlana Vladimirovna.
Ben ayrıldım ve o tamamen donmuş halde masada hareketsiz oturmaya devam etti.
Ertesi sabah işe geldim. Görevlerim arasında cuma günleri sabahları, geçen haftanın sonuçlarıyla birlikte bölümle ilgili bir rapor ve yeni haftanın çalışma planını masasına koymak da vardı. O sabah ofisi kapalıydı; henüz işe gelmemişti.
Harika bir ruh halindeydim! Cep telefonum çaldığında masama oturdum.
Telefondaki endişeli kadın sesi:
— Alexey. Dün olanlar... (Bitirmesine izin vermedim ve sözünü kestim)
- Çeneni kapat ve beni dikkatle dinle. Şimdi üstlerinize şikayetle gideceğim, sonra yetkililere bildireceğim. Sadece seni işten çıkarmakla kalmayacak, aynı zamanda kendini de soruşturma altında bulacağım, kaltak, duydun mu beni?
Telefonu kapattım ve kapattım. Olanlardan keyif almaya başladım!
3 saat geçti, Svetlana Vladimirovna hâlâ bankada değildi. Elbette yetkililere gitmeye, hatta yetkililerle iletişime geçmeye bile niyetim yoktu. Tüm bu hikaye beni eğlendirdi, eğlenmeye karar verdim.
Sonra onu gördüm; "yüzü yoktu", kasvetli, uykusuz ve öfkeliydi. Kimseyi fark etmemiş gibi davrandı ve ofisine doğru yürüdü.
Yaklaşık 10 dakika sonra bir şeyler yapabileceğime karar verdim! Onu dahili iş telefonundan aradım:
— Svetlana Vladimirovna, bu Alexey. Raporları hazırladım ve şimdi geleceğim.
Telefonu düşürdüm ve raporlarla birlikte belgeleri toplamaya başladım. Etraftaki meslektaşları kendi dalga boylarındaydı ve hiçbir şey hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Bu onlar için normal bir gün.
Onun ofisine gittim. Kimse gelmesin diye kapısını kilitledim. Bana sessizce, anlaşılmaz bir şekilde bakıyor.
Geliyorum, önündeki masaya oturuyorum ve doğrudan gözlerinin içine bakıyorum.
— Şu ana kadar sizinle olan kayıtlarımız bende ve kimse onları görmedi. Ama... Şimdi bunları çözeceksin, anladın mı?
—Ne dedin?!
Avucumla yüzüne sert bir şekilde vurdum.
- Kapat çeneni ucuz (çok emin ve sakin bir şekilde söyledim).
Masadan kalktım ve onu saçından tuttum. Onu ofisin ortasına götürdü ve diz çöktürdü.
Şaşırtıcı bir şekilde itaatkardı.
- Ağzını aç (açtı) şimdi pantolonumun düğmelerini çöz (düğmelerini açmaya başladı) Svetlana Vladimirovna, onu ağzına koymanı istiyorum.
Sert penisimi ellerine aldı ve yavaşça emmeye başladı. Bir dakika sonra onu saçlarından sıkıca tuttum ve ağzına sertçe sikmeye başladım, öğürmeye başladı. Bu fotoğraf beni çok heyecanlandırdı, cep telefonumu çıkarıp videoya kaydetmeye başladım.
- Hey sürtük, sikimi emmeyi sever misin? (Ben filme alıyorum)
Bunu görünce durdu ve korkuyla benden uzaklaştı:
- Alexey, ne yapıyorsun? HIZLI durdurun!!! Sorun yaşayacaksın yavru köpek!!!
- Peki neden bu kadar agresifsin ve daha bir dakika önce dizlerinin üstüne çöküp beni ağzına alıyordun! ... Genel olarak evet. Şimdi sen ve ben masrafları sana ait olmak üzere bir otele gideceğiz ve sen de tüm kayıtlarımı silmek için benim için her şeyi yapacaksın. 15 dakikanız var.
Bir şey söylemesine izin vermeden fermuarımı çektim ve ofisinden çıktım. 15 dakika sonra kendisini iş telefonundan aradım ve artık ayrılma zamanımızın geldiğini, sokakta Banka girişinde beklediğimi söyledim.
Dışarıda hava güzel ve sıcaktı. Beyaz Audi A4'ün yanında bekliyordum, bu Svetlana Vladimirovna'nın arabasıydı. Ve böylece dışarı çıkıyor. Sessizce arabaya biniyorum, yanına oturuyorum. Bana üzgün bir bakışla bakıyor. Ona şunu söylüyorum:
—Artık benim şeyimsin. Sen bir hiçsin ve ben senin efendinim. Sen pis bir fahişesin ve sadece sik emmede iyisin. Bugün seni her yerde becereceğim ve sen de bana hizmet edeceksin.
Bir şey söylemeye çalıştı ama yüzüne tükürdüm.
— Ve unutma yaratık, DEDİĞİM HER ŞEYİ yapacaksın!
Kendini kuruladı, yanaklarından gözyaşları aktı. Buna hiç önem vermedim ve Svetlana soyadıyla oda ayırtmak için tanıdığım bir oteli aramaya başladım. Oda ertesi gün öğlen 12'ye kadar rezerve edildi. Gözyaşları akmayı bıraktı... Adresi ona yazdırdım ve yola çıktık.
Otele geldiğimde odanın parasını kartla ödedi, sonra ben yemek ve birkaç şişe şampanya sipariş ettim. Her şey odaya getirildi ve her şeyin parasını o ödedi.
—Şimdi ne olacak? (tereddüt ederek söyledi)
Yüzüne güçlü bir tokat attım, sonra bir tane daha ve onu yatağa fırlattım.
—Bana bir daha soru sorarsan seni boğarım ya da küvette boğarım... Çabucak külotunu çıkar, eteğini çıkar ve yatağa yüz üstü yat.
Şampanyayı açtım, Svetlana Vladimirovna'nın çıplak poposuyla uzanmasını ve meyvelerden bir şeyler yemesini izleyerek yavaşça şişeden içmeye başladım.
Yarım şişe içtikten sonra biraz sarhoş oldum ve Svetlana'dan dört ayak üzerinde bana doğru sürünmesini istedim. Bir sandalyede oturuyordum. Fermuarını açıp penisini çıkardı. Svetlana sürünerek yaklaştığında aletini dudaklarının üzerinde gezdirdi ve onu bir yudumda yarım şişe şampanya içmeye zorladı. Karşımda dört ayak üzerindeydi. Sonra sikimi bu kaltağın ağzına soktum ve ikinci şampanya şişesini açmaya başladım. O berbattı, hoşuma gitti. İkinci şişeden sadece birkaç yudum aldım ve Svetlana'yı hepsini bir yudumda bitirmeye zorladım. Saat henüz 15:00'ti ve önümüzde daha saatler var!
Saçından tuttum ve yüzünü kaldıracak şekilde onu yukarı çektim. Amına tükürdüm ve yüzüne güçlü bir tokat attım. Daha sonra onu alıp banyoya götürdü.
—Banyoya gir fahişe... Başka bir şey çıkarma, sadece içeri gir.
Sarhoştu, külotlu ve eteksiz, gömlek ve ceketle banyoya girdi. Orta derecede ılık bir duş açtım ve sulamaya başladım. Bana taytımı çıkarmamı söyledi. Daha sonra cep telefonumu alıp onu filme almaya başladım ve mastürbasyon yapmasını söyledim. Küvet 2 kişilik büyüktü, bu yüzden küvette otururken bacaklarını açtı ve amını parmaklamaya başladı. Bu arada, bacaklarının arası tamamen pürüzsüz değildi, tıraş olduğu açıktı ama her zaman değil, bu yüzden kıllar vardı. Bunu sevdim. gözlemlemeye başladım. 2 dakika sonra tuvalete gitmek istedim. Duşu kapatıp üzerine işemeye başladım. Akışım doğrudan yüze yönlendirildi... Ağza. Sonra saçına ve boynuna... Her yerine işedim. Videoyu çekmeyi bıraktıktan sonra ona banyodan çıkmasını ve dizlerinin üstüne çökmesini söyledi. Diz çöktü ve aletimi ağzına soktum. Emmeye başladı ve aletim sertleşti. Penis boyum 20 cm.
Sonra ona köpek stilinde durmasını ve dirseklerini itmeye dayanmasını söyledim. Sabunu elime alıp kıçını köpürttüm. Daha sonra penisini anüsüne sokmaya başladı. Başını içeri soktu ve ona şunları söyledi:
— Seni pis pislik, söyle seni kıçından sikeyim, söyle bana seni kıçından sikeyim fahişe!
- Beni kıçımdan sikmeni istiyorum (gücendiğini söyledi).
Tüm uzunluğunu ona zar zor soktu ve onu kıçından sikmeye başladı.
Çığlık atmaya başladı, avucumla kıçına çok sert vurdum ve avucumla ağzını kapattım. Onu kıçından sikmeye devam ettikçe daha da heyecanlandım. Onu kalçalarından yakaladım ve sikimle kıçına tecavüz etmeye başladım. Ben de analına boşaldım.
Kadını kendisine doğru çevirdi, oturttu ve aletini ağzına soktu. Şimdi az önce kıçındaki penisi emiyor ve yalıyor.
Yine çılgınca heyecanlanmaya başladım ve şimdi yeniden ereksiyon halindeyim. Tekrar onu ağzından, tam boğazından kabaca sikmeye başladım. Saçından tutarak yatağa doğru sürükledim. Onu yatağın yanındaki yere attı ve kalan tüm kıyafetlerini yırttı. Göğüsleri 3 numaraydı, muhteşemdi. Şimdi çıplak, yerde, sırtüstü yatıyor. Bacaklarını zorla ayırdım ve amına vahşice tecavüz etmeye başladım. Göğsü şiddetle inip kalkıyordu. Svetlana Vladimirovna'yı becerdim! Yaklaşık 10 dakika süren yoğun sikişmenin ardından amına boşalmaya başladım ve bitirdiğimde avucumla yüzüne sert bir şekilde vurdum.
- Senden nefret ediyorum... (dedi)
—Lanet olası sürtük, önümüzde hâlâ koca bir gece var, bu sadece başlangıç.
Ona ayağa kalkıp yatağın ortasında dört ayak üzerinde durmasını söyledim. Ve böylece, muhteşem bir vücuda ve göğüslere sahip 35 yaşında bir orospu yatağın ortasında dört ayak üzerinde duruyor. Kemerimi pantolonumdan çıkarıp kıçına, sırtına ve sırtına kırbaçlamaya başladım. Darbeler orta şiddetteydi ama izler kaldı ve acı çekiyordu.
Onu dövmeyi bıraktıktan sonra bir şişe şampanya aldım ve parmaklarımla anal bölgesini okşamaya başladım. Sonra şişenin boynunu kıçına sokmaya başladı. Onun için acı vericiydi ama benim için komikti. Bu fahişeyi sonuna kadar sikmek istedim!
Ve şimdi boyun zaten tamamen kıçına giriyordu. Hızla boynunu takıp çıkarmaya başladım. Onu bir şişeyle kıçından sikmek hoşuma gitti ve yeniden heyecanlanmaya başladım. Şişeyi ona daha sert iterek yüzünü kendime çevirdim. Dört ayak üzerinde duruyor, kıçında bir şişe var ve yüzü bana dönük.
—Bana ağzından sikmemi söyle.
— Ağzıma sik beni.
—Bana ağzından sikmemi söyle!
— Ağzıma sik beni (bunu zaten ifadeyle söyledi)
Penisimi onun ağzına soktum. Bu sefer kendisi uyandırıldı. Sert meme uçlarını gördüm ve beni emmesinden keyif aldım.
Dili ile yaladı ve tekrar yuttu. Ahlaksız sürtük. Şişeyi tuttum, bana baktı ve şöyle dedi:
—Beni hemen şimdi kıçımdan sikmeni ve oraya boşalmanı istiyorum.
Onu hızla çevirdim, bir şişe çıkardım ve aletimi anal bölgesine soktum. Avuçlarımla kıçına vurarak onu yaklaşık 30 dakika boyunca kıçından becerdim. Boşalmak istediğimi hissettiğimde sikimi onun amına soktum ve tam kapasite çalışmaya başladım! Kelimenin tam anlamıyla ona tecavüz ettikten sonra şiddetli bir şekilde boşalmaya başladı, göğüslerini tuttum ve bacaklarının arasına, amının içine girdim. Onu spermiyle doldurdu. Sonra yorgun bir şekilde yatağa uzandım ve bana 20 dakika daha oral seks yaptı ve parmaklarını kıçına soktu.
Sonra onun duşa girmesine izin verdim. Daha sonra onu yanına yatmaya çağırdı. Gece saat 12 civarında uykuya daldık... Sabah saat 3 civarında penisimi emdiği gerçeğiyle uyandım, heyecanlandım... 5 dakika sonra onu üstüne koydum. geri çekildi, ellerini kaldırdı, bir kemerle bağladı ve başlığa bağladı. Bacaklarını kaldırdım, amının içine soktum... yavaşça girmeye başladım... Akmaya başladı... Biraz daha yoğun bir şekilde girdim ve güzel meme uçlarının nasıl da güçlenerek sertleştiğini gördüm ve onu göğüsler ritme göre cinsel açıdan sallanıyordu. Onu yaklaşık 15 dakika siktikten sonra çıkardım ve keskin bir şekilde kıçına girdim. O ciyakladı, aletim kıçındayken durdum, sonra iki elimle boynunu tuttum ve onu kıçından sikmeye başladım! Bacaklarının yukarı kalkması ve bağlı elleri beni daha çok heyecanlandırdı. Kıçını dövdüm, yırttım ve onu boğdum. 2 dakika sonra boşaldığını hissetmeye başladım ve bir araya geldik, tutuşumu gevşettim... İçini çekti.
Sonra bacaklarını açtım... bacaklarının arasını okşadım. 2 parmağını amının içine soktu. Sonra 3, sonra 4. Orası çok ıslanmıştı ve ben onu yoğun bir şekilde mastürbasyon yapmaya başladım. Bütün elimi ona soktum... mücadele etti ama bağlıydı. Onu yumruklamaya başladım ve o da seğirmeye başladı ve bolca geldi. Yorgunluktan elleri sırtına bağlı bir şekilde uykuya daldı. Yastık başının altındaydı.
Sabah onu çözdüm, odadaki süresini ertesi gün saat 12'ye kadar uzattı, arabanın anahtarlarını bana verdi ve ben de onun evine gittim. Yalnız yaşıyordu. Kıyafetleri alıp ona getirdim. Daha sonra bizzat Bankadan istifa ettim, bu kayıtlar halen bendedir. Svetlana ve ben periyodik olarak birbirimizi görüyoruz ve seks yapıyoruz. Tüm borçlarımı ödedim ve çok yakında oto yıkamacıyı tekrar açacağım.
Bu benim ilk hikayem. Bu gerçekten dürüst bir gerçektir. Sanırım hayat hikayemi beğendin. Yorumları bekliyorum!
You need to register to see the link. gönderisi ilk olarak
Cinsel aktiviteler ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version