Geleneksel seks, Ofis Sigara içmek için koridora çıktığımda, çoğu zaman yanımdan geçen bir kızın bana gülümsediğini fark ettim. Bunu bazen bana bakarken, bazen de yere bakarak yapıyor. Kızın özel bir yanı yok: hafif bir eşarp altında ince bir vücut, küçük göğüsler, kemikli kalçalar. Genel olarak aşırı cinsel bir şey yok ama beni istediği düşüncesi aklımdan çıkamadı. Ve onu ofisimde becerdiğimi hayal ettiğimde aletim o kadar gerilmişti ki sanki sineklerimi parçalayacakmış gibi görünüyordu.
Ve bir gün sigara içmek için koridora çıktığımda onun beni takip ettiğini fark ettim. Sahanlıkta durdum, bir sigara yaktım, o da yanımda durdu ve bir sigara da yaktı. Bakışlarını üzerimde hissettim. Ona döndüm ve yaklaşık iki dakika boyunca sessizce birbirimizin gözlerine baktık. Daha sonra sigarasını söndürüp yanıma geldi ve beni öpmeye başladı. Dili bir yılan gibi ağzımın içinde kaydı.
Elini tuttum, arkamı döndüm ve sigarayı fırlatıp yol boyunca onu ofisime götürdüm, penisimin sinekliğime nasıl dayandığını bir kez daha hissettim, ancak bu sefer hayali sahnelerden değil, gerçek olandan. oluyor.
Ofisin kapısını açtım, kızı içeri aldım ve onu takip ettim. Masasına doğru yürüdü, bir sandalyeye oturdu (kadın kapı eşiğinde ayakta duruyordu), yüzünü ona çevirdi, bacaklarını açtı ve pantolonunun altından dışarı çıkan penisine bakarak şunları söyledi:
—Elbisenizi çıkarın.
Gülümsedi ve kenarı tutarak yavaşça kaldırmaya başladı. Sonra çok dar külotlar ve ardından birinci beden göğüslerde dantel sutyen gördüm. Zaten tamamen sertleşmiş sikimi pantolonumun içinden okşuyordum.
Yanıma geldi, dizlerinin üzerine bacaklarımın arasına oturdu, eteğimin ve kemerimin düğmelerini çözdü ve pantolonumu tamamen çıkardı. Aletimi eline alıp alt kısmından sıktı, gülümsedi ve gözlerime baktı. Daha sonra başını öptü ve dilinin ucuyla okşamaya başladı. Sandalyede biraz daha aşağıya gömüldüm ve o da benim ipucumu anlayarak dilini penisin başından anüse doğru hareket ettirmeye başladı, orada oyalandı ve biraz içeriye nüfuz etti. Ve aniden, beklenmedik bir şekilde ağzındaki siki dibine kadar yuttu, taşaklarım çenesine dayandı ve o, kalçamı yakalayarak aleti boğazının daha da derinlerine sokmaya çalıştı.
Sonra onu çıkardı ve tırnaklarıyla taşaklarımı okşamaya ve öyle bir ustalıkla emmeye başladı ki, o kadar dayanamayacağımı fark ettim. Dudaklarının halkasını giderek daha hızlı hareket ettirerek şaftımı yukarı ve aşağı doğru sıktı. Onu saçından yakaladım, kafasını aletime doğru çektim ve boğazını öyle inanılmaz bir hızla vurdum ki, gözlerime baktı ve gözlerinde bir yalvarış okudum: daha derin, daha hızlı, daha güçlü, daha keskin! Ve ben de onu başının arkasından tutup penisimin üzerine ittim ve elimden geldiğince boğazını boşaltmaya başladım. Sperm akışı kuruyunca penisini yaladı ve her damlayı yuttu. Bitirdikten sonra dizlerinden kalkmak istedi, ben de onu omuzlarından tuttum:
— O siki ağzından çıkarma tatlım.
İtaatkar bir şekilde penisi yavaşça emip yalamaya devam etti. Ve çok geçmeden yarı gevşek durumdan yeniden sert duruma geçti. Emerken eli bacaklarının arasına düşer ve kendini okşamaya başlar. Onu ayağa kaldırdım, koltuğuna oturttum, külotunu çıkardım, dizlerinin üstüne çöktüm ve klitorisini öptüm. Sonra dilimle dudaklarını ayırdım ve ıslak, sıcak etine nüfuz ettim. Beni kendine doğru kaldırıyor, iştahla öpüyor ve yüzümden gelen sıvıyı yalıyor. Sonra beni tekrar aşağı itiyor ve sıvılarının çenemden boynuma akmaya başladığını hissediyorum. Beni tekrar kendine çekiyor, çenemi ve göğsümü yalıyor ve şimdiden öfkeyle amımı parmaklamaya başlıyor.
Doğruluyorum ve sandalyenin arkasını başının üstünde tutarak sikimi tekrar boğazına doğru itiyorum, o da memnun bir şekilde mırıldanıyor. Ondan yarım metre uzaklaşıyorum, öfkeyle mastürbasyon yapmasını ve kendimle mastürbasyon yapmaya başlamamı izliyorum. Birbirimize bakıyoruz ama birkaç dakika sonra dayanamıyorum ve aletimi ona saplıyorum. Olabildiğince hızlı hareket ediyorum. Ancak pozisyon pek de rahat olmadığından onu kaldırdım, masaya sırtüstü yatırdım, kalçalarından tuttum ve aynı hızla vurmaya başladım.
Birkaç dakika sonra, dayanamıyorum ve içeri boşalmamak için aniden dışarı çıkıyorum, ustaca masadan atlıyor ve aleti ağzına doğru yönlendiriyor, tam da bir akıntıya dönüşüyor. sperm. Adamın son damlasına kadar emiyor ve yavaşça ve yavaşça onu emmeye ve yalamaya devam ediyor. Eğiliyorum, poposuna uzanıyorum ve anüs halkasına hafifçe masaj yapmaya başlıyorum. İnliyor ve parmağımı oraya koymak istediğimde kıvranıp geri çekiliyor.
Ona soruyorum:
-Orada hâlâ bakire misin?
-Hayır.
-Peki sorun nedir?
-Bu sefer değil ve tek bir şartı var.
-Hangisi?
-Emmeyi seviyorum, ancak bir erkeğe verdiğim hazzı görünce boşalabiliyorum. Bu nedenle, ancak şu anda emeceğim sevimli bir arkadaş getirdiğinde kıçımdan sikeceksin!
-Bu bir soru değil, yarın için kıçını uzat.
-Ve bir şey daha!
-Başka ne var?
-ondan önce sen benim için mastürbasyon yapacaksın ve ben de senin için mastürbasyon yapacağım, önümde mastürbasyon yapan bir adam gördüğümde çıldırıyorum.
-Eh... anlaştık.
Giyiniyor ve çıkıyor, kapıda duruyor, bana gülümsüyor ve ofisten çıkıyor ve ben yine böyle bir konuşmadan uyanmış olan aletim dışarı çıkmış halde tekrar oturuyorum ve gitmemeli miyim diye düşünüyorum sigara mı içtin?!
You need to register to see the link. yazısı ilk olarak şu tarihte yayınlandı: You need to register to see the link..
Ofiste seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version